Sari la conținut

billy m

EX+
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de billy m

  1. Motorul este varianta ofciala 2007.

    Specificatiile nu sunt inca disponibile pe site-ul Kawasaki.

    Dar motorul si cadrul sunt complet noi.

    Cil este de 599 si va avea admisie + evacuare polishata, piese refractare in interiorul motorului.

    D.p.d.v optic mie unul imi place mult are ceva din linia Triumph 675 care a fost o motocicleta apreciata de toata lumea in 2006.

    Trebuie sa il vedem life si sa asteptam primele comunicate cu privire la puterea motorului.

    Tot cei de la Kawa au declarat deja pe site-ul lor ca va fii cel mai puternic motor de 600.

    Mai are cateva lucruri interesante anuntate drive by wire etc.

    Kawasaki power king!

     

    Ai dreptate in leg cu asemanarea dintre Triumph si asta...Un vecin de-al meu are unul, f frumos ce-i drept si acum cand am vazut pozele mi-am dat seama de asemanare. Oricum ar fi, indiferent de critici, mie unul imi place mult.

  2. N-am intheles o chestie voi vreti cu plecare simbata de la ora 8, sau duminica la ora 8 ?

     

    Duminica sunt disponibil. Nu v-ar interesa ceva de genu : Bucuresti - >Buzau -> Brasov -> Bucuresti ?

     

    Ai fost vreodata pe drumul asta ( Buzau-Brasov) ? Inainte de toate intereseaza-te sa vezi cum e acum...Eu am fost pe el acum vreo 3 ani parca si era super naspa.

  3. vreau sa-mi cumpar in toamna asta un kawasaki er6n.Mi se pare geniala motoreta la cum arata, dar nu stiu cat de performanta e.Pe mine, sincer nu ma intereseaza neaparat sportivitatea ei ci mai ales handlingul pentru ca sunt novice.

    Daca va pricepeti la date tehnice, le astept cu mare drag.

    Astept chiar si oferte!!!!

     

    Daca vrei pareri si eventual drive test poti sa apelezi. Eu sunt proprietar de F. Cu mare placere iti stau la dispozitie.

  4. vreau sa imi iau o gilera dna de 49cm,parca nu imi tre permis,dar ce acte tre sa am lla ea cand ma prinde garcea.daca am talonu pe care e trcut ca are 49cm scap.daca e pe nume de strain e vreo problema??

    ce se intampla.dar daca nu am nici un act la ea?toti care au scutere cu un disain specific nu au probleme,dar in schimb ma gandesc ca un garcea de 130kg cazut dupa scaunu din dreapta dintr-un logan nu o sa ma creada ca e un amarat de scuter de 49cm pt ca arata ca un moror.

    :peace: acum nu st ce sa fac.multumesc anticipat si sper sa nu fi batut campii pre mult :)

     

    Si ca sa nu bati la ochi OBLIGATORIU ! poarta casca. E si mai safe pt tine.

  5. Pot spune ca am patit si eu cam acelasi lucru acum 2 saptamani, sambata, 2 septembrie. Pe Bd Unirii, venind dinspre Pta Alba Iulia la semaforul de la Zepter spre directia magazinului Unirea am plecat la verde de la semafor si exact inainte de semaforul de la fostul Connex o proasta cu o dacie galbena (eu fiind pe banda a 3-a) a trecut de pe banda 2 pe 3 fara sa se asigure, ce sa mai zic de semnal. mi-a luat cu aripa ei spate roata mea din fata si m-a aruncat direct in bordura de pe margine.Bineinteles ca n-a oprit! Eu am cazut in umarul stang si motorul mi l-a aruncat vreo 50 metri mai in fata.Sa va mai spun ca n-a oprit nimeni pe langa mine desi eram in mijlocul bulevardului?!? Noroc ca in momentul ala trecea un baiat dar n-am apucat sa vad decat ca avea ub Kawasaki cu aripa sparta care imi spunea ca si el a patit-o cu ceva timp in urma la Fantana Miorita. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc f mult ca m-a ajutat sa ridic motorul si care m-a mai linistit. Mersi mult din nou.

  6. post-12807-1157811448_thumb.jpgSalutare. Sincer si eu am fost in aceeasi situatie-sau mai bine zis dilema- ca si tine. Am fost cel putin o luna de zile pe la toate reprezentantele de la noi(eu sunt din Buc) pt ca vroiam sa am motor in ziua cand imi luam A-ul...asa ca pot sa-ti spun ca m-am cam urcat pe mai toate. Mi-au placut mult si Honda si Suzuki si Yamaha dar,spre surprinderea poate a altora m-au incantat cel mai mult Ducatti si Kawaski.Nu pot spune ca sunt un tip nehotarat din fire-dimpotriva- asa ca m-am invartit vreo 2 saptamani intre multistrada si monster de la ducatti si er 6 f de la kawasaki,asta pt ca ideea mea de motor era carenat neaparat. Nu contest faptul ca si varianta naked este super,chiar imi place f mult dar mie imi plac mai mult motoarele carenate.Pana la urma am ales un ER 6F ded la Kawasaki tinand cont si de diferenta de pret(cca 1200-1500eur cip) dintre cele 2. Dar tine un sfat: ascultati inima cand vrei un motor.
×
×
  • Creează nouă...