Sari la conținut

rockhchris

Super Membru
  • Număr conținut

    662
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rockhchris

  1. acum cateva saptamani imi venea sa-l iau in brate cand mi-a zis ca a rezolvat cateva probleme la KTM-ul meu!stabilisem sa ma sune,sa-i mai dau invitatii pe la concertele cu care Rock fm e partener media...Dumnezeule,nu-mi vine sa cred... imi pare teribil de rau!
  2. rockhchris

    alte discutii Bacau

    salut, am o intrebare;stiu ca la voi in oras exista un loc in care se schimba anvelopa si se eschilibreaza roata...ma intereseaza pretul acestor operatiuni si locul in care pot veni,eventual adresa si nr de telefon.multumesc!
  3. rockhchris

    Accidente

    PACAT...DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!
  4. poate stiti poza dar nu pot sa ma abtin,tre' s-o vedeti! cata filozofie intr-o singura fotografie!
  5. multumesc,ar fi o surpriza foarte placuta sa gasesc un loc in care sa-mi si echilibrez rotile in Mangalia spun asta pt ca sunt atatea orase mari in care nu gasesti asa ceva.daca-mi puteti da detalii despre locul cu pricina va raman indatorat bafta si asfalt uscat!
  6. salutare! am o intrebare; in mangalia sau sudul litoralului,gasesc un loc unde sa-mi schimb cauciucurile la mobra plus o echilibrare,c-asa-i la moda? multumesc si sper sa bem o bere...sunt detasat 2 luni la neptun incepand de luni.bafta!
  7. salutare bro! a fost minunat,gazde superok! e diferenta mare intre ele,dar fiecare are farmecul ei aparte!
  8. NU,dar incepe sa nu-mi mai pese.pt ca daca imi pasa prea tare, ma enervez si se duce dracului placerea.se opreste,dau start si merg mai departe. astept un semn de la un service autorizat.poate cineva descopera hiba. cred ca mai usoara a fost descoperirea nu stiu carei mumii, decat problema motorului meu.nimeni nu stie ce are! demarez,trag ambreiajul sa trec in treapta superioara si...se opreste,cand si cand. asta e marea ENIGMA;deci,ce are??? mentionez ca am schimbat deja swich-ul de la ambreiaj. in rest e un motor exceptional! Mesaj completat multumesc!
  9. nu e Grecia,e Somova,la 15 km de Tulcea! multumim baietilor de-acolo pt gazduire.a fost marfa,mai putin partea in care am dormit cu Lau in cort.nu,nu flatula,sforaia... Mesaj completat 21-23 mai 2010
  10. ei...ne-am jucat si noi de-a ac dc-ul! ia mai asculta o data si-ai sa vezi ca am cantat chiar nashpa! sorry pt blasfemie http://libertatea.ro/stire/video-huidu-hru...-dc-287678.html ,ne vedem duminica la MARELE EVENIMENT!
  11. f tare frateeee!!! vreau si eu! bafta bro!
  12. http://www.touratech.com/shops/001/product...2614effe8ce48cf http://www.touratech.com/shops/001/product...2614effe8ce48cf pt amatoru...
  13. Mesaj completat P.S. ... scuze ! Rectific ! ... @rockhchris ce naiba Petrica,ne pierdem in amanunte?...nu-i bai. Iar pt proaspatul posesor de LC 8,FELICITARI si sa te poarte sanatos! daca mai gasim doi,trei proprietari carora li se opreste capra la schimbat vitezele putem sa o punem de un club. sigla sa fie un swich sau o maneta de ambreiaj :moto:in orice caz ,nici acum nu i-am d at de capat acestei probleme... nici eu si nici cei de la KTM SERVICE. in leg cu luminile,pot sa spun ca sunt incantat de proiectoarele mele de la Touratech.schimba cu totul datele problemei.in rest e ok! daca afli care e solutia ,referitor la oprirea aceea in mers,te rog impartaseste aceasta implinire si cu altii!drum bun si poate ne vedem la Tulcea! lasa-mi nr de tel in pm.
  14. al tau nu merge fiind de 950! MULTUMESC pt intentia de a ma ajuta.ne vedem dupa sarbatori sa-ti returnez piesa! PASTE FERICIT!
