Sari la conținut

b.i.k.e.r

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    B-XX-YYY
  • Club
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GS 500E

b.i.k.e.r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am gasit un joc gen travian(browser). e ceva mai complex, cu multe domenii: politica, afaceri, razboaie etc. daca va plictisiti pe la munca incercati-l ) aici aveti LINK-ul
  2. eu am patit-o la o vulcanizare (de la buzesti). bine, nu vulcanizarea e de vina si poate nici mecanicul. poate a avut o zi proasta. am fost sa schimb cauciucurile. problema a fost cand a montat foaia pe roata spate. nu stiu cum a reusit sa o monteze stramb (daca priveai din spatele motocicletei vedeai cum oscileaza foaia). mi-am dat seama in mers pt ca se audea un zgomot ciudat. bineinteles ca s-a faramat lantu' care nu avea nici un an si a trebuit sa comand altu'. noul lant mi l-am montat singur (prima oara cand fac asa ceva) si se pare corect, peste 5000km fara sa fie nevoie sa ajustez nimic.
  3. Problema rezolvata. Am fost la Profesoru', MyMotoTuning (072Motoare). Locatie Manopera: 60 lei / ora Durata: 2 ore Materiale: ulei furca Motorex / simeringuri / protectii praf - aprox. 150 lei
  4. multumesc tuturor. mai astept si alte opinii pana la sfarsitul saptamanii cand o sa ma si hotarasc ce si cum.
  5. Deja nu mai suporta amanare. Am un simering care nu-si mai face treaba si e clar ca o sa-i spun PA PA! Poate ma ajutati sa scap de aceasta problema. Intrebarea ar fi: Unde (la ce service) si Cat (costa manopera) ? Motocicleta este Suzuki GS500 E - 1993. Locatia: Bucuresti M-am uitat pe louis. Preturile sunt: Simeringuri - 9.95 euro Protectii praf - 9.95 euro Ulei Castrol 1L - 17.90 euro Gasesc la noi mai ieftin?
  6. Incredibil dar cat se poate de adevarat. Am gasit problema. La maneta dreapta a ghidonului erau 2 fire(mai mult firicele), dintre care unu' avea izolatia rupta. si nesimtitu' a avut tupeul sa se frece de partea metalica a ghidonului ca sa-mi faca mie in ciuda(de aici scurtu' care-mi ardea siguranta). Asta fost si atentie mare la detalii.
  7. Despre ce e vorba... Un Suzuki GS500 E ('93) cu probleme la instalatia electrica. S-a intamplat in felul urmator... am mers dimineata cu ea, nu au fost probleme. Seara, rasucesc cheia in contact, se aprind ledurile (oil pressure / neutral) si dupa 1 sec buf se arde siguranta si bezna totala. Am cumparat un pumn de sigurante si am facut incercari. Si cu luminile stinse, si switchul (engine stop) pe off tot se arde. Am desfacut toate mufele de sub sa, acelasi rezultat. Am observat ca pe doar pe PARK nu arde siguranta. Acum, daca exista cineva care stie ce are de facut, are cateva ore disponibile in weekendul asta (sambata sau duminica) si poate face un drum pana in locul unde se afla motorul (Bucuresti, Dna Ghica) il rog sa-mi dea PM (doar PM va rog pt ca ma atentioneaza cand vin mesaje) sa stabilim si alte detalii. Evident nu gratis. Multumesc
  8. in caz ca va intrebati de ce am lipsit de la intalniri si de pe forum(si o sa mai lipsesc vreo 2 luni) o sa aflati acum. am patit o chestie naspa si culmea nu eram pe motocicleta (cum m-as fi asteptat) cand am patit-o. cauzele ar fi, in ordine, prostia (mea), neatentia (tot a mea) si ghinionul. urmarea? 2 degete scurtate si un al treilea zgariat ceva mai rau, toate de la mana dreapta. din pacate sunt si cele mai importante degete(alea cu care dam clickuri). sper sa mai pot folosi frana si implicit sa mai merg pe moto, dupa recuperare. cam asta e... nu vreau sa mai dau alte detalii pt ca nu vrea sa-mi mai aduc aminte cat de idiot am fost. o perioada destul de lunga nu o sa mai ma vedeti nici pe moto nici pe forum. urmatoarea data cand voi mai posta pe forum va fi atunci cand voi putea scrie cu ambele maini. bafta!
  9. eu cand schimb la 5000 mi se pare ca merg sportiv... hehehe. se vede ca sunt incepator. poate mai facem o intalnire in weekendu' asta, duminica sa zicem, pt ca e mai liber, sa facem niste ture ca lumea prin oras. mergem pe circuitul din jurul casei poporului.
  10. in weekendu' asta am facut niste retusuri la gs, urmeaza sa-i pun niste oglinzi(ceva sugestii?) cu care chiar sa vad in spate si sa-i cumpar un deflector/parbriz sau cum s-o numi. ceva de genul asta: daca stiti vreun loc in care as putea gasi in afara de louis, ca sa nu astept atat de mult pana vine, sa-mi spuneti. pretul pe louis e 20 euro.
  11. am verificat nivelul uleiului. este ok. e adevarat ca nu am mers decat vreo 300km
  12. e misto sa mergem in haita. plus ca la intalniri d-astea afli lucruri noi. de ex. am aflat ca gs-ul cam papa ulei. 700ml / 1000km din cate am inteles. cei care au gs de mai mult timp sa ne spuna mai multe detalii.
  13. academia militara. intre spitalul municipal si intersectia razoare. la vale acolo.
  14. prezent si eu ora 17 la academie daca nu ploua (sa nu fie ud pe jos)
×
×
  • Creează nouă...