Sari la conținut

edit

EX+
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    nu inca
  • Club
    cine m-o primi si pe mine

edit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De unde as putea sa comand piese pentru Cagiva Canyon 500? Stiu ca la United Motors se pot comanda dar preturile imi par mari si timpul de livrare de 1 luna mare rau. Nu am gasit alternative. Stiti cumva o alta firma care poate sa aduca piese? Multumesc!
  2. alte modele? alte pareri? aveti idee unde pot gasi niste Michelin Anakee in Bucuresti? M-am luptat cu Google dar fara success! Multumesc!
  3. # petrica si in ideea asta intreb... sa nu cumpar un cauciuc pe care sa dau o poala de bani si sa nu-mi ofere ceva realmente de banii respectivi... "Primavara, cand scot motoreta, e' musai sa fie totul nou pe ea, inclusiv gumele" - sincer te inteleg foarte bine la capitolul asta... ma apuc de pe acum ca la primavara sa fie pregatita # S George arata chiar fain! Multumesc mult! am notat! (sper sa le gasesc pe la noi si sa nu coste 8 mil bucata)
  4. # petrica In primul rind multumesc pentru reply-ul consistent. Ce ai zis in mare parte e adevarat dar ma gindesc ca aderenta difera mult si de calitatea cauciucului (compozitia lui). De aceea as inclina sa ascult cit mai multe pareri si aventual sa aflu si de alte modele de anvelope produse si de alte firme... Stii cum e: mi-ar parea rau sa ma zgircesc la 1-2 milioane si sa ma oftic mai tirziu... Oricum in continuare astept cit mai multe pareri... Mitas E08 pentru traseu... am notat!
  5. Man, cu astea a venit incaltata... nu ma pricep prea bine de asta incerc sa aflu cit mai multe pareri. Profilul e cel din poze... pe ud nu esti chiar zero daca sint bune anvelopele.... binenteles ca nu o sa fie nici pe departe ca pe uscat dar....
  6. Eu nu am zis ca au ceva... dar vreau ceva bun (mai bun ca mitas-ul). Nu am un super motor ca sa-i pun cele mai scumpe anvelope dar vreau sa am niste anvelope bune cu aderenta buna/foarte buna pe uscat si ud. Ce am observat e ca mitas-ul care il am pe spate nu se comporta prea bine pe umezeala sau pe asfalt ud... pe asfalt uscat e ok dar nu super... dar deh... la cit costa ar fi chiar ciudat sa fie super bun...
  7. In primul rind vreau sa mentionez ca sint super incepator in domeniu moto asa ca nu dati cu pietre va rog Imi pare rau ca deschid din nou subiectul aceasta.... am citit tot ce am prins despre ce a mai scris lumea pe aici apropos de anvelope soft-enduro... Din pacate inca nu am gasit raspunsurile care sa ma ajute... am vazut ca accentul in general se pune pe anvelope Mitas... se prefera in general ce e mai ieftin.... dar oare e si bun? Am o Cagiva Canyon 500... Pe fata am un cauciuc Dunlop care e foarte imbatrinit (cu foarte multe microfisuri) si pe spate un Mitas nu foarte rulat (sa zic 5-7000 km din ce ma pricep) dar care nu e grozav... ambele sint cu profil cam ca cele din poza... nu am poze fix cu ce am pe motor din pacate... dar ca sa va faceti o idee cred ca merge... As dori sa-mi schimb ambele anvelope cu unele care sa-mi confere o aderenta buna si foarte buna pe sosea (atit uscata cit si uda) si buna sau multumitoare pe un drum de tara neasfaltat (sau soft offroad...) Ce sa aleg? Ce firma? Ce profil e bun? M-ar interesa o anvelopa de calitate medie... nu Mitas de 2 milioane dar nici una de 8 milioane.... Multumesc mult pentru ajutor!
×
×
  • Creează nouă...