Sari la conținut

billy m

EX+
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucurestiul de cacao
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    B...
  • Club
    looking for..

Informații profil

  • Motociclete detinute
    tata o Jawa de 2 jumate'

billy m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. billy m

    R6 2006

    O fi (a)roman...e scuzabil...sa-l iertam de data asta.
  2. Ai dreptate in leg cu asemanarea dintre Triumph si asta...Un vecin de-al meu are unul, f frumos ce-i drept si acum cand am vazut pozele mi-am dat seama de asemanare. Oricum ar fi, indiferent de critici, mie unul imi place mult.
  3. Ai fost vreodata pe drumul asta ( Buzau-Brasov) ? Inainte de toate intereseaza-te sa vezi cum e acum...Eu am fost pe el acum vreo 3 ani parca si era super naspa.
  4. Ti-am raspuns si pe topicul celalalt. Super de oras. Eu pt ca mai ies din Buc(nu mult-20-30km) am ales F pt ca protejeaza f mult de vant(am fost si la mare si am simtit asta). Cand vrei intr-o seara te astept sa facem un drive test.
  5. Salutare/.... Mi-as lua un prieten si parca as veni si eu maine la 9.30 la Omv. Sper sa ma trezesc.
  6. Mersi mult Treephoo. Am si vb cu baiatul-Catalin il cheama. Si sper s-o si rezolv. Thanks again.
  7. Exact asta e. Vreau s ale inlocuiesc pe cele originale cu altele din xenon si asta intrebam, daca stie cineva cat m-ar costa.Eu vreau sa le cumpar.
  8. R.I.P. Dar Cristi Hrubaru e si el motorist? Ca l-am vazut in cateva poze >>>...
  9. billy m

    Gilera Dna

    Si ca sa nu bati la ochi OBLIGATORIU ! poarta casca. E si mai safe pt tine.
  10. Salutare ! Pt un nou intrat in piata vreau sa va spun ca mi-am luat si eu o bicicleta cu motor(de 650) destul de ok pt un oras atat de aglomerat. La prima impresie va pot spune ca se misca binisor. Va atasez niste foto.
  11. Nu stiu exact sa-ti spun dar iti atasez 2 foto. Ms.
  12. Salutare. Stie cineva unde se pot monta farurile de xenon si daca da , la ce pret ? Multumesc mult .
  13. Super tare fratioare...no comment...chiar tare...te face sa inghiti in sec cand te gandesti ca vine deja iarna si nu mai apuci sa....decat conserva.
  14. Pot spune ca am patit si eu cam acelasi lucru acum 2 saptamani, sambata, 2 septembrie. Pe Bd Unirii, venind dinspre Pta Alba Iulia la semaforul de la Zepter spre directia magazinului Unirea am plecat la verde de la semafor si exact inainte de semaforul de la fostul Connex o proasta cu o dacie galbena (eu fiind pe banda a 3-a) a trecut de pe banda 2 pe 3 fara sa se asigure, ce sa mai zic de semnal. mi-a luat cu aripa ei spate roata mea din fata si m-a aruncat direct in bordura de pe margine.Bineinteles ca n-a oprit! Eu am cazut in umarul stang si motorul mi l-a aruncat vreo 50 metri mai in fata.Sa va mai spun ca n-a oprit nimeni pe langa mine desi eram in mijlocul bulevardului?!? Noroc ca in momentul ala trecea un baiat dar n-am apucat sa vad decat ca avea ub Kawasaki cu aripa sparta care imi spunea ca si el a patit-o cu ceva timp in urma la Fantana Miorita. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc f mult ca m-a ajutat sa ridic motorul si care m-a mai linistit. Mersi mult din nou.
×
×
  • Creează nouă...