Sari la conținut

kornway

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sheakspis

Profil

  • Locatie
    Nadlac
  • Numar Moto
    Mu Y 311

Informații profil

  • Interests
    Moto !!!!

kornway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ce dorm eu pe motor nu am treaba cu nimeni Ma mir ca nu mi-a cazut berea din mana
  2. ma ce repede circula zvonurile... Da asa e. Am plecat din timisoara si a inceput sa-mi plapaie luminita de ulei si cand sa ajung pana la arad a inceput motorul sa faca ca doua oale sparte cand le lovesti... De unde ai auzit?
  3. Am zis sa impartasesc cu voi si eu un drum ce l-am facut recent Arad - Cluj si napoi... Prima oprire - Chisinau Cris - la ceva ciuperca langa drum. Au bere buna fara alcol acolo La intrare in judetul Bihor Intrare Oradea A doua oprire... o benzinarie langa Alesd... Intrare jud Cluj1 Dupa ce am facut poza de sus, am urcat pe motor am luat curba din poza de m-ai sus si vad... Dar la intrare in Cj nu m-ai am ca era intuneric Si la intoarcere Asta cred ca e intre Huedin si Cluj... se poate observa ca am avut pana... Tot pe undeva intre Cluj si Oradea... dar nu stiu exact Si pana la urma pana... Ce urat e motoru asa Si ultima poza... de care sunt cel mai mandru Poza la intrare in Alesd cred... Sunt sigur ca multi din voi stiu ruta aceasta... dar pt mine a fost o experienta faina chiar daca eram singur... Mai putin faina a fost cand am vrut sa ma duc a 2 oara pe acelasi traseu cu plecare din Timisoara... dar asta pe altadata Ride safe to all.
  4. A fost fain dar cam putina motoare... Bine ca nu aveam cauciuc rezerva ca il ardeam si pe ila... Voi pune poze si eu peste cateva zile.
  5. Tin sa multumesc pt aceste info foarte utile... Si eu prost am citit prima data tot in engleza la care sa-mi dau seama mai incolo ca este si tradus asta e multumesc
  6. Ce poze mortale... Cea mai bestiala toba... revorlver aia... mmm
  7. Da sunt nou... deocamdata.... dar ca sa ma stiti eu sunt ila care si-a dat foc cu Kawa
  8. Neata, Am fost si eu pe acolo dimineata pe la vreo 12 dar atunci inca nu mi se parea ca se va incinge atmosfera si am plecat... pacat... vad ca am pierdut un show calumea...
×
×
  • Creează nouă...