Sari la conținut

Zita

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    secret

Zita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zita

    M-a Tavalit Un Pusti Azi

    eu nu inteleg de ce toata lumea se leaga de voi motociclishtii....care e problema?!?...daca aveati masina...oare se intampla la fel!?....mie imi pareti super ok(in afara de unii care au super impresii in cap)...sunteti oameni cu o anumita si bine precizata pasiune:motoarele...care e problema!???(inca o data intreb)
  2. eu vreau sa va spun(celor care au fost la inmormantare cu motoarele)ca va admir profund..pentru ce ati facut azi...pentru coroana de flori...si pentru ca v`ati aratat regretele si condoleantele intr`un mod profund...sunt cu adevarat impresionata ca v`ati facut atat curaj sa veniti acolo si sa o conduceti pe ultimul drum...mi s`a facut piele de gaina cand am auzit motoarele si cred ca si claudiei i`a placut acest lucru de acolo de sus... ....din punctul meu de vedere aveti tot respectul!......si cum a zis si zorro...nu sunteti nishte criminali cum va tot acuza presa si alte babutze care nu au c face......sunteti oameni...si asta ati dovedit`o cu cel mai mare respect si curaj astazi....felicitari pentru ce ati facut... R.i.P ingerash!
  3. ....daca nu m`ati disperat cu aceea vina....daca parintii nu au zis nimic de vinovat...pentru ce va bagati voi in seama???....mai bine taceti si lasati`o sa se odihneasca in pace...ca poate asa isi doreste...exista oameni competenti..mai mult sau mai putin sa se ocupe de asta.....vedeti`va voi de treburile voastre si nu va ma prostiti....aprindeti`i o lumanare si rugati`va sa nu va bantuie!
  4. ideea este urmatoarea:nimeni nu trebuie judecat...nici motociclistul..nici organizatorii...nici publicul nici nimeni....sunt altii care se ocupa de asta....am fost la fata locului...si mi`am dat seama...putea fi oricine acolo...chiar si eu..si este tragic sa vezi ca intr`o fractiune de secunda iti este curmata viata....decat sa pierdeti vremea acuzandu`va si certandu`va...mai bine duceti`va si aprindeti o lumanare acolo...la acel tei unde a murit..puneti o floare pe acel loc....cred ca dumnezeu are nevoie de ingeri..probabil de asta a luat`o la el....sa`i fie tarana usoara
×
×
  • Creează nouă...