Sari la conținut

rockhchris

Super Membru
  • Număr conținut

    662
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de rockhchris

  1. acum cateva saptamani imi venea sa-l iau in brate cand mi-a zis ca a rezolvat cateva probleme la KTM-ul meu!stabilisem sa ma sune,sa-i mai dau invitatii pe la concertele cu care Rock fm e partener media...Dumnezeule,nu-mi vine sa cred...

     

    imi pare teribil de rau!

  2. salut,

     

    am o intrebare;stiu ca la voi in oras exista un loc in care se schimba anvelopa si se eschilibreaza roata...ma intereseaza pretul acestor operatiuni si locul in care pot veni,eventual adresa si nr de telefon.multumesc!

  3. Frumos tare, din poze pare-se ca atmosfera a fost super! Abia astept s-o gust si eu din nou. Felicitari!

     

    Vad ca ai scos vacuta la drum lung, cum ti se pare fata de Vulcan? Ma refer la drumurile asfaltate, la partea de off-road e clara treaba... :D

    salutare bro! a fost minunat,gazde superok! e diferenta mare intre ele,dar fiecare are farmecul ei aparte!

  4. Ar fi bine sa inveti intai de toate sa conduci o conserva. Acolo poti sa gresesti intr-o anumita masura. Invata astfel sa simti traficul. Vei sti unde este mai bine sa te incadrezi in trafic. Daca ai reusit asta atunci fa scoala pentru CAT. A. Nu mi-o lua in nume de rau. E pentru binele tau. Asa cum spunea si Dl Ilarie sunt multe lucruri pe care nu le inveti in scoala.

    subscriu!

  5. Dupa cum am observat switch-ul de la ambreaj care l-ai schimbat, se afla la receptor nu? vezi ca mai are un switch la maneta si care poate cauza aceasi problema :

     

    Citez de pe net, pe cineva cam cu aceasi problema si un raspuns de la Andreas Berner, KTM Factory Rep:

     

    "Engine stalls when clutch is pulled in ~5,000 RPM:

    The fuel injection computer shuts off fuel to the injectors when the throttle is closed at 5k and above. This can cause the engine to stall if the computer doesn't sense the clutch is pulled in at this time.

    Andreas Berner, KTM Factory Rep: "When you pull the clutch, do you have one or more fingers behind the lever, and what position of the lever adjustment do you use?

    Because there is an electrical switch telling the ECU that the driver pulled the clutch lever and with the lowest position of the lever and a finger between the lever and the handlebar it is possible that the switch is not activated!

    So the ECU doesn´t know that the clutch is open and can not react by giving the engine enought fuel for idlespeed, this can also cause a stalling engine and is very hard to detect for the dealer, because there is simply no "failure".

     

    Ride Safe!

    mersi !

  6. ai rezolvat problema cu motoru? merge bine acu?

    NU,dar incepe sa nu-mi mai pese.pt ca daca imi pasa prea tare, ma enervez si se duce dracului placerea.se opreste,dau start si merg mai departe. astept un semn de la un service autorizat.poate cineva descopera hiba. cred ca mai usoara a fost descoperirea nu stiu carei mumii, decat problema motorului meu.nimeni nu stie ce are! demarez,trag ambreiajul sa trec in treapta superioara si...se opreste,cand si cand. asta e marea ENIGMA;deci,ce are??? mentionez ca am schimbat deja swich-ul de la ambreiaj. in rest e un motor exceptional!

    Mesaj completat

    acum doua sezoane...cred...la intalnirea de la bacau te-ai apropiat alaturi de un prieten de africa mea..atunci erai inca indecis...felicitari pt alegere...sper saptamana viitoare sa ajungi la bacau poate voi avea ocazia sa o vad de aproape

    multumesc!

  7. Cu toate ca mi-am propus sa nu mai scriu pe acest topic, pentru ca nu mai sunt indreptatit sa-mi dau cu parerea aici si sa incerc sa uit ce a fost in viata mea ,,scurtul capitol LC8", se pare ca in jurul meu sunt factori si intamplari ce nu-mi da pace ...

     

    Mai jos este o fotografie facuta astazi la pranz, cand ma intorceam de la masa.

    Erau doi italieni ce mergeau catre Giurgiu (cred ... ?!) si de acolo banuiesc ca in Bulgaria. Ma rog, nu conteaza unde mergeau ....

