Sari la conținut

Ady_kymco

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kymco ZX50

Ady_kymco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am filtru si cuiul de dozaj e pus bine(l-am verificat) , maine schimb bujia si curat esapamentul sa vad dak reusesc ceva
  2. Ady_kymco

    Delimitari

    Credeti ca asta e un limitator de viteza??
  3. Am incercat si nu se tureaza.Am facut cateva poze.Poate stiti ce ar trebui sa fac daca vedeti pozele.
  4. Uite-l si pe al meu ...Asta e inainte de modificari.O sa pun peste cateva saptamani poze cu el modificat de mine .So..... Kymco ZX50
  5. Aveti idee unde pot gasi piese si accesorii de chopper(aripi , sa , rezervor etc...)??
  6. Nu am reusit ...Am incercat azi toata ziua sa-l fac si nu am reusit.Am desfacut carburatorul si l-am curatat , am ridicat cuiul de dozaj , am verificat toba si bujia , sunt in regula.Nu stiu ce ar mai trebui sa fac.Mai aveti vreo idee??
  7. Nu sunt tipul ala.Scuteru meu e albastru.L-am lasat la relantiu si 20 min si tot nu vrea sa se accelereze.I-am desfacut carburatorul si nu e nimic in neregula.O sa fac ce a zis ,,karpatenwolf,, si va zic dak merge..Thx
  8. Va rog sa ma ajutati.Nu stiu de ce nu se accelereaza scuterul meu.Am verificat cablul de la acceleratie si e in regula.Dar cand accelerez , se opreste motorul.Aveti idee ce ar trebui sa fac??????
  9. Din pacate nu sunt din Bucuresti.Sunt din jud Olt.Dar dak ajung prin bucuresti vin pe la tine. >Poate imi faci rost de un carburator.
  10. Ady_kymco

    Kymco Zx50

    Ms mult.O sa sun.Dar din ce oras sunt astia cu tunningu??
  11. Are motor in 2 timpi.O sa ma duc pe la un service.
  12. Va rog , ajutati-ma.Unde pot gasi un carburator de kymco ZX50 , sau alt carburator care sa se potriveasca???Am cautat pe net si n-am gasit nimik ....Help!!!
  13. Am incercat cu mai multe bujii si dau scanteie foarte buna , dar cand le pun , le uda.O sa imi comand un carburator nou si va spun dak merge.Multumesc pt sfaturi.
  14. Sal.Am o problema.Nu stiu din ce cauza se uda bujia.Poate sa fie de la carburator???Dupa ce desfac carburatorul si umblu putin prin el , il montez la loc , merge putin , dar dupa putin timp se uda bujia.Am incercat cu diferite bujii:Bosch , Simanec(cred k asa se numeste) , etc.Nu stiu ce poate sa aiba.Poate ma ajutati voi.Raman dator.
  15. Ady_kymco

    Kymco Zx50

    Naked , nu arata bine .O sa ma interesez la astia de la first bike.Ramane valabil , cine mai are kymco ZX50 , pls , post here.
×
×
  • Creează nouă...