  15. la cat de frumos m-am purtat cu iapa asta,ar trebui macar la inceput sa o lase mai moale cu surprizele...cate pofte sa-i mai fac?MAE stie cate mici atentii i-am facut. e adevarat ca din injuraturile mele au reiesit niste insinuari atunci cand ma lasa balta in depasire,dar sex nu fac cu ea pt nimic in lume !
  16. multumesc Mae,trec maine sa iau comutatorul de la tine si sa vedem ce-o fi...mersi mult!!!
  17. salutare! sunt plin de draci...pai sa va zic cu cuvintele mele,poate s-a mai confruntat cineva cu treaba asta.am o problema cu lc8-ul proaspat achizitionat(adventure S din 2006 luat cu 10000km la bord). in sensul ca are momente in care cand demarez,trag ambreiajul si schimb in treapta superioara ,moare ...adica nu mai sta in relanti.ceea ce inseamna ca daca nu esti pe faza sa tragi din nou ambreiajul si sa ai noroc sa fi pe prima banda ca sa tragi pe dreapta,e nasol...se blocheaza roata si incepe lambada...mi s-a intamplat intr-o depasire,am avut zile.se intampla in mod special in treapta a-3-a si a 4-a... ok! ca un bun crestin ce ma aflu.am dus capra la service la Dementor Service,respectiv la George,care a bagat-o pe un tester si a dat verdictul.e vorba despere un swich la ambreiaj care are leg cu cricul.minunat ,mi-am zis...a venit piesa in 3 zile ,a pus-o omul unde trebuie si gata,hai Hrubi sa-ti iei motorul.ma echipez si plec calare catre orasul resedinta Focsangeles! la Voluntari ,surpriza...moare motorul fix cand sa-i dau din a treia in a patra.F.U.C.K!!!!sun la KTM,si-mi spune omul sa o aduc inapoi...ca sa nu am niciun dubiu,se mai opreste nesimtita de 2 ori pe drum.am lasat-o evident la service in speranta ca specialistii ii vor da de cap.bun! voi cei care aveti atatia km pe lc8-uri ,ce credeti ca are? v-ati confruntat cu asa ceva?o fi blestemul Vulcanului meu pe care nu l-am mai bagat prea mult in seama de cand cu LC8-ul?problema mea e ca pe tester zice George ca nu-i arata nimic...ce fac in cazul asta? ii fac o sfeshtanie,o duc la mama Omida sa-i zica de impotenta? va rog respectuos,sa va dati cu parerea.multumesc si Sarbatori Pascale Fericite! ps.poate e ceva ce gresesc sau imi scapa,dar trebuie sa mentionez aici ca sunt cel mai atehnic motociclist din tara asta!genul care ,mai mult de un ulei ,un filtru,sau o placuta...nu ma bag!
  18. sa nu fie de deochi,nu pierzi vremea deloc.spledide poze,norocosule!
  19. frumoase poze bro. Acu inteleg de ce te codesti sa vi acasa! ai grija de matale! nici mobra nu-i nashpa. bafta!
  20. pai treaba sta cam asa; dat find faptul ca namila mea de Vulcan vrea numai asfalt,iar frumusetile patriei sunt accesibile in mare parte doar daca ai astfel de mobra(enduro-touring) mi-am zis ca e musai sa posed una bucata.zis si facut! e adusa din Italia,e din 2006,are zece mii si ceva de km si a costat vreo 7000 iepuroi! ieri m-am dat putin cu ea,neinmatriculata si echipat in blugi,asa cat sa facem cunostinta...cred ca intr-un final o sa ne intelegem.DA,sunt chopperist pana-n maduva oaselor. sunt novice in domeniul asta si sper sa o tin din scurt.e cam nervoasa,parca are draci pe ea,dar ne intelegem noi intr-un fel sau altul. salutari la suceava!
  21. nu ma mai ispiti cu pozela alea...azi am calarit iapa pt prima oara,stiu,am incalcat legea(prietenii stiu de ce).multumesc! Mesaj completat ok! Florine,STOP!maine dau un spritz,in cinstea motorului...te astept. o sa vezi atunci cat de sociabili suntem cu totii!daca te bagi,trim un mesaj privat cu nr tau sa-ti dau detalii. ps.mi-e teama ca nu ai inteles gluma de te arunci ca surdu-n toba! hai maine acasa si mai vorbim!am vb serios.
×
×
  • Creează nouă...