Sari la conținut

reaver

INACTIV
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    rr
  • Numar Moto
    clasic
  • Club
    ex pimp riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    r6,rr
  • Interests
    Motociclism, Snowboard, Hiking

reaver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cred ca Nache a folosit vopseaua aia stealth de nu mai da nici un semn de viata.
  2. Nache, ai grija! E o vorba care spune ca "hotul striga hotii". In alta ordine de idei, ce culoare vei folosi pentru genti? Daca mai nevoie de sfaturi te rog sa ne spui. Asteptam vesti.
  3. Salut, Si eu tin sa imi cer scuze ca raspund asa de tarziu, dar am fost la peste pe balta si era cat pe ce sa o patesc precum Florentin Petre la pescuit, cand s-a electrocutat, din cauza unui pescar sportiv neatent, care nu stie ce e aia munca in echipa. Propun sa mai zabovim un pic asupra anumitor culori ale gentilor si sa nu ne pripim. Voi spicui informatii despre cateva culori mentionate aici dintr-un articol de pe un site de specialitate de pe internet. Multe persoane nu Âştiu care este puterea magică a culorilor. De fapt, este posibil chiar să manipulezi conÂştiința unei persoane cu ajutorul anumitor culori.Orice culoare poartă o informație care pătrunde în subconÂştientul nostru, imediat după ce trece de nivelul conÂştient de percepție, generînd formarea anumitor imagini Âşi emoții. Sa o luam pe rand. Deci, albul.Culoarea albă, bine de fapt e non culoare la fel ca si negrul, dar nu asta ne intereseaza cel mai mult acum, reprezintă un magnet sexual foarte puternic. Albul este o culoare care simbolizează puritate, siguranță, curățenie. S-a observat ca personalul de la o grădină zoologică din America a observat că bărbații s-au apropiat de cuÂşca cu urÂşi polari albi de 168 de ori în comparație cu urÂşii Himalayeni de care s-au apropiat doar de două ori. Secundo, negrul. Negrul este o culoare ce reprezintă autoritate Âşi putere, dar Âşi păcat Âşi vrăjitorie. The third, culoarea roz. Culoarea în sine simbolizează dragoste Âşi intimitate. La noi, din pacate, aceasta culoare a fost denaturata de pitzipoance si cocalari, ba chiar unii o considera gay. Dar de ce roz?? si automat si raspunsul : Pentru ca este ceva la care nimeni nu s-a gandit pana acum . In urma cu ceva timp era de neconceput ca un barbat sa poarte roz , dar acum ..in secolul 21 , secolul in care imposibilul devine posibil , si cercetatorii incearca sa recreeze Big Bang. A patra culoare, dar nu si ultima, rosul. RoÂşul, culoarea pasiunii RoÂşul este ca o dinamită! Este vorba doar despre sex: subconÂştientul scanează informația transmisă de culoarea roÂşie Âşi îi stimulează emoțiile, dorințele sexuale Âşi pasiunile. RoÂşul stimulează doza de adrenalină. În final, interesant de menționat este Âşi faptul că efectul pe care îl au culorile asupra bărbaților este foarte important Âşi în cazul prezervativelor. În timp ce 90 la sută din prezervativele din lume sînt albe, cele roz sînt, totuÂşi, preferatele producătorilor, fiind urmate de cele negre, galbene Âşi albastre. Cand te-ai referit la culoarea portocaliu la ce nuanta te-ai gandit? Cea de la Honda Repsol sau de la Orange? Ar trebui ca si colegele de forum sa ne dea o mana de ajutor. E stiut ca femeile au un simt estetic mai dezvoltat. Acum serios , jantele ar trebui sa aiba amandoua aceeasi culoare. Daca alegi o culoare si/sau o nuanta mai deschisa la jante se vor murdari mult mai repede si va trebui sa le cureti mai des. Daca alegi o culoare mai puternica o sa iesi mai usor in evidenta.
  4. Nu iti face gentile albe, vrei sa semeni cu astia cu jeepuri Q7 albe? Daca nu te incanta verdele fosfor, desi lui Rossi ii sade bine si ai vazut cat de des castiga, iti recomand gentile aurii, HIGH CLASS parerea mea, asa cum am vazut la un salon la noi. Atasez poza facuta si trebuie sa recunosc ca fotografiile sunt a doua mea pasiune. Bine, nu simt aceeasi placere cand fac poze ca atunci cand ii dau blana intre 2 semafoare prin oras. Mie de exemplu imi plac fotografiile care trezesc emotii in fiinta noastra. La o fotografie sunt importante impactul si mesajul. O fotografie cu impact puternic va determina o reactie, un raspuns, o emotie sau un sentiment in constiinta privitorului, si ca o paralela eu cand am avut impact cu masina, pe mobra fiind, am trait o emotie puternica, ceva intre teama, frica si incertitudine. Da, in acele fractiuni de secunda nu stiam ce va urma, de aceea am zis si inceritudine. Revenind acum la mesaj fiecare fotografie transmite un mesaj, iar fotograful, dupa puterile sale, face ca acest mesaj sa fie mai puternic exprimat si deci mai evident, sau, din contra, mai greu de inteles. Fotograful traduce mesajul in simboluri, pe care le cauta in mediu si le transpune in fotografie, selectind din noianul de posibile simboluri, pe acelea care intaresc mesajul dorit si eliminind, dupa puteri, simbolurile distractive. Cu alte cuvinte recurge la un limbaj, bazat pe simboluri, prin care incearca sa comunice cu privitorul. In opinia mea, mesajul depinde in cel mai inalt grad de nivelul de educatie, atat al emitatorului-fotograf, dar si al receptorului-privitor al fotografiei. Ca sa fac o noua paralela , iti poti pune stickere cu 46, toata lumea si inclusiv tu stiti ca 46 e al lui Rossi, iar mesajul pentru toti cei din jur va fi "e fan Vale" si cu toti stim ca Vale e cel mai tare. In final vreau sa spun ca sunt un fan Yamaha + Rossi, ca sa nu existe neclaritati.
  5. Iti recomand verde fosfor, de ala cum are Rossi. Nu degeaba e numarul 1.
×
×
  • Creează nouă...