Sari la conținut

tripaco

INACTIV
  • Număr conținut

    279
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    iasi
  • Carnet moto din
    2050
  • Motocicleta
    Z750 Kawasaki
  • Numar Moto
    fara numar, fara numar ...
  • Club
    minitehnicus

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk, KLR650 Kawasaki

tripaco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "Multumirile personale" nu stiu daca ar avea alt scop, decat acela de a ne refula noi, ceea ce pe Taz, nu cred ca-l mai ajuta prea mult; dincolo de asta, dupa cum mi-l aduc aminte, daca ar mai fi apucat, i-ar fi spus vreo cateva din suflet - in stilul inconfundabil - nefericitului, si si-ar fi vazut de drum in continuare, bombanind, de unul singur in casca. Cat despre "calau" - e deajuns sa te uiti la el si-ti dai seama ca nici nu realizeaza de fapt ce nenorocire a facut. Incredibil, revoltator, dar trist si inutil pentru Taz si ai lui ...
  2. tripaco

    BURSA LOCALA

    Vand Kawasaki Z750 2007,5600km, perfecta stare, 4500 EUR.
  3. In sfarsit am gasit si eu timp sa deschid site-ul. Scuze pentru intarziere

  4. Ovidiu de la Tripaco ?

  5. tripaco

    ITPneamt

    @ Condor : Pai, cine-a zis ca suspendat = anulat ? Daca citesti mai atent ai sa observi ca am scris ca e "ca si nul", adica, pentru utilizatorul vehiculului e, temporar, ca si inexistent; scrie acolo : "suspendat de drept". Intr-o vreme, pana acum vreo 2 - 3 ani, IGP-BPIR trimitea scrisori la proprietari, prin care acestia erau anuntati ca a expirat ITP, si/sau RCA, si ca in termen de nu mai stiu cate zile, daca nu se rezolva problema, se suspenda CI (acum nu mai sunt bani pentru asa ceva, dar asta-i alta problema). Ideea e ca cineva a declarat pe topic ca se poate circula 15 zile dupa expirarea ITP, ceea ce este complet eronat, de asta am scris ... Cam asta ar fi. In rest, toate bune!
  6. tripaco

    ITPneamt

    @ Crazy-devil : Nici nu trebuie sa stie; in lege se mentioneaza ca ai un interval de maxim 30 zile pentru perfectionarea actelor. Asadar, vezi pe pag.4 a CI, unde scrie " Instrainat la data .... ", ce data e trecuta acolo, aduna 30 zile, si tragi concluzia - daca au trecut 30 zile, poate ar fi o idee buna sa perfectezi actele a.s.a.p. @ Condor : Amice, legile mentionate pe rarom.ro sunt absolut valabile si chiar se aplica. Scuze, dar acolo scrie clar "... se suspenda de drept CI dupa 15 zile de la expirarea ITP si/sau RCA ..."; deci se suspenda de drept! Adica nu mai trebuie mers in instanta sa-ti suspende CI un judecator, ci se considera suspendat in temeiul legal mentionat; adica e ca si nul ! Dupa ce e suspendat, daca te prinde pe drumurile publice e putin penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat. Asadar, una e "retinerea in vederea suspendarii", care este o masura luata de politistul din trafic, masura luata in cazul CI daca ITP este expirat, si alta e "suspendarea de drept" a CI. Sper sa ma fi facut inteles. Daca nu, scuze din nou - nu prea le am cu explicatul.
  7. tripaco

    ITPneamt

    Domnilor, ar trebui poate sa stiti ca nu se poate circula legal dupa ora 24.00 a zilei trecute pe CI ca fiind data urmatoarei ITP, si de asemenea ca, daca sunteti oprit in trafic de un MCV ( Logan alb, break, B 19 XXX ), acestea sunt dotate cu tot ce e nevoie pentru a accesa baza nationala de date, vis-a-vis de permise, certificate de inmatriculare, ITP, asa ca este foarte posibil sa jucati pe o carte gresita cu " ... l-am uitat acasa ..."; ba mai mult, daca ati vazut un MCV mergand in spatele unui grup de vehicule pret de cativa km, asta o face pana ii apar datele mentionate mai sus pentru vehiculele pe care le verifica cel din dreapta, dupa care o sa vedeti ca din toate vehiculele il trage pe dreapta pe unul; sa nu va ganditi ca e intamplator. Daca nu ai actul la tine nu-i nicio problema - ti se inmaneaza o instiintare prin care tre' sa te duci tu cu actul la ei. Asadar, cel mai simplu (si cateodata ieftin) e sa fii legal ... Daca aveti probleme cu zgomotul tobelor la ITP, faceti o informare la reprezentanta teritoriala RAR, dar in numele unei persoane juridice (de ex. un club moto ), lasati petitia cu nr. de inregistrare si veti primi raspunsul in max. 30 zile.
  8. tripaco

    BURSA LOCALA

    Vand Kawasaki Z750, 2007, 5600 km, gear indicator, detector radar laser Whistler - 4500 EUR. Poze : http://s721.photobucket.com/albums/ww219/ovidiu_esanu/
  9. tripaco

    Off-topic

    Cre' ka nimic, ca nu-si da seama, ca doar e in beci, nu ?
  10. tripaco

    Off-topic

    Cumva ca broasca la bariera ? Intreb doar asa, de incercare, ca nu stiu sigur sigur ...
  11. tripaco

    Off-topic

    Diferenta eu n-o stiu, dar poate te ajuta asemanarea : are toate picioarele egale, mai ales dreptul.
  12. tripaco

    Off-topic

    ITP se mai poate face la statiile particulare pana sambata 24.07.2010. Cred ca de data asta nu vor mai fi derogari.
  13. tripaco

    Off-topic

    Daca vrei sa izolezi cum trebuie un foisor, foloseste o folie (care de fapt e o membrana) ca lumea - de ex. Delta. Poti sa downloadezi diferite chestii despre membrane de aici : http://www.membranedelta.ro/download Daca vrei "ieftineala", cauta o "foaie de cort" de pe la o unitate militara, sau o banala prelata auto (Spataresti - Falticeni : e o firma pe acolo care se ocupa cu asa ceva)dar sa stii ca nu vei scapa de condens niciodata.
  14. tripaco

    Off-topic

    Merge cineva la intalnirea de la Borzont ( adica Joseni ) ?
×
×
  • Creează nouă...