Sari la conținut

adrian2006

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    DB 99 LUT

adrian2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare tuturor posesorilor de rf! O rugaminte de la un iubitor de rf ce sunt as avea! Stie cineva de unde pot sa fac rost de un stop + pozitie de rf 600 si de coditele laterale spate? Ale mele nu prea arata bine iar stopul am reusit sa-l ciobesc si ma doare sufletul! Multumesc anticipat!
  2. Salut! Daca aveti niste adrese de locatii unde se face treaba buna, va rog sa mi le impartasiti si mie.
  3. Salutare! Stie cineva daca exista in Ploiesti un service unde se echilibreaza roti pentru moto si eventual o adresa? Multumesc anticipat
  4. multumesc pentru raspunsuri. da, asa l-am luat, dar nu se inneaca la relanti ci numai cand trag socul, la 10 secunde dupa ce porneste si nu intotdeauna . cuiele potou sunt date la minim pentru benzina. filtrul de aer este destul de curat, bujiile sunt noi
  5. Salutare! Are cineva idee cum se da debitul de benzina mai mic la o suzuki rf 600 din 96? Cateodata mi se inneaca dupa ce porneste(la sfert) si sunt nevoit sa scot bujiile ( afumate si pline de benzina ) si sa le curat, dupa care porneste imediat. Ce sfaturi imi dati?
  6. Salut! Tocmai mi-am achizitionat o Suzuki RF 600. E frumoasa, merge bine, dar are o singura problema: cateodata, dimineata, dupa ce o pornesc (la sfert de cheie) da sa se innece si chiar se inneaca, fiind nevoit sa scot bujiile, sa le curat dupa care porneste imediat.Mentionez ca bujiile le gasesc afumate si pline de benzina.Ce sfat imi dati? Cum se da debitul de benzina mai mic?
×
×
  • Creează nouă...