Sari la conținut

C Tataru

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    ...
  • Numar Moto
    ...
  • Club
    ...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ...

C Tataru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. C Tataru

    Nr. 50

    47, 48 ..... 50. A disparut revista 49 de pe site. Sorine, in ultimele zile nu m-am mai uitat, zi-mi rogu-te s-au scris chestii atat de nasoale acolo in ultimele zile incat sa il stergi? Sau criticile la adresa voastra trebuie ascunse repede sub covor? Sau, poate, nu-i exclus, ai primit ordin sa le stergi? Lumineaza-ne, please. C
  2. C Tataru

    Nr 49

    Sorin, Daca "aberatii si jigniri" se refera la ce am scris eu mai sus, imi cer scuze si sper sa le accepti. Tot ce am vrut sa spun era ca ai fost acolo si ca redactia are, prin tine, suficiente informatii si fotografii (tu mereu faci poze, stim cu totii asta) pentru a judeca serios si echitabil evenimentele. Acum insa prin precizarile pe care le-ai facut ai dat tocmai informatiile pe care trebuia sa le avem de la inceput: cand si de ce va publicat un articol cand va fi publicat. Car despre amenintarile cu stergerea mesajelor, nu pot fi serioase, nu cred ca esti omul sa faca un gest asa de las. Cat despre aberatii si presupuneri, e normal, pentru ca nu aveam de unde sa stim planning-ul vostru. Nu sunt aberatii pana la urma si tu stii asta. Cristi, intamplator sau nu, imi dau cu parerea despre ce cunosc: sunt si o sa raman jurnalist (acum France Presse, de aproape un an deja) si imaginile prezentate, analizate pas cu pas, arata detalii clare ale gafelor de organizare pentru care cei care s-au ocupat, o mai spun o data, pot face puscarie instantaneu. Apoi Sorin era si el acolo, chiar daca nu in momentul critic, dar a vazut si el cu se desfasurau lucrurile. Ce-ti trebuie mai mult??? Nu e vorba de Judecatorul Suprem, nimeni nu s-a gandit la asta, nici cum sa-ti conduca redactia ta, nu trebuie sa deviem. Hai sa lasam ironiile la o parte si sa avem o discutie ca intre oameni. Putem avea pareri contradictorii, no problem, dar asta e in fond miezul discutiei, nu?
  3. C Tataru

    Nr 49

    Ti-a vorbit intr-un limbaj trivial si tu nu te-ai facut ca nu intelegi... Pe de alta parte, daca reuseai sa provesti dincolo de furia momentului, ai fi vazut ca ti-a dat argumente solide. Omul tau cel mai vechi era acolo, in inima actiunii. Iar tu zici ca nu ai nici o informatie. Pe urma, din filmul de pe site de aici poti sa vezi ca si cand ai fi fost acolo, iar tu iar nu ai nici o informatie. Da cata informatie iti trebuie? Cel care ti-a scris ar trebui sa-si ceara scuze pentru mahala, dar motolife nu poate spune ca nu are destule informatii decat intr-un singur caz: redactorul lor cel mai experimentat in intalniri, Bobocea, e putin spus incompetent si la ora aia era beat, dormea, avea ochelarii vopsiti cu negru si tragea sa moara ... Iarta-ma Sorine, da asta nu prea e oabla. Altfel nu se poate ca omul cel mai obisnuit cu astfel de evenimente din cati stiu in Romania sa nu vada nimic din primul rand, chiar de langa start. Organizatorii pot face puscarie, intr-o tara normala, numai pe baza materialului filmat si prezentat aici. Din pacate e ridicol cand spui ca nu ai informatii. Restul e atac la persoana, iar poate tu stii mai bine ce ai de impartit cu respectivul. Ar fi poate mai bine, parerea mea, daca si-ar pune sagetile ironice deoparte, ca e pacat de adevarurile pe care le spune. Toate bune la toata lumea.
  4. C Tataru

    Nr 49

    Cosmin, Cine isi condimenteaza parerile personale (argumentate corect, suntem de acord amandoi) cititor fiind, cu injurii si aluzii menite sa-l enerveze pe celalalt, nu merita ascultat, cred eu. Ca dupa aia editorul vorbeste cu oricare dintre cititorii lui ca in Chitila, asta iar e trist. Nu-ti imagina ca asta e posibil altundeva decat in Romania si, poate, in Rwanda. Stii cum e: Materazzi injura de ma-sa si Zidane raspunde cu dovleacu si umfla cartonasu rosu:el e aratat cu degetu', nu un neica nimeni de nicaieri... Sa traiesti!
×
×
  • Creează nouă...