Sari la conținut

Nache

EX+
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    Nu am.
  • Motocicleta
    Yamaha MBK Forte

Nache's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Iti multumesc pentru sfaturi... Dar problema este ca eu o sa incerc sa le vopsesc... si asta ma "sperie" ). Ori cum va multumesc pentru sfaturi Asfalt uscat
  2. Vai de capu meu , am intrebat si eu ce culoare sa dau la jenti si deja , am ajuns in alta parte .... Deci am zis voi alege culoarea albastru deschis , nu o sa vopsesc scuterul rosu ca nu`l vopsesc , il fac tot albastru adica carena fata am facut`o mai o am pe ce din spate si scuterul arata ca nou. Aaa... si inca ceva nu fac drifturi sau ce ati mai zis voi ... !
  3. Deci lasati , discul de frana , sau dungile acelea de pe scuter, deoarece nu am banii mei sa fac ce vreau cu scuterul , dar nu mai conteaza. Cred ca m`am gandit ce culoare am sa dau jentilor , un albastru mai deschis decat cel al scuterului. Acum , mai vreau sa aflu ceva de la voi, pot folosi orice fel de vopsea si aceasta imi va mai da un pic de aerodinamica ? sau trebuie una mai speciala ?
  4. La disc nu prea stiu ce sa ii fac si`asa am prb cu el ... daca pun frana ... sa nu neaparat frana, da cate odata mi se infraneaza roata si trb sa ii dau drumu de jos de acolo sa isi revina...!
  5. Ce ai incercat?? Chestia cu downforce?
  6. Nu stiu ce sa zic.... !! Nu mai imi spuneti despre ce imi place mie , ca nu stiu ce... ! Spuneti`mi o culoare care s`ar asorta cu restul scuterului...!!
  7. Am inteles cat de cat , dar o dam in altceva. Eu vreau sa stiu ce culoare ma`ti sfatui sa dau jentilor dar sa se asorteze cu scuterul. Portocaliu ma gandeam... dar daca e sa le fac portocalii as vrea sa stiu si ce firma de vopsea sa iau sa imi dea si mai multa viteza Cat imi da acolo este buna venita PS. Nu o sa imi vopsesc niciodata scuterul roz sau alte culori , deoarece sunt invatat cu aceasta culoare , culoarea lui ce daca l`am vopsit , adica era zgariat dar cel care mi`a facut vopseaua mi`a facut-o exact cum era inainte.
  8. Ma gandeam si la un portocaliu. Va mai intreb odata are trb vopseaua de pe roti cu viteza scuterului ? Adica da mai multa viteza ?:| Niste poze cu scuterul: Dati`va o parere despre carena fata daca a iesit frumos culoarea ! Adica aceasi culoare o avaea dar era zgariata . http://i28.tinypic.com/30rtq8j.jpg http://i25.tinypic.com/25z1hm8.jpg http://i27.tinypic.com/6e2cmd.jpg http://i27.tinypic.com/2n7lhyr.jpg http://i26.tinypic.com/i3chzs.jpg Ma gandeam la portocaliu ca am , desenele alea portocalii.
  9. Deja ma`ti bagat intr-o ceata ...!:| "poti sa incerci culoarea gentilor de fiat bravo, am inteles ca sunt reising si iti dau si cel putin 3cp extra ca sa nu zic de consumul redus si habitaclu imbunatatit:huh:" - daca vopsesc gentile imi da mai multi CP ?:| Am sa vin in curand cu o poza a scuterului , ca imi aduce carenele, si o sa vedeti despre ce zic si ce culoare s`ar asorta mai bine cu scuterul. Caci despre jenti nu prea stiu pentru ce sunt... nu am luat seama cand mi le`a cumparat deoarece am o janta de un fel pe spate alta pe fata. Am sa fac mai multe poze si la jenti si la carene sa vedeti mai bine voi si sa imi ziceti cu ce ar merge mai bine asortate jentile. Lafel sa asortez jentile cu imbracaminte mie m`ai greu.... deoarece nu sunt imbracat mai niciodata lafel cand merg pe scuter. Inca ceva c`am cat ar costa un Spray ?
  10. Scuzati ca nu am mai postat. Nu stiu ce sa zic , ma bate gandul la un verde fosfor ... dar nu stiu ce sa zic , si alb as vrea sa fac gentile. Nu stiu de ce conteaza asa mult capacitatea motorului si marimea gentii ? Nu vreau sa fac scuterul negru deoarece , vreau sa ramana vopseaua lui ALBASTRU. Nu am dus tot scuterul la vopsit deoarece nu am banii necesari si nici timp. Am dus doar carena fata si cea de la bord ...! Daca cumva nu va iesit culoarea ca la carena spate , atunci o voi duce si pe ea pana atunci mai am de asteptat pana maine sa vad. Deci la ce culori ma gandesc: verde fosfor , alb , sau negru. EDIT: Dar nici verde fosfor nu merge... scuterul este albastru iar cu gentile verzi se va vedea "naspa" ...!! Mai astept sugestii.
  11. Nu stiu daca am postat bine , nu am stiut unde sa postez , asa ca intreb aici. Am un scuter ce are culoarea Albastru mai inchis si straluceste, si vreau sa ii fac urmatoarea chestie: Sa imi iau un Spary si sa`i vopsesc gentile , deoarece are un gri care sa c`am luat mai e si putin negru si arata urat. Cu ce culoare m-ati sfatui sa dau? Vreau sa zic , ca acolo unde tin picioarele este negru. Momentan nu am poze ca am carena fata la vopsit deoarece era zgariata.
  12. Am si eu o problema la scuterul meu , nu ma deranjeaza foarte tare , dar cate odata este enervant . Deci pornesc scuteru si incep sa merg cu el prind viteza maxima , dar cate odata zici ca se ineaca si parca imi scade putin viteza , cred ca este din cauza carburatorului o fi infundat , dar tata mi`a zis sa nu umblam acolo ca sarputea sa dereglam ceva sau sa nu mai le punem cum erau ... Voi ce ma sfatuiti sa fac?
  13. ) Multumesc , multumesc , dar mai intai vreau sa aflu mai multe detalii despre RS , + ca eu inca nu am varsta mai am ceva pana fac 16 ani , dar vreau sa aflu mai multe despre RS si daia intreb , si caut momentan mai am de asteptat
  14. Pe mine ma intereseaza sa am voie sa merg cu el la A1 , si sa pot sa ii dau si eu 130-140km/h maxim... Adica in prima luna sa zic ca o sa merg incet deoarece voi fi incepator , dar a doua luna poate o sa am mai mult curaj si o sa mai fug si eu mai tare cand este de fugit. Mie mi`ar place aprilia RS 125 , dar daca am inteles ca are 23 Kw sau cati are si nu am voie sa merg cu ea .... degeaba imi iau.
  15. Momentan nu conteaza banii mai am app 1 an adica in Februarie implinesc 16 ani si am inteles ca de categoria A1-A nu poti da iarna. Cand o sa am A1-ul in mana , atunci ma voi gandi la bani etc. Eu acum incerc sa citesc si sa invat mai multe despre a alege un motor bun. Sarputea sa imi iau CBR mai intai , am inteles ca este mai fiabil ... pana o sa ma invat , iar dupa o sa`l vand si am sa incerc si un Aprilia RS dar mai ma gandesc pana atunci deoarece am timp destul.
×
×
  • Creează nouă...