Sari la conținut

ctutescu

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ctutescu

  1. Salutare tuturor posesorilor de Zet. Daca intereseaza pe cineva: am de vanzare un filtru de aer K&N nou, nout (sigilat , in cutia originala). Se potriveste la Z1000 si Z750. 50E cer pe el. (0726207730) La multi km cat mai frumosi cu Z-urile voastre va urez .
  2. Multumesc KTM si MotoAdventure ! Am intrat pe circuit de 2 ori cu Superduke R, si am facut cate o intrare cu RC8R, Superduke si SMT990R. Inainte de a-mi spune parerea despre motocicletele testate tin sa mentionez ca, desi nu sunt incepator si am ceva experienta , inainte de acest test nu mai calarisem niciodata un motor V2 de cilindree mare. SMT990R mi s-a parut cel mai comod dintre toate, manevrabil si precis pe viraj. Desi cel mai comod dintre toate mie totusi eu nu am fost prea incantat per total din cauza ca prefer o pozitie de mers ceva intre un supersport si un naked (am un Z1000 si un CB600F). Cu Superduke am mers de departe cel mai tare si intelegeam cel mai bine motocicleta, pozitia de condus imi era aproape cunoscuta, frane bune, precizie buna in viraje. RC8R : am luat motorul doar din curiozitate, nu ma asteptam de la inceput sa fiu foarte incantat. Pot sa spun totusi ca a fost o experienta foarte interesanta, desi am convingerea ca nu am vazut mai mult de 20% din ce poate motorul ala, nu cred ca Amckart e un circuit unde poti testa un astfel de motor si nici eu nu am suficienta experienta ca sa ma bucur de el. Pot spune totusi : directie foarte buna , frana mult mai puternica decat ma asteptam (nu am termen de comparatie de la un alt supersport, ma raportez la naked-uri, touring-uri), pozitia de pilotaj mi s-a parut ok, poate putin cam prea in maini. Superduke R : motocicleta care mi-a placut cel mai mult (cu exceptia seii care e ca o scandura). Daca bugetul mi-ar permite ma gandesc ca mi-as lua o astfel de motocicleta. Mi s-a parut foarte ghidonabil, frana precisa si dozabila, pozita de mers este chiar intre un supersport si un naked (parerea mea). Despre motoarele motocicletelor pot spune ca toate sunt caracterizate de un cuplu FFFFF MARE de la turatii mici. Nu am sesizat diferente notabile intre SMT990R si SuperDuke (ma refer la culpu) insa Superduke R si RC8R mi s-au parut mostruoase. Atat Superduke R cat si RC8R au desprins usor roata fata de pe sol la acceleratii care mie mi se pareau de mult bun simt (compar cu Z1000 si ZX9R) si tin sa mentionez ca in nici un caz nu am avut intentia sa testez demarajul sau cum se ridica pe o roata un motor. As da cel mult un SATISFACATOR cutiilor de viteza (asta in masura in care se poate numi test joglatul, si ala destul de rar, intre prima si a doua viteza). Viratii sunt, mai ales la turatie mica. Imi pare rau pentru cei care au cazut insa mi se parea cam prea frig ca sa incerci sa testezi limita motoarelor si (din punctul meu de vedere) a testa la limita niste motoare nu face obiectul unui drive test. Desi am stat mai mult de jumatate de zi la circuit totusi nu am folosit pauzele de la "fara 10" sa ma dau pe gratis cu motorul meu (era prea frig sa se incalzeasca bine cauciucurile). Multumesc inca odata KTM si MotoAdventure si sper ca si alti producatori/dealeri sa organizeze astefel de drive teste, eu nu-mi voi cumpara urmatorul motor fara sa-l fi testat in prealabil.
  3. Multumesc mult. Sunt 90% sigur ca si segmentii mei au tot 2mm grosime, iar cota 56 cred ca va fi buna (ar insemna sa tai cam 3mm).
  4. Diametrul pistonului este 55, cilindrul nu am cu ce sa-l masor cu mare precizie dar nu poate fi cu mult mai mare decat pistonul.
  5. Salutari tuturor. Am nevoie de ajutorul unui(unor baieti priceputi). Caut segmenti cota 55. Vreau sa refac un compresor si imi lipsesc numai segmentii de la pistonul mic al acestuia care este cota 55 (pistonul mare l-am rezolvat deja). Va rog sa-mi spuneti ce motor (mai ieftin daca se poate) are cota acesta sau poate cunoaste cineva vreun mester/mecanic care face segmenti la cerere. Va multumesc
  6. Salut Poate nu e rau sa mai auzim pareri despre Z-uri. Am un Z1000 (2003) de 4 ani, si am mers cat de cat. Daca ma refer doar la motor pot sa spun ca am avut parte numai de lucruri bune. Este un motor de incredere si am convingerea ca putini pot sa-l expoateze la maxim (asta in ciuda faptului ca are numai 93kw). Eu ma simt bine pe el, in ultimii doi ani nu am facut drumuri scurte, adica minimul pentru o zi a depasit putin 300km, te bate vantul (eu am o casca buna) dar per total e ok. Afacerea cu vibratiile la 7800-8200 rotatii se confirma si la Z1000. Nu stiu cat e de deranjanta la Z750 dar la Z 1000 este cel mai bun indicator al turatiei la care ma aflu cand intru in viraj, asta in cazul in care chiar merg tare (in viziunea mea tare) si nu ma pot uita la bord. Nu ma deranjeaza prea tare, nu mi se desfac suruburi sau alte chestii. Am si eu un manual de service pt Z1000 si il dau cu mare placere celor care-l vor. Daca sunt oameni din Bucuresti care vor sa ne intalnim sa mai vorbim de Z-uri sunt dispus sa ne intalnim, iar pentru provincie, ma refer in mod special la Transilvania, pentru ca-mi place tare drumul pe Cheia-Brasov-Sighisoara-Tg.Mures va rog doar sa ma anuntati ca sunteti disponibili pt o intalnire intr-o sambata sau duminica si trag o fuga. Pana ne vor intalni sa mai vorbim, va urez numa bine. /style_emot...ault/friday.gif
×
×
  • Creează nouă...