Sari la conținut

Ducati_Boy749

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ducati_Boy749

  1. Dumnezeu sal odihneasca in pace pe MArio! in un frate biker sa stins din cauza unei tarfe fara pic de constiinta! Condoleantze familiei si prietenilor! Si eu era sa dau coltu...stiu cum e ! R.I.P Mario! (am ramas marcat) DOAMNEEE
  2. ...... Zahei (scuzama ROSSI) frate ...dute si lasane! yo faceam wheely's din a 3 luna de permis! tu la lunile alea probalil invatai sa pui motoru pe cric NU mai vb....dute si mai fa cateva jaloane!
  3. Din fericire inca nu am nici un prieten mort in accident moto..si sper ca asa sa ramana! Wheeliu ala lam facut ca ma ofticam cand i vedeam pe altii cum fak...si de obicei imi iesea si mie ! dar de data asta am muscat din ciment! Mersi mult pt. urari!! ..sper sa ne mai auzim sanatosi
  4. Cei zahei!! Nuti vine a crede! daca o sa ne intalnim vreodata..o sati fak un demo... (sper sami iasa ) ) daca zici ca eshti biker,,,si vad ca ai gura mare...si te dai ca stii!! incearca...si daca tie iti iese...ESHTI MAI TARE CA OSU DE MEDUZA!! cam atat pt. tine .... BIKERULE!!
  5. FUCK VEHICLES WITH 4 WHEELS!!! ONE HART,,,ONE LOVE,,,ONE PASION,,,2 WHEELS!!!! BIKER FOR LIFE!!!!
  6. Astia care zic ca postu e la misto..... chair nu ma intreseaza ce ziceti! poza aia cu 2003 e facut cu un aparat digital...preintre primele aparute! cred ca e mai batran ca mine ! nush sigur de ce a aparut asa , da yo cred ca nu au fost setate ...data ,anu, alea alea... A doua poza e facuta cu telefonu....dupa cum se vede! Nu ma cert cu voi ca nare rost!! Yo am pus POSTU asta ...sa invete altii din gresala mea...(O MARE PROSTIE),,,,altceva chiar nu ma intereseaza! Pt cei. care miau urat insanatosire grabinca! o sa dau o bere!!
  7. De fapt...nu eram asa de bine blindat! aveam o geaca..da nu era de piele....si avea protectii minime! nu mam gandit nici o clipa ca o sa se intample ce sa intamplat! bine ca aveam casca pe cap! ca voiam sa plec de acasa fara ea! ) ....cineva a avut grija de mine acolo sus! ranila alea pe care le vedeti sunt dupa ceva vreme! si nu sunt toate ! ) ALELUIA!!!
  8. ...nui dau lectii! ) pur si simplu iam explicat...(poate nu stia) oricum mersi all pt urari... !! THe bike isn't too fast for me , i'm too fast for the bike!!
  9. din pacate nu am poza cu BIku PRAf! da am una din prima zi in care miam luato!! ( me dooor de eaa! Zahei....nu e greu sa faci wheely din ambreaj sa stii!! dai intro treapta superioara (daca ai cuplu mare) si o tzii din ambreaj! (mie din pacat nu prea mia iesit!)
  10. Endurache..din pacate nam apucat sa fak poze! dupa accident yo am ajuns la spital si am stat acolo cam 2 sapt! ,si intre timp TATA al meu la trimiso la reparat! o sai fak o poza cand mil aduce si o sa pun poze cu ea! SOORY!! MERSII ALLZ PT> INCURAJARI!!! si sper sa ne auzim sanatosi si de acuma in colo!
  11. GAbii...asta e treaba ta...crezi ..nu crezi...sincer chiar nu ma intereseaza...yo nu am dat postu sa ma laud..(de parca as avea vreun motiv) lam dat macar sa invete altii din gresala mea! si sa nu faka ce am facut eu...mai ales daca nu au vechime in "domeniu" ... ACCIDENTS HAPPEN!!!!
  12. Mersi pt incurajari! .... si promit ca nu mai fak! )
  13. pozele astea sunt facut la ceva timp dupa accident! MIam rupt nada fundului! ....scuze de expresie! Da am casco la el...da pana il repara vine iarna!! ....si degeaba il am atunci!! ASTA E !
  14. Frate ,poate tie iti arde de glume...da credema ca mie char nu numi arde! O sa fak niste poze la ce mai ramas ... si la operatiile pe care le am...(inca mai am tija in picior) Si paote asa o sa te convingi! Oriucm daca eshti biker..iti doresc sa nu patesti niciodata ce am patit yo! (VALABIL PT TOATA LUMEA)
  15. Ducati_Boy749

    Mam Ruuupt!

    Offf.....am comiso...rau de tot....am permisu de 6 luni...si un motor destul de nervos...un ducati 749 dark...(AVEAM )...Plin de incredere si tupeu,am zis ca pot si yo sa ma ridic in o roata,pe la 130 km/h,ca un biker cu nitzica experinetza!!! MARE GRESALA!!!! Am scapat ambreaju prea mult,si am facut vreo 4 tumbe,iar motoru mai multe! , dupa care sa pupat cu un pom! A mai ramas roata din spate ,toba,si niste bucati din blocu motor,!!! MAI PE SCURT..am terminat un motor de 9000Euro,nou noutz!!! Yo am scapat cu clavicula rupta,tibia la fel,un picior,si o fractura la funduletz! .......SPer sa nu faceti aceasi gresala ca mine!!
×
×
  • Creează nouă...