Sari la conținut

adi zx12r

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    b75skt
  • Club
    legalracing

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha vmax, cbr1100xx,zx12r

adi zx12r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. adi zx12r

    O Fi Bun?

    de coxanel se mai intimpla
  2. cam asa se conduce ....http://video.google.com/videoplay?docid=6178043709180164205&q=motorcycle
  3. mai treaba cu consumul e destul de complicata eu cintaresc ceva bine peste 100kg(deci cara aproape 2 persoane) stilul de mers e usor agitat si in ture multe se poate si un consum mic .... dar trebuie mers constant si cu viteza civilizata .... iar un consum de 6-7 la o viteza medie de 140-160 nu cred ca e problema
  4. fie mai draga CUNOSCATORULE filtre aer k&n are 2 ca orice zx12r complet iar cai din shifter 0 zero (asa nici evacuarea nu este piesa motor,nici electronica s.a.m.d ... oricum ai prins ideea...de fapt nici moticicleta nu o am ...e de pe un site din Germania sau Italia dar daca vrei sa o cumperi da un pm )
  5. adi zx12r

    O Fi Bun?

    pozele sunt facute de artur la circuitul amcart anul trecut(invidiosule) recunosti magazinul lui dobrescu??
  6. adi zx12r

    O Fi Bun?

    pozele sunt facute de artur la circuitul amcart anul trecut(ividiosule)
  7. ei bine daca mai asteptai posesor de zx 12r ..... ZX12R 2005 ...usor modificat estetic,usor umblat la frane,si putin pe la motor,DELIMITATA(ty serban buliga)... PH 172 LA ROATA parea mea ....un porc mare,cam lat ,cam inalt (zici ca a fost construita pt mine),betiva... moammaa ce ii place benzinica... macar 10/100km afara...fara numar in oras pozele sunt de anul trecut ...am mai facut mici modificari motociclete este cumparata anul trecut de la united motors si cam asta este tot ce am modificat la ea am facut cu ea doar 12000km MODOFICARI MOTOR:full akrapovic, power commender, quick Shifter.(venit ignition module inca nemontat),filtre k&n FRINE: discuri fata spate galfer,furtune galfer,pad-uri galfer,pompa frina beringer ESTETIC:mansoane rizoma(lipsa poza),semnale rizoma(lipsa poze),pasaj roata,aparatoare noroi,stop frina cu leduri semnale incorporatein stop,parbriz puig,amortizor hyperpro,maneta ambreiaj beringer,rezervor lichid frina rizoma(lipsa poza)
  8. adi zx12r

    O Fi Bun?

    si daca nu va place va rog nu comentati
×
×
  • Creează nouă...