Sari la conținut

abulafia12

EX+
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    B-xx-yy

abulafia12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pentru cei care ma injura ii intreb de ce ziarele de maine arata asa: O fetita de 13 ani - omorata la un raliu de motociclete din cauza neglijentei criminale a organizatorilor Sorin TITEI | 11 septembrie 2006 (-Motociclistul ucigas avea permisul suspendat din cauza excesului de viteza -Jandarmii galateni sustin ca raspundeau de partea opusa celei pe care s-a produs accidentul.) http://www.gandul.info/articol_14470/o_fet...izatorilor.html
  2. Off-topic: Pe un forum auto eu injur pe cei care merg cu proiectoarele de ceata, cei care conduc haotic schimband banda fara sa semnalizeze, cei care iti taie fata. Uite si tu ce carnagiu este pe drumurile din Romania. On: Ar trebui sa se stabileasca gradul de vinovatie pentru ca aceste lucruri sa nu se mai intample. Sa nu mai existe explicatii: " Nu am avut bani decat pentru sfoara". Parca nu s-ar gasi in tara asta panouri de protectie si in fiecare zi ele sunt folosite.
  3. Ai dreptate. Ma refeream si la articolul din Evz. Enervant este cum nimeni nu isi asuma responsabilitatea si arunca pisica dintr-o parte in alta.
  4. http://www.realitatea.net/?transcript stirea numarul 9. Si unde vedeti ca acuz motociclistii?
  5. Surse din cadrul Politiei Galati ne-au declarat ca Paul Bulai va fi acuzat de omor in cazul in care, in urma cercetarilor, se va dovedi acest lucru. http://evz.ro/article.php?artid=271538
  6. Motociclistul care a produs accidentul avea permisul reținut, pentru viteză excesivă. Pe 16 august, el a fost surprins de polițiÂştii din Galați conducând cu 127 de kilometri la oră. Anchetatorii au mai precizat că tragedia a fost posibilă pentru că nu a fost asigurată protecția spectatorilor.
  7. Si chiar nu se poate invata din acest accident tragic. In ziua de azi mor comisarii de cursa nu spectatorii. Avem un statut de tara bananiera patronata de primul motociclist al tarii. Nu mai sar motoare (la propriu ca in deceniul 6 in tribune), Imola risca sa nu mai figureze in F1. Propun pe aceasta cale ca un GP in Romania sa fie organizat de catre cei care au organizat evenimentul de azi. Nu mai comparati cu un miting aviatic ca pilotii prefera sa moara decat sa cada peste spectatori. Si cei de pe cursele civile intotdeauna vor ajunge cu avionul in zone nepopulate. Si nu sunt un troll. Ma simt jignit de aceasta afirmatie.
  8. Tare. La un rally daca ai lovit un spectator NU este vina ta !!!!!!!!!!!!!!!! Este vina organizatorilor. Cred ca totusi ati vazut multe filmulete cu spectatori care intra in fata masinii incercand sa filmeze sau sa faca o poza. Acum vad ca mortul este de vina. Stiu: RIP, RIP, RIP, trandafiri, trandafiri.
  9. CT 33 KID ( KID .... ) Doriti sa fac o compilatie de pe forumurile Ford, computergames, daciaclub, reno.ro, softpedia, daewoo, etc, etc?????
  10. Esti o provocare intelectuala. Limbajul elevat pe care-l folosesti, inteligenta care abunda in postul tau dovedesc ca am ratat cariera de motociclist si organizator de concursuri auto in Galati.
  11. Nu m-am uitat la fisierul atasat dar prefer sa conduc preventiv decat sa ucid oameni pe drumurile patriei. Si uciderea unui om beat care traverseaza un drum european mi se pare de neconceput. Si nu uita ca folosesc cruise control pentru deplasare.
  12. O mostra de cunoastere a limbii romane. Exista dexonline.ro, word unde poti edita fara sa scrii direct, ..... Cred ca jignirile nu isi au rostul in acest context. Imi pare rau ca cei care stiu cu ce se "mananca" motoarele stau ascunsi si contabilizeaza accidentele.
  13. raspund numai la cei care folosesc cratima. Si da, am responsabilitati uriase fata de tine!
  14. Aveti responsabilitati??? Cred ca numai cei care conduc motoare si au copii acase pot sa scrie aici. Credeti ca daca ne intalnim cu tirul scapam? Priviti stirile si vedeti ce parerea are lumea despre voi. Mergeti pe forumurile monomarca si vedeti parerea conducatorilor de conserve despre acest tragic eveniment. Cititi ziarele ! Sau macar o carte.
  15. Posturile mele au fost de bun simt. Dar vad ca ma injura numai cei din Dunarea - Galati. Frica de un proces in care parintii ar castiga sume imense? Am spus ca respect aceasta comunitate. Daca vreau senzatii tari pot sa ma duc pe circuit. Responsabilitatea care este nula la o parte din aceasta comunitate? Prefer pareri ale motociclistilor care nu s-au ocupat cu organizarea. Cred ca aveti un topic cu accidente sugestiv ( Varsta , motociclete, cauze, rata de supravietuire). Azi s-a vazut cat accent puneti pe securitate. LE: cititi si forumurile monomarca despre isprava voastra. Terminati cu trandafirii si RIP-ul. Seamana cu crocodile hunter unde 50 % habar nu aveau cine a fost tipul. RIP, RIP, RIP, trandafiri, trandafiri.
×
×
  • Creează nouă...