    Ideea este ca nu m-am putut abtine sa nu scot telefonul si sa le ard o poza, spre rusinea mea care candva aveam de comentat la alte persoane ce ma fotografiau.

    Chiar si acum am o tristete in suflet, amestecata cu un regret amar si tot o data respect pentru cei doi de la semafor ...

    La cum merge treaba in tara asta nu cred ca mai pup vre'o data o asemenea motocicleta ! :P :) :P ... asta ma necajeste cel mai rau !

     

    Sa auzim numai de bine !

    ________________________________________________________________________________________

     

    P.S. @rockchris: ... nu-mi imaginam cate descurci asa de bine la microfon. Te-am vazut a'seara ... ;)

    Mesaj completat

    ... si poza :

    ei...ne-am jucat si noi de-a ac dc-ul! ia mai asculta o data si-ai sa vezi ca am cantat chiar nashpa! sorry pt blasfemie http://libertatea.ro/stire/video-huidu-hru...-dc-287678.html ,ne vedem duminica la MARELE EVENIMENT!

  8. Mesaj completat

    P.S. ... scuze ! Rectific ! ... @rockhchris :love:

    ce naiba Petrica,ne pierdem in amanunte?...nu-i bai. Iar pt proaspatul posesor de LC 8,FELICITARI si sa te poarte sanatos! daca mai gasim doi,trei proprietari carora li se opreste capra la schimbat vitezele putem sa o punem de un club. sigla sa fie un swich sau o maneta de ambreiaj :moto:in orice caz ,nici acum nu i-am d

    at de capat acestei probleme... nici eu si nici cei de la KTM SERVICE. in leg cu luminile,pot sa spun ca sunt incantat de proiectoarele mele de la Touratech.schimba cu totul datele problemei.in rest e ok! daca afli care e solutia ,referitor la oprirea aceea in mers,te rog impartaseste aceasta implinire si cu altii!drum bun si poate ne vedem la Tulcea! lasa-mi nr de tel in pm.

  9. Hrubi in momentul cind schimbi viteza se actioneaza doua comutatoare:

    cel de pe maneta de ambreiaj si cel din cutia de viteze (comutatorul care spune calculatorului in ce viteza esti).

    Dupa parerea mea cu cel din maneta este simplu, demontezi il prinzi linga maneta si gata este scos din circuit cit despre celalalt trebuie inlocuit sa te lamuresti.

    Despre acesta este vorba: http://ktmteamwest.com/oxid/out/anleitunge...geanleitung.pdf

    Daca nu exista pe stoc dupa Paste iti pot da eu unul sa verifici.

    Spor,

    Mae

    PS Il recomand pe cel de la Ktmteamwest.

    al tau nu merge fiind de 950! MULTUMESC pt intentia de a ma ajuta.ne vedem dupa sarbatori sa-ti returnez piesa! PASTE FERICIT!

  10. Hrubi in momentul cind schimbi viteza se actioneaza doua comutatoare:

    cel de pe maneta de ambreiaj si cel din cutia de viteze (comutatorul care spune calculatorului in ce viteza esti).

    Dupa parerea mea cu cel din maneta este simplu, demontezi il prinzi linga maneta si gata este scos din circuit cit despre celalalt trebuie inlocuit sa te lamuresti.

    Despre acesta este vorba: http://ktmteamwest.com/oxid/out/anleitunge...geanleitung.pdf

    Daca nu exista pe stoc dupa Paste iti pot da eu unul sa verifici.

    Spor,

    Mae

    PS Il recomand pe cel de la Ktmteamwest.

    multumesc Mae,trec maine sa iau comutatorul de la tine si sa vedem ce-o fi...mersi mult!!!

