Sari la conținut

micisoara

Membra
  • Număr conținut

    188
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de micisoara

  1. subscriu, e destul de "folosibil" si in offroad si nu foarte greu de folosit nici la un enduro mai hard ... cat despre rally raid este perfect!

    Mesaj completat

     

     

    Da dupa ce am evitat asfaltul cativa km... era din cauza pamantului ce zacea pe acolo, am pus vap-ul pe el... si s-a hotarat sa se desfaca si l-am putut da jos de pe mobra...

    Mesaj completat

    PS e cineva deosebit de dragutz sa-mi trimita si mie pe PM linkul acela catre site-ul unde poti vedea cat costa fiecare piesa,surub si saiba (asemanator cu programul care-l au la service dupa care-ti comanda piesele de care ai nevoie) !?... erau preturile in dolari...macar orientativ

     

    Multumesc mult

    http://www.maxbmwmotorcycles.com/

  2. In sfarsit, un om hotarat care ia o decizie corecta!

    Desi calea legala nu este intotdeauna cea mai scurta cale!Iar uneori, hotararile judecatoresti definitive si irevocabile sfideaza orice urma de bunsimt si logica elementara!

     

    Bafta in justitie! :D

    " Beleaua" e ca termenul pana la care o hotarare judecatoreasca devine definitiva este de 5 zile, timp in care romanul ar putea sa faca recurs, dar.....el o lasa asa cum a cazut.

  3. Foarte tare la bulgari la "intrunire". Am respectat programul, am ajuns la Obzor, am intrebat o gramada de motociclisti de "marea intrunire' si se uitau la noi ca la dusii de pe lume. Drep pt care am facut stanga imprejur si ne-am carat in Vama. Am reusit performanta de a ne rataci in Varna si in final dupa 560 km sa ajungem in Romania.

  4. pt ce sa-l invidiati spunti a?

    pt ca avea tot ce vroia de la parinti avea masina straina avea casa avea vila la munte avea tot si multi dintre voi il cunosteau ..din cauza asta sa-l invidiati...

     

     

    Auzi? Tu crezi ca l-ar invidia cine va pt ca AVEA masini, case si ce mai zici tu pe acolo, iar acum are garsoniera cu usa la tavan?

  5. Gresit!!!!!!!!!!!!!!!!

    99% din conservari sunt cretini si ar trebui sa sustina examenul auto din nou.

    Sper sa va faceti bine cat mai repede.

    pupici!!!!

     

    ;)

     

    Cum puii mei sa te intrebe militianu :" domnisoara ce semn aveati dvs acolo? " iar raspunsul sa fie " aaaa ...aaaa ...trecere de de pietoni????" imi venea sa ma infig in gatul ei. :bow: :bow:

  6. sergiule, mi s-au muiat picioarele cand am citit!!!! mi-a stat inima-n loc!!!! de ce n-ai sunat? ai mei stau prin zona pe la Nerva Traian, eu am tot fost pe drumuri pana pe la 11. mesaj, si eram acolo imediat si gaseam sa ducem motorul in zona acolo. cum cacao s-a intamplat???? intra aici si zi unde esti, da un semn ceva, cu ce te putem ajuta & shit!

     

    si fa ceva cu prostia aia de telefon, ca d'aia ai dat o carca de bani pe el: sa-l tii deschis si sa vorbesti la el!!!!

     

    Aseara la spital cand am plecat cu ei de acolo Boris nu isi mai gasea telefonul asa ca e foarte posibil sa nu ai cum sa dai de el. Dupa cum am mai zis nu re decat o fracturica la mana si vreo 2 masele sparte, iar moralul era oki aseara. Motocicleta am luat-o noi de acolo si este in garaj la Motofum.

  7. Este vb despre Boris care o avea pasagera pe Ralucone. Mobra un SV 1000, praf.

     

    Ideea este ca ei erau pe prioritate iar o duduie cu o dacie galbena nu a considerat de cuvinta ca o amarata de motoreta merita prioritatea. Ei sunt oki amandoi . Boris are o mica fractura la incheietura stanga si vreo 2 masele sparte iar Raluca nu a patit nimic. Mai multe va vor spune ei.

×
×
  • Creează nouă...