Sari la conținut

fechetm

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    ss
  • Club
    ss

fechetm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutari. Citesc de cateva saptamani despre BMW 1150 gs, iar la iarna sunt foarte hotarat sa-mi cumpar un 1100 GS sau chiar 1150. Problema mea e inaltinea: am doar 1.70 Calaresc fara probleme prin padure un CR 125 care are seat hight 940 mm, dar totodata 90 kg. Multi m-au descurajat, si multi m-au incurajat. Am si obosit ,si sa fiu sincer, orice mi-ati spune voi, cel mai probabil am sa-mi cumpar. ) Numai bine, Mircea
  2. REVIN!!!! azi m-am dat cu 1150 GS. mi se pare senzationala motocicleta. doar ca am o mica problema. lasata la maxum seaua si suspensia , tot nu reuseam sa pun talpa jos (va reamintesc ca am 1.70). doar juma de talpa iar calcaiului i-ar mai fi trebuit inca vi 4 cm sa stea jos. e clar ca asta e motocicleta pe care mi-o doresc, sunt absolut inebunit dupa ea. Intrebare:??? 1. cat de grav e faptul ca nu ajung jos cu toata talpa? 2. oare nu mai bine mi-as lua un 1150 rt ? am de facut drumuri lungi prin tara, si in nici un caz pe forestier sau drum accidentat. (daca se pot considera drumurile noastre neaccidentate)
  3. e interesenta, dar mi se pare cam inestetic farul ala patrat..
  4. Dragi colegi. va multumesc in primul rand pentru sfaturile acordata. Imi pare rau ca a deviat putin de la topic, dar oricum, sfaturile voastre au fost mai mult decat utile. Azi am incercat sa ma urc pe un Honda Transalp (dakar??) si mi s-a parut inalta pentru mine. Maine e ziua cea mare in care incerc sa vad cum e cu Gs 1150. Daca si ala o sa fie prea mare (cu sunt mai mult ca sigur dealtfel) nu-mi ramane decat sa mai incerc 650 GS si un V-strom 650. sper macar una din astea sa-mi fie ok. oricum, va tin la curent, si multumesc incaodata pentru tot. oricum, bmw-ul mi se pare de departe cea ce caut, si tinand cont ca nu as schimba-o prea curand, as mai fi pus niste banuti si mi-as fi luat una s-o am macar 7-8 ani. multumesc inca odata... sa auzim de bine!
  5. salut. multumesc mult pentru mesaj. asa cum ai spus si tu, referitor la punctul 1, cred ca as opta pentru confort, si fiabilitate (in idea ca as putea opta candva pentru o excursie mai lunga) 2. am sa ma dau mai mult in afara localitatilor, in weekenduri am sa am de umblat foarte mult prin tara. 3. nu prea am incredere in mine deocamdata ca sa mai iau pe cineva in spate. cand o sa am mai multa experienta, probabil ca am sa o fac. 4. bagajele sunt esentiale. trebuie sa-mi iau costume, pantofi, etc 5. nu ca nu as fi dispus sa investesc, dar as vrea un motor cat mai fiabil. (creca as inebuni daca mi se strica si raman in drum cu motoreta) 6. am mai avut o vitezana, si nu mi-a placut. acum mai am un cr125 cu care ma dau prin padure. vreau sa-mi iau un motor pe care sa-l am macar cativa ani (nu doar 2), sa fie frumoasa (sa nu se demodeze tare), si nu prea inalta, si sa fie cat mai stradala (nu vreau sa ma dau prin padure sau pe off road cu ea ). chopper nu pre-mi place ca nu e comoda. 7. la punctu asta nush ce sa-ti spun.
  6. Buna ziua dragi colegi motociclisti. Dupa o incercare cu un f3 mi-am dat seama ca nu asta caut . Incerc sa-mi gasesc o motocicleta comoda, sa pot parcurge drumuri relativ lungi prin tara (3-400 km). M-am gandit la un bmw 1150 . (am cam 4000 E si nu prea-mi ajung). si mai am o problema. am doar 1,70 si 70 kg si ma gandesc sa nu fie prea inalta pt mine. Deci ca sa recapitulez: vreau un motor nu foarte puternic (nu ma intereseaza viteza), sa aiba cutii (sa-mi incapa 2 costume ), si sa fie comoda si neaparat manevrabila (nu am foarte mare experienta, si din motive de siguranta nu as vrea sa fie foarte naravasha sau greu de condus) . va multumesc anticipat Mircea
×
×
  • Creează nouă...