Sari la conținut

scuterica

EX+
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://piaggio.ro
  • Yahoo
    iuga_bogdan

scuterica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://digilander.libero.it/cuoccimix/ENGL...9m-(Simson).htm
  2. salut, pucioasa, dambovita - dar pe vreo 7 ani prin bucurestiul asta infect acasa am un simson gs 350 (adus de tata din DDR in 67), prin bucuresti folosesc scutere (lucrez la piaggio), si astept un husaberg de 550 pana in primavara (sa ma ajute cel de sus, pana atunci).
  3. ai ceva infornmatii despre un v-max cu parte frontala de peugeot speed fighter..... oricum felicitari pentru ....simson....am si eu unul....si mi-as dori sa-l pot face sa arate asa.... cum e vremea in Spania? ... iti mai scoti " bijuteria" ?
  4. ....se mai iau si de pe scutere....pentru a fi montate pe moto
  5. mersi....dar din pacate pana in primavara ....nici o sansa sa o pun pe roti...
  6. ...tot incerc sa intru....dar nu reusesc...site-ul e functional?
  7. scuze....3 admisie....doua evacuare.... ....dar niciodata nu prea m-am descurcat cu matematica....
  8. vezi daca poti sa iei legatura cu Dan Nastase, de la Univers Moto, el a testat una.... ...am vazut la Milano noul motor aprilia V twin, ce va echipa aceste modele...si promitea ....vechiul motor DOHC avea in jur de 49 CP cu 5 valve ( 3 admisie si una evacuare) si injectie electronica Sagem. tranmisia e in 5 trept ...Ceva mai intresante au fost modelele ca aveau aceasi motorizare Rotax ca si Bmw de 650, mai ales ca fiabilitate
  9. un alt traseu super: moroeni - lespezi -scropoasa - bolboci - padina - babele - omu - piatra craiului - pestera dambovicioarei - rucar. Merita incercat.
  10. ba da....dar la pretul pe care l-am obtinut, nu am putut refuza... oricum o sa incep progresiv...si ceva experiente am mai avut cu simson-ul meu, un gs 350, un model mai spre enduro si pot spune ca am trecut prin focul gipsului (doua coaste rupte)
  11. la Bacau deja functioneaza un dealer KTM si Ducati - Motorland la Iasi speram ca de la anu se na implicam si noi mai activ, iar la Piatra Neamt cei de la Altex pregateau ceva....asa ca anul viitor va fi cu siguranta unul de bun augur
  12. si cam ce inseamna asta in termen de zile...planificarea concediului se face cu un an ianinte asa ca ...e cam vremea planificari
  13. Eu am incercat un Beta alp 200 (motor suzuki), si vreau sa zic ca face bani, e drept nu are decat 13 CP si o viteza maxima de 106 km/h, dar e indeajuns pentru un novice in ale acestui sport. Motorul meu, sper sa soseasca pana in primavara, va fi un husaberg motocross, cu motor de 550 cm, si o cutie in 6 trepte. E drept ca am obtinut un pret bun pentru el.
×
×
  • Creează nouă...