Sari la conținut

lluparo

Membru
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    lluparo@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    tg,ocna , bacau
  • Numar Moto
    1
  • Club
    --

Informații profil

  • Interests
    informatii,colaborari...

lluparo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Proprietarul vrea sa o vanda? e inmatriculata? Ma refer la Minsk-ul acela rosu.As fi interesat...
  2. Prea multi au plecat de la inceputul anului... ...R.I.P.
  3. Ca sa nu supar pe nimeni..."Primul venit,primul servit!" Imi cer scuze ca am vopsito dar era ruginita rau de tot... Am crezut ca o pot purta dar e cam grea...dupa vreo cativa kilometri ma durea gatul...Nu are curelele,e doar "fierul". Nu stiu exact daca Nepra are 22 dar tu probabil stii mai bine decat mine ... Firma unde imi adaptez masina cica nu au si mi-au spus sa-mi caut eu daca vreau masina adaptata dar neaparat pt. teava de 22...vai de ei...si de mine. llupa27ro - yahoo messenger
  4. ...caut acceleratie moto pt. teava de 22 - banu' jos.Imi trebuie la adaptarea masinii
  5. lluparo

    Un Drum

    Ajungi si prin tg.ocna?
  6. lluparo

    Un Drum

    Unde e terenul asta?Ca nu-mi pot da seama Tinand cont ca CZ-ul din buc. e cea mai buna optiune pina acum,nu vad de ce sa mai porniti la un drum lung si obositor spre Tg,Ocna. Nu vreau sa se inteleaga gresit,Eu va astept oricind cu placere,dar ma gandeam ca ,mai devreme sau mai tarziu,oricum va trebui sa vin eu la buc. (sa fac un contract de vanzare-cumparare) cu batrinul...asta in cazul in care va cadea de acord (poate se va "muia" si mosul daca ma va vedea si pe mine).Si in plus asa se vor elimina si eventualele suspiciuni cu privire la cheltuirea banilor. Astept parerile voastre. Inca o data,...NU MA INTELEGETI GRESIT!
  7. lluparo

    Un Drum

    ...adjud-onesti =55 km(din cite stiu) onesti-tg.ocna=13 km(sigur) Va incurajez si eu...
  8. lluparo

    Un Drum

    Ar mai fi un cz in buc. Daca baietii cad la invoiala cu batrinul renunt la muravey.A ramas ca baietii sa se duca sa vada ce si cum... Si eu astept vesti de la ei.
  9. lluparo

    Un Drum

    nu stiu cat va este de folos...cred ca asta ar fi cel mai scurt traseu
  10. lluparo

    Un Drum

    Tu stii ceva de Muravey-ul ala? Esti din bacau,nu?
  11. lluparo

    Un Drum

    Poate nu ar trebui sa ma bag...Calul de dat nu se cauta la dinti!
  12. E posibil sa par pretentios ... e misto scula si nu e chiar scumpa tinind cont ca mai da si niste piese dar nu prea e de mine.In cz-u pot urca cu carucior cu tot si are si 2 locuri (eu cam am nevoie sa ma duc cu sotia pe la doctori...) Iti multumesc oricum ca m-ai anuntat! Am gasit motor de cz (sa traiasca Paul Stoean)si e posibil sa fi gasit si cadru...si voi fi fericit! Dupa aceea scoala de soferi ca nu au scula cu care sa dau examenul. In cazul in care mai aflati ceva puneti aici. Asfalt uscat!
  13. mai frate,a iesit bine triciclul ala...nu e de vanzare?ce face scoala cu el? intreb si eu...poate nu le trebuie...sper...
  14. mai fratilor,unde gasesc si eu un triciclu de asta?Si eu sunt cu handicap si as avea si eu mare nevoie de asa ceva...macar cadrul pe roti si acte sa fie,ca restul mai vad eu...Va rog mult daca stiti careva vreo tricicleta de asta dati un pm.Va rog mult de tot. Asfalt curat si va rog sa ma ajutati daca puteti!
×
×
  • Creează nouă...