Sari la conținut

Dunarea Motor Club Galati

EX+
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.dunarea-motorclub.ro

Profil

  • Locatie
    Galati
  • Numar Moto
    GL-00-DMC
  • Club
    Dunarea Motor Club Galati

Dunarea Motor Club Galati's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In locul unde se tine intrunirea sunt foarte multe terase ceea ce e bine pentru ca veti avea de unde alege dar terasa oficiala a motociclistilor va fi cea cu camionul TIMISOREANA deci acolo va invitam pe toti pentru ca aici va putem garanta preturile de 15.000 la bere si 10.000 la mici.
  2. Regulamentul oficial pentru liniute il gasiti atasat. regulament_liniute.pdf
  3. iata cum va fi si vremea la galati vineri Cer senin. Maxim 86° F. / 30° C. Vânt light. vineri noaptea Cer senin. Minim 62° F. / 17° C. Vânt light. sâmbătă Cer senin. Maxim 87° F. / 31° C. Vânt light. sâmbătă noaptea Cer senin. Minim 62° F. / 17° C. Vânt light. duminică Cer senin. Maxim 87° F. / 31° C. Vânt light. informatii luate dupa:vremea probabila Zeii tin cu noi!
  4. Duminca asta, 3.09.2006, la ora 11,30 avem intalnire cu presa locala (tv. radio, ziare) la Elice. Se vor face poze, filme, reportaje pentru intrunirea de saptamana viitoare. Veniti cat mai multi cu motoarele pentru a fi cat mai impresionant.
  5. operatiunile de pregatire in direct: incarcarea scenei in camioane transportul scenei descarcare si montarea scenei pe plaja plaja, unde vor fi si concursurile locul unde vor fi amplasate corturile
  6. Noutati: in programul muzical de sambata vom avea inca o formatie iata noul program al formatiilor: vineri: Y-Grec - Galati Hathor - Galati Altar - Cluj sambata: Voyager - Galati Voices od Silence - Cluj Aia - Brasov Subscribe - Ungaria dupa cum observati, a intervenit si o rocada intre Hathor si VOS asta datoria faptului ca anuntul initial a fost redactat gresit, lucru pentru care ne cerem scuze.
  7. azi am inceput sa demontam scena pentru a o transporta si monta la locul faptei Avem confirmarea premiilor pentru liniute: locurile 1 de la clasa 1000 si 600 vor primi cate o anvelopa oferita de sponsorul nostru Pneurom S.A. locurile 2, cate un schimb de ulei
  8. harta locului intrunirii din Galati in jpg vedeti traseul cu rosu ce trebuie urmat pentru a ajunge la locul faptei iar in gif vedeti numai harta dar mult mai bine daca nu se intelege, imi pare rau dar nu am gasit o harta mai buna pana acum
  9. rezolvarea e simpla, mergi la amandoua daca faci dovada ca ai fost la Targoviste la intrunire si pe urma vii la noi, iti facem reducere 50% la intrare si daca ti-ar face reducere si cei de la Targoviste ar fi si mai bine pentru tine ramana benzina in sarcina ta dar te plimbi de banii aia si apoi cine stie, poate castigi vreun concurs la noi si primesti premiu un bon de benzina de 500.000 lei (vom avea si astfel de premii) si te scoti.
  10. sigur, nu-ti fa probleme, e fara zahar (uite poza cu scarile de acces) glumeam, este strada asfaltata pana la locul respectiv.
  11. pentru parada, care se va desfasura in trafic cu echipaje de insotire si pentru liniute unde e nevoie sa blocam circulatia pe un bulevard, da trebuie acordul politiei rutiere iar pentru masuri de pastrarea ordinii si linistii publice la intrunire avem nevoie si de sprijinul jandarmilor si a politiei comunitare nu trebuie sa va temeti de politie, ei ne vor ajuta sa ne putem distra in siguranta. nu am gasit inca o harta corespunzatoare dar cautam in continuare si o vom afisa cat de curand
×
×
  • Creează nouă...