Sari la conținut

sorins82

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sorins82

  1. Ieri am fost la Dan la spital si totul e OK. E putin cam ametit de la atatea sedative dar e in mod sigur pe drumul cel bun. Nu isi mai aduce aminte nimic deocamdata despre accident si durerile au inceput sa-i treaca. A fost operat de 2 ori la picior si acum are o tija in piciorul drept. In rest tot ce stiu e ca il asteapta o lunga perioada de recuperare si sper ca sezonul viitor sa ne putem da impreuna, ca asta isi dorea cel mai mult cand am vorbit cu el . Cine vrea sa il viziteze sa ma contacteze. 0740030131
  2. Pe baitul cu kawa il cheama Dan, are carnet de 1 luna si s-a lovit destul de rau. Cum s-a intamplat: El venea blana dinspre Triaj , unu' cu un Hyundai Acccent (BV 20 HEN) a facut stanga in fata lui sa intre pe o stradutza (cred ca str.Petuniei )....Dan a franat puternic ....CU SPATELE.....(S-AU MASURAT 28 M DE FRANA PE ASFALT) si a cazut. Motorul NU a lovit masina. De altfel motorul a scapat cel mai ieftin: ghidon dreapta indoit, scarita dreapta rupta, carena+toba julita si atat.... Dan in schimb e naspa.......fractura de femur, umar dislocat, mana rupta si e destul de zdruncinat. L-au sedat la greu si speram ca maine o sa intre in operatie sa-i faca piciorul.
  3. Avea 180 sau chiar 200 . Daca un zx6r din 97 a prins 180 acolo.......(a facut un prieten proba aseara). A avut super bafta ca a scapat doar cu atat si l-a ajutat faptul ca reactionat bine in momentul impactului (s-a ridicat de pe motor ). Motorul cica nu e avariat prea rau pentru o caderee de 20 m in rapa. El e in schimb e cam polizat pe maini si are un picior umflat dar o sa se faca bine ca are antrenament de cand se dadea cu cross-ul.
×
×
  • Creează nouă...