Sari la conținut

Moto*Racing*Zone

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Moto*Racing*Zone

  1. Multumesc mult pentru ajutor...am observat ca sunt foarte asemanatoare dar din pacate nici din astea nu sunt foarte multe. S-a "comercializat" o bucata 2 de catre o firma care nu e in stare sa aduca piese pentru ea si ma pune pe mine sa caut piese. Intre timp sa zic ca ghidon o sa iau de pe Louis... Problema e ca motorul meu se afla momentan la acea firma si nu stiu daca ma poate ajuta in vreun fel... Multumesc inc'o data!
  2. Salutare, Caut si eu un ghidon, o maneta de frana si un suport scarita dreapta pentru un Kawasaki Balius! Multumesc frumos!
  3. Salut, sa facem reparatia costa 130 euro si dureaza cam 3 zile. Salutari! P.S. Nu avem unde sa gasim intinzatorul.
  4. Astazi primesti mail cu preturile!!!!Nu ti am raspuns pana acum pentru ca am vrut sa aflu tot ce era de aflat!Scuze de intarziere (daca ai vazut mai sus am fost bolnav...si inca mai sunt si de aceea nu am raspuns..urmeaza si pentru ceilalti raspunsurile!!!tot azi!!!)
  5. Din pacate ...asa ceva nu cred ca putem gasi....dar o sa ma interesez si eu pe la cunoscuti! Apropo...claxon nu cred ca merge doar de Simson sau ce ai tu...poti sa incerci cu un claxon banal luat din targ!Zic si eu!
  6. IMI CER SCUZE CA NU V AM MAI RASPUNS DAR D ABIA AM REVENIT LA MUNCA DUPA APROAPE DOUA SAPTAMANI DE BOALA(FARINGITA SI MAI NOU CRED CA SINUZITA!)IMI CER SCUZE DIN NOU SI VOI POSTA SI RASPUNSURILE!CAT MAI CURAND
  7. Am transmis toate doleantele vostre mecanicului sef :beer: iar maine aveti raspunsurile!!!
  8. O sa l intreb pe mecanicul sef si o sa ti zic!Poti sa trimiti si pozele!Le astept!
  9. E pe bune treaba... ...daca mecanicul sef a zis ca se poate ...atunci se poate!Cel mai bine ar fi sa treci pe la noi pe la magazin si sa vorbesti direct cu el!Si daca e...poti sa trimiti si pozele! Deci...ne onorezi cu prezenta? :beer:
  10. Incet incet numarul locurilor disponibile pentru stocarea motocicletelor se micsoreaza asa ca GRABITI VA!!!
  11. ???Daca ti se pare un pret mare sau exagerat(ca asta am inteles din postu'tau)nu ai decat sa o lasi in fata blocului!
  12. Centrul de Informare si Prestari Servicii <<<MOTO RACING ZONE>>>v-a pregatit 2 surprize placute!!! 1.Service moto-Consumabile de orice fel, piese de schimb pentru toate marcile(si piese imposibile!) 2.Gazduire moto-Stocarea motocicletelor pe perioada iernii si nu numai!Pe parcursul gazduirii se pot executa lucrari mecanice de orice fel pentru ca primavara sa va gaseasca gata de drum!!!Va asteptam!!! Adresa este: Bdul Energeticienilor 120 -122 langa cet sud vitan programul este 10.30 - 19.00 de LUNI pana VINERI si 10.30 - 14.30 SAMBATA Ne puteti gasi si la 0726 449 749 0765 515 923
×
×
  • Creează nouă...