Sari la conținut

adi01

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2006

adi01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu am incercat faza cu carburatoru dar din maneta.. se tureaza mult mai mult cand e pe cric.. ceea ce e logic ca nu are nici un pic de greutate pe spate... cu toba.. nu prea am de unde sa iau cam la ce pret ajunge o toba sport?
  2. am ars toba si am scos din ea o groaza de funingine .. dar tot la fel prinde .. Fuge de rupe pana la 55 .. unde se opreste brusc.. si se simte ca mai poate .. ca mai are ceva turatii ce naiba sa ii fac !! innebuneesc! ! Il ologesc gatzii lui! mai are careva idei? Multumesc la cei care mi-au raspuns
  3. toba e Gianneli .. am sa o ard.. ca mi se pare ca este infundata... altceva? poate toba sa ii afecteze performantele asa de grav?
  4. hai oameni buni va rog frumos ! ce pot sa ii fac sa mearga macar oleaca mai repede! Demaraj vreau sa spun ca mananca asfaltu dar pana la 55 .. apoi nu mai vrea nici moarta .. si totusi se simte ca ar mai putea ( limitare nu are nicaieri ) am ridicat cuiu ponton .. am reglat relantiul dar NIMIC!
  5. nush care e faza.. asa si eu in vale am prins 80 cu ea.. 85 chiar.. dar era scurt.. apoi cand a revenit drumu drept.. a scazut viteza pana la 55.. ce naiba ii pot face? 145 de KG amandoi + 100 si ceva cat are si scuteru .. si mergea cu 70 huh chiar nu are nimeni nici o idee ce ii pot face sa mearga mai bine ?
  6. Salutare la toti .. Detin un scuter HONDA BALI SJ50 .. pe data de 27.09.2006 am fost la niste specialisti si mi-au rectificat cilindru ..pistonu schimbat .. avea cota 39 acuma are 42 segmenti noi bun porneste la buton fara probleme si la pedala la prima pedala chiar si cand e rece motoru! Inainte sa le schimb... scuteru mergea...dar nu prindea mai mult de 50 - 55 km/h .. le-am schimbat deoarece mi-au pocnit segmentii si pistonu avea uzura destul de mare incat mi-a zgariat cilindru si scapa compresie.. deci nu mai mergea.. acuma cu pistonu marit si etc.. tot la fel merge 50 maxim 55 ( am terminat rodaju am facut cam 900-1000 de Km cu el cu 25-30 Km/h mers lejer.. doar eu si fara pasager.. cum naiba pot face sa cresc performantele la el ?? am citit ca Honda Bali ar trebui sa prinda macar 70 kmh .. are 100 in bord... m-as bucura si cu atat ( 70 ) decat 50 ... Ve rog mult ajutati-ma si pe mine cu niste sugestii ! Ce pot face?? ca m-am saturat sa ma depaseasca toti cu scutere mai amarate ca al meu ! Imi vine sa ii dau foc!
  7. Salutare la toti .. Detin un scuter HONDA BALI SJ50 .. pe data de 27.09.2006 am fost la niste specialisti si mi-au rectificat cilindru ..pistonu schimbat .. avea cota 39 acuma are 42 segmenti noi bun porneste la buton fara probleme si la pedala la prima pedala chiar si cand e rece motoru! Inainte sa le schimb... scuteru mergea...dar nu prindea mai mult de 50 - 55 km/h .. le-am schimbat deoarece mi-au pocnit segmentii si pistonu avea uzura destul de mare incat mi-a zgariat cilindru si scapa compresie.. deci nu mai mergea.. acuma cu pistonu marit si etc.. tot la fel merge 50 maxim 55 ( am terminat rodaju am facut cam 900-1000 de Km cu el cu 25-30 Km/h mers lejer.. doar eu si fara pasager.. cum naiba pot face sa cresc performantele la el ?? am citit ca Honda Bali ar trebui sa prinda macar 70 kmh .. are 100 in bord... m-as bucura si cu atat ( 70 ) decat 50 ... Ve rog mult ajutati-ma si pe mine cu niste sugestii ! Ce pot face?? ca m-am saturat sa ma depaseasca toti cu scutere mai amarate ca al meu ! Imi vine sa ii dau foc!
  8. e gluma sau ce e ? ca sincer nu m-am prins ... daca da te sfatuiesc sa glumesti cu cei de varsta ta o zi buna
  9. Am eu daca vrei o Honda Bali SJ50 .. dar actele s-au pierdut .. cand a fost adus in tara motoru e nou abea schimbat 27.09.2006 inca in rodaj Cer 450 de euro pe ea + o casca .. si o dau urgent sunt in Piatra Neamt .. dar o aduc oriunde in tara
×
×
  • Creează nouă...