Sari la conținut

one_crazy_biker

Membru
  • Număr conținut

    242
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de one_crazy_biker

  1. Va salut,

     

    Posed un kawasaki 636 din 2004 si acum 1 saptamana ,dupa ce am alimentat si am vrut sa pornesc sa plec mi-a murit bateria. Tin sa mentionez ca bateria este noua (Volton,un model pe gel) . Daca merg la drum intins,peste 6-7 ture bateria se incarca si pot porni fara nici o problema,insa daca merg prin oras se descarca destul de repede. Aveti idee care a-r putea fii problema? Poate fii din cauza bateriei pe gel? Necesita mai mult curent din alternator si nu face fata? Am masurat bateria cu un multimetru, si sta la 13.5 V cu faza lunga si motorul turat la 6-7 k ture.

     

    Multumesc

  2. Insanatosire grabnica! Restul nu conteaza, este doar problema lor! De fiecare data cand am iesit pe zapada, numai la lucrul asta m-am gandit, Doamne fereste sa nu imi sara vreo unu cu masina in fata.

     

    Nu stiu cat te fereste Doamne Doamne...Sfatul meu este sa te bazezi pe tine si sa lasi divinitatea pentru popi,preoti si biserici.

  3. Nu va agitati, nu are cont pe forum, mi-a zis atunci ca el nu le are cu astea. El se dă...nu la taste.

     

    Zic din nou, sper sa fie ok!

     

    Bai sa fiu al dracu' ,cat de tare este el!! Mai bine statea la taste fara echipament ,erau sanse mai mici sa pateasca ceva.

  4. RIP...

     

     

     

     

     

    ''... si a fost aruncat de pe motor...(si s-a lovit de masina care venea din spate...care, cu toate ca l-a vazut, a franat ba chiar a dat in marcharier....tot nu l-a putut evita). ''

     

    ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

     

     

     

    aviz amatorilor de senzatii tari, incepatori si nu numai : experienta (zero) , imbecilitatea si anturajul dauneaza grav vietii .

     

     

    Ai vorbit sa nu adormi ,nu va mai suport ZEILOR!!

     

    Odihneasca-se in pace si condoleante tuturor celor care l-au cunoscut.

  5. E posibil sa se fi desfiletat de tot.

     

     

    Salut , da doar asa porneste... si cand stau pe loc trebuie sa o tin din acceleratie un pic turata, altfel se opreste

     

    O sa incerc sa desfac pe acolo sa vad ce naibi gasesc.. nici nu prea am eu skill de mecanic, dar na..toate au un inceput :bounce:

     

    Multumesc celor care m-au ajutat! Baieti de nota 10 :friends:

  6. Salut,

     

    Detin un Kawasaki 636 2003 si azi de dimineata am avut o mica surpriza. dau husa jos ,trag socul si nu vrea sa mai pornesca :scratch: Tin sa precizez ca nu a fost pornita vreo 6 zile. In fine ,am mai incercat cu gandul ca poate este rece si are nevoie de un UMF.. am tras un pic de gaz si a pornit pentru moment..am tinut-o la 1500 ture pana a ajuns pe la 50 grade, am dat drumu acceleratiei si s-a oprit din nou..si asa face de atunci, pot sa merg cu ea,dar cum ajunge sub 1000 RPM se opreste motorul :disappointed:

     

    Ce pot face s-o readuc in toate mintile ?

  7. Banuiesc ca in speranta ta ai omis faptul ca, daca supravietuieste, exista sanse foarte mari sa ramane cu sechele fizice mai mult decat severe, sechele care ii vor face viata un chin. Atat lui, cat si maica-sii, fratilor s.a.m.d.

    Eu unul as vrea sa mor, decat sa traiesc ca o leguma si sa depind de altii ca sa ma puna pe w.c. sau sa-mi puna plosca sub c.ur. Si asta si-ar dori orice om cu putina demnitate.

    Si pustiul ala musculos probabil ca traia si acum daca un taran cu logan nu vira fara sa se asigure. Mi-au murit amici cu permis de ani de zile din cauza unor dobitoci care vireaza cand li se scoala. Daca tipul cu motor avea permis, erai mai impacat cu tine??

     

     

     

     

    Si eu ce mi-as mai dori ca unii sa nu mai faca afirmatii penibile si lipsite de umanitate. Era un om, un pusti necopt!! Cum dracu` poti scrie asa ceva, bai nene?

     

     

    Ala musculos cum i spui tu, traia daca nu se suia pe motocicleta si i dadea blana pe bulevard pentru a castiga diverse linute. Gandirea ta e confuza amigo

     

    Conform unor useri intelepti, e metoda ideala de a scapa tara de tigani si pusti necopti la minte care (normal) vor sa impresioneze. Deci, eu propun sa il declaram sport national.

  8. mda..iar o dau unii in balarii!Fratilor ..la o viteza de 90 la ora sa zicem ...oricat de prudent ai fii ..poti fi luat prin surprindere si sa nu ai nici un fel de reactie ! Daca cineva vrea sa te omoare ..are toate sansele sa o faca fara prea multa bataie de cap .

     

    Cand se va schimba legislatia si faptele de genul gibonului in SUV vor fi catalogate si pedepsite ca si tentaviva de omor ...omor deosebit de grav...etc ..si va primi cel putin 25 de ani de puscarie atunci poate ..repet..poate se vor schimba lucrurile si pentru noi!( noi astia care inca ne mai dam pe strada )

     

    La 0 km/h la ora pe forum , ai timp sa debitezi tot felul de prostii si de ineptii !

     

    Btw ..Yamaha Fazer 600 din 2004 nu este SUPER SPORT !

     

     

    Singura solutie pentru micsorarea numarului de accidente este constructia de autostrazi (benzi despartite de parapeti) pe tot teritoriu tarii. Dar cum asta nu se va intampla prea curand..WATCH OUT

×
×
  • Creează nouă...