  11. salutare! sunt plin de draci...pai sa va zic cu cuvintele mele,poate s-a mai confruntat cineva cu treaba asta.am o problema cu lc8-ul proaspat achizitionat(adventure S din 2006 luat cu 10000km la bord). in sensul ca are momente in care cand demarez,trag ambreiajul si schimb in treapta superioara ,moare ...adica nu mai sta in relanti.ceea ce inseamna ca daca nu esti pe faza sa tragi din nou ambreiajul si sa ai noroc sa fi pe prima banda ca sa tragi pe dreapta,e nasol...se blocheaza roata si incepe lambada...mi s-a intamplat intr-o depasire,am avut zile.se intampla in mod special in treapta a-3-a si a 4-a... ok! ca un bun crestin ce ma aflu.am dus capra la service la Dementor Service,respectiv la George,care a bagat-o pe un tester si a dat verdictul.e vorba despere un swich la ambreiaj care are leg cu cricul.minunat ,mi-am zis...a venit piesa in 3 zile ,a pus-o omul unde trebuie si gata,hai Hrubi sa-ti iei motorul.ma echipez si plec calare catre orasul resedinta Focsangeles! la Voluntari ,surpriza...moare motorul fix cand sa-i dau din a treia in a patra.F.U.C.K!!!!sun la KTM,si-mi spune omul sa o aduc inapoi...ca sa nu am niciun dubiu,se mai opreste nesimtita de 2 ori pe drum.am lasat-o evident la service in speranta ca specialistii ii vor da de cap.bun! voi cei care aveti atatia km pe lc8-uri ,ce credeti ca are? v-ati confruntat cu asa ceva?o fi blestemul Vulcanului meu pe care nu l-am mai bagat prea mult in seama de cand cu LC8-ul?problema mea e ca pe tester zice George ca nu-i arata nimic...ce fac in cazul asta? ii fac o sfeshtanie,o duc la mama Omida sa-i zica de impotenta? va rog respectuos,sa va dati cu parerea.multumesc si Sarbatori Pascale Fericite!

    ps.poate e ceva ce gresesc sau imi scapa,dar trebuie sa mentionez aici ca sunt cel mai atehnic motociclist din tara asta!genul care ,mai mult de un ulei ,un filtru,sau o placuta...nu ma bag!

  12. frate subaru, astept cu sufletu la gura detalii despre noua mobra. haide, lauda-te ca ai cu ce. cati km are, cat te-a ajuns? ai condus-o? cum e? cum de ti-ai luat ktm? stiu ca tu erai cu chopperele.

    salutari din suceava!

    pai treaba sta cam asa; dat find faptul ca namila mea de Vulcan vrea numai asfalt,iar frumusetile patriei sunt accesibile in mare parte doar daca ai astfel de mobra(enduro-touring) mi-am zis ca e musai sa posed una bucata.zis si facut! e adusa din Italia,e din 2006,are zece mii si ceva de km si a costat vreo 7000 iepuroi! ieri m-am dat putin cu ea,neinmatriculata si echipat in blugi,asa cat sa facem cunostinta...cred ca intr-un final o sa ne intelegem.DA,sunt chopperist pana-n maduva oaselor. sunt novice in domeniul asta si sper sa o tin din scurt.e cam nervoasa,parca are draci pe ea,dar ne intelegem noi intr-un fel sau altul. salutari la suceava!

  13. Salutare frate Subaru si bun venit in rindul celor care au parte doar de drumuri bune ! :moto:Uimitor motorul ! Ma bucur ca ai spart granita si poti ajunge acum in apropierea caprelor negre :finger:

    nu ma mai ispiti cu pozela alea...azi am calarit iapa pt prima oara,stiu,am incalcat legea(prietenii stiu de ce).multumesc!

    Mesaj completat

    :kick:,era "o bagi la noroi?"asta insemnand dak iesi cu ea la offroad...noroi,paduri,drumuri proaste...dar am uitat ca pe la noi,ca si eu sunt din vrancea...nu se poarta si aveam degeaba paduri...la noi e asfaltul....toata chestia ai luat-o ca pe jignire cred....de asta ai reactionat asa....oricum nu are rost sa ne contrazicem doar pt faptul ca oamneii din jur sunt insociabili:)...a si nu m-am suparat....am vazut ca e tacere...si ma gandeam ca se poate socializa pe aici....da nu e loc...:D) :kali: Hai bafta...sarbatori fericite si tie... :)

    ok! Florine,STOP!maine dau un spritz,in cinstea motorului...te astept. o sa vezi atunci cat de sociabili suntem cu totii!daca te bagi,trim un mesaj privat cu nr tau sa-ti dau detalii. ps.mi-e teama ca nu ai inteles gluma de te arunci ca surdu-n toba! hai maine acasa si mai vorbim!am vb serios.

×
×
  • Creează nouă...