Sari la conținut

micisoara

Membra
  • Număr conținut

    188
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de micisoara

  1. Sal, Si la mine e tot de la presiunea in roata fata de fiecare data.
  2. " Beleaua" e ca termenul pana la care o hotarare judecatoreasca devine definitiva este de 5 zile, timp in care romanul ar putea sa faca recurs, dar.....el o lasa asa cum a cazut.
  3. Mai sincer nici io nu am vazut bulgari sa faca nefacute pe drum. Flashuri pe autostrada, cind io mergeam cu 150 pe banda 1, tot un romanas mi-a dat
  4. Foarte tare la bulgari la "intrunire". Am respectat programul, am ajuns la Obzor, am intrebat o gramada de motociclisti de "marea intrunire' si se uitau la noi ca la dusii de pe lume. Drep pt care am facut stanga imprejur si ne-am carat in Vama. Am reusit performanta de a ne rataci in Varna si in final dupa 560 km sa ajungem in Romania.
  5. O sa mergem si noi, eu si Adie. Ideea e ca noi plecam maine pe la 2 juma o sa stam sambata noapte la Ruse si luni dimineatza o luam spre Obzor. De mare angajament ca o sa mai auzim si ceva romaneste pe acolo
  6. Auzi? Tu crezi ca l-ar invidia cine va pt ca AVEA masini, case si ce mai zici tu pe acolo, iar acum are garsoniera cu usa la tavan?
  7. Acum am vb cu Noro care e oki si va roaga sa nu il mai sunati pana nu rezolva cu militie si alte alea.....
  8. Vand armura Supershield marimea S. Purtata juma de sezon, necazuta. 250 ron
  9. Dupa cum stiti unii, sambata se pleaca la bulgari undeva in jur de ora 14, care vreti sa mergeti....
  10. Ti-a iesit pana la urma? Bravo dom'ne, sa fie sanatos.
  11. Cum puii mei sa te intrebe militianu :" domnisoara ce semn aveati dvs acolo? " iar raspunsul sa fie " aaaa ...aaaa ...trecere de de pietoni????" imi venea sa ma infig in gatul ei.
  12. Aseara la spital cand am plecat cu ei de acolo Boris nu isi mai gasea telefonul asa ca e foarte posibil sa nu ai cum sa dai de el. Dupa cum am mai zis nu re decat o fracturica la mana si vreo 2 masele sparte, iar moralul era oki aseara. Motocicleta am luat-o noi de acolo si este in garaj la Motofum.
  13. Este vb despre Boris care o avea pasagera pe Ralucone. Mobra un SV 1000, praf. Ideea este ca ei erau pe prioritate iar o duduie cu o dacie galbena nu a considerat de cuvinta ca o amarata de motoreta merita prioritatea. Ei sunt oki amandoi . Boris are o mica fractura la incheietura stanga si vreo 2 masele sparte iar Raluca nu a patit nimic. Mai multe va vor spune ei.
  14. Foaaaaaaarte tari pozele, atmosfera nu mai zic (bine teoretic nu zic nimic ca nu ma aud ) frate nu pot vorbi deloc (al dracu sa fi tu baltene) trebe musai sa mai facem
  15. Alt topic pe cale sa se duca dracu lui din cauza "Prutenilor"
  16. Joia asta vine cineva sau iar o sa fim 4 ametiti p'acolo?
  17. Aloooooooooooooooooooooooo am dovezi ca maimutza s-a mai plimbat ( dansat ) si cu alte persoane care nu beau apa plata cu lamaie . Poxele vorbeste... P.S Io am avut grija sa ma imbat pe mine, si cum ma stii egoista la maimutza nu am dat nimic
×
×
  • Creează nouă...