Sari la conținut

Fantomas

EX+
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    fantomas_xp@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    111
  • Club
    Oricare

Fantomas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. MA uitam la tv si tocmai am vazut o noua stire,nu mai ai voie cu atv-urile pe drumurile publice si cu scuterul ( mopedul) fara permis de conducere,deci cine si-a inscris scuterul ca moped nu mai are voie sa circule pe drumurile publice cu el daca nu are permis pentru acea categorie......va las sa comentati aceasta decizie
  3. Salut am si eu o problema am un scuter suzuki ( carna din 1985 ) si nu stiu cum sa-l montez,mai exact cind l-am luat nu avea nici un furtun la carburator-rezervor si nu stiu cum trebuie sa le pun,daca aveti cunostinte in domeniu poate ma ajutati si pe mine !!!
  4. Salut,am nevoie de un manual pentru scuter suzuki carna din 1985 sau 1990 ceva de genul asta,pentru ca am probleme cu el.....
  5. sALUT AM NEVOIE NEAPARAT DE UN MANUAL PENTRU ACEST MODEL DE SCUTER SUZUKI CARNA DIN 1985 AM SI POZA LA EL POATE ASA ITI DAI SEAMA CUM ARATA !!!!
  6. Sal am nevoie de manual reparatii suzuki Hi R 1988 sau macar schema la instalatia electrica la un model de scuter care este asemanator adica model mai vechi cam intre anii 1988 -2004
  7. sALUT,EU AM FACUT ROST DE UN SCUTER SUZUCHI DE LA UN VECIN,ESTE MODEL MAI VECHI DAR TOTUSI ESTE DESTUL DE COMPLICAT SA TE APUCI SA-L REPARI SINGUR,IN FINE CEEA CE VREAU SA SPUN ESTE CA DACA VREI SA PRODUCI IN SERIE ASA CEVA,IN PRIMUL RIND CA SA SE VANDA LA NOI IN TARA TREBUIE SA FIE IEFTIN SI REZISTENT,USOR DE REPARAT,PIESE CARE SA SE POATA POTRIVI SI DE LA ALTE TIPURI DE SCUTERE,PISTON,BIELA,ETC.sA OFERI CLIENTULUI SAU NUMAI UNUI ANUMIT NUMAR DE CLIENTI GARANTIE DE 500-1000 KM ( POATE EXAGEREZ DAR PRESUPUN CA DACA ESTE UN TIP CARE MERGE TOATA ZIUA CU EL FACE KM ASTIA IN 2-3 SAPTAMANI SAU MAI PUTIN ),ASPECT PLACUT DAR SA NU FIE PREA INCARCAT,2-3 CULORI ASTA DACA SE FACE COMBINATIE DE CULORI,CONSUMUL NU CONTEAZA,LA 49 cm3 NU POATE CONSUMA 4 LA 100 DE KM.LA INCEPUT VA FII GREU PENTRU CA PRETUL DACA VA FII DE MAXIM 500 EURO,BANII INVESTITI IN ACEASTA AFACERE SE VOR RECUPERA MAI GREU,ASTA NUMAI LA INCEPUT,O DATA CU CRESTEREA VANZARII ( PUBLICITATE LA RADIO,ETC) MODELUL SAU FIRMA VA FII MAI CUNOSCUTA SI POATE AI NOROC SI RUPI PIATA IN DOUA.CE POT SPUNE,BAFTA MULTA !!! P.S. Oricum la noi in tara cred vom ajunge sa folosim mai mult scuterul decit masina personala la cum se circula si la ce aglomeratie este la noi !!!
  8. Salut,am primit cadou de la un vecin un scuter mai vechi nu stiu exact din ce an dar este suzuky jag model pina in 2000,na mai functionat de ceva timp.L-am primit de la acel vecin spunindu-mi ca are motorul blocat ca a mers cu el fara ulei,l-am desfacut,curatat,etc. Acum problema e ca nu am cheia de la contact si nici el nu cred ca o mai are ca nu a mai mers cineva cu el de ceva timp,am reusit sa-l curat,acum mecanic functioneaza ( adica era complet blocat ) dar nu stiu cum sa pun firele sa il leg pe direct si daca poate sa porneasca fara baterie,din cite am inteles are nevoie de o baterie de 12 volti dar nu stiu ce am peraj.Am nevoie de o schema electrica la el,am pus si citeva poze cu el si motorul,poate ma ajuta cineva....si inca ceva cred ca-mi curge benzina pe la un semering unde are platina,imi da scinteie in bujie asa cum am facut eu legatura doar la 2 din cele 4 fire la contact insa nu porneste,ce trebuie sa fac si cum sa fac .????? inca ceva cum sa pun furtunele de la alimentare ca la rezervor sint 2 tevi care pleaca din el si 2 la carburator,care si cum su pun .?? Am pus citeva poze ca sa vedeti despre ce este vorba ....Multumesc!!!!!!!!
  9. Salut,am primit cadou de la un vecin un scuter mai vechi nu stiu exact din ce an dar este suzuky jag model pina in 2000,na mai functionat de ceva timp.L-am primit de la acel vecin spunindu-mi ca are motorul blocat ca a mers cu el fara ulei,l-am desfacut,curatat,etc. Acum problema e ca nu am cheia de la contact si nici el nu cred ca o mai are ca nu a mai mers cineva cu el de ceva timp,am reusit sa-l curat,acum mecanic functioneaza ( adica era complet blocat ) dar nu stiu cum sa pun firele sa il leg pe direct si daca poate sa porneasca fara baterie,din cite am inteles are nevoie de o baterie de 12 volti dar nu stiu ce am peraj.Am nevoie de o schema electrica la el,am pus si citeva poze cu el si motorul,poate ma ajuta cineva....si inca ceva cred ca-mi curge benzina pe la un semering unde are platina,imi da scinteie in bujie asa cum am facut eu legatura doar la 2 din cele 4 fire la contact insa nu porneste,ce trebuie sa fac si cum sa fac .????? inca ceva cum sa pun furtunele de la alimentare ca la rezervor sint 2 tevi care pleaca din el si 2 la carburator,care si cum su pun .?? Am pus citeva poze ca sa vedeti despre ce este vorba ....Multumesc!!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...