Sari la conținut

cbeta

Membru
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling

cbeta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De Sf. Paraschieva in loc sa merg la bunicuta sa o felicit am avut parte de prima pana la cauciuc. Când am plecat spre casa credeam ca mi-a umblat careva la suruburile pe roata fata. Reusesc sa ajung la o vulcanizare sa ii bage presiune... când colo, surpriza... am pană! Mi-a pus nu știu ce fâsie de cauciuc care se dilata si se intareste imediat si am reușit sa ajung acăsică. Mi-a spus ca mai pot merge o perioada scurta așa chituit. (Cheltuieli suplimentare... speram sa schimb cauciucurile la primăvara.) Deci gâlmă cauciuc față avut, pană testat... recent... sper sa mă fereasca cel de sus de explozie de cauciuc! Veliko mâine? Prea departe, prea fără costum!
  2. Da da da... duminica... dar nu prea departe ca am cauciucul pe spate captușit!
  3. Nu se mai trage de ultimele intrevederi pe anul asta la McBrancoveanu?
  4. Ceva farewell party pt. diseara baieti?
  5. O bere cu cola as bea si eu... se mai arată careva?
  6. Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene se va sărbători, în acest an, printr-o serie de manifestări care se vor desfăşura după următorul program: - 17 - 22 iulie, expoziţia omagială "Centenarul Aeronauticii Militare", Palatul Cercului Militar Naţional, Galeria Artelor; - Vineri, 19 iulie, orele 10.00-11.00, Ziua Porţilor Deschise la Muzeul Naţional al Aviaţiei; - Sâmbătă, 20 iulie, ora 11.00, ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane de flori, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor; orele 12.00-14.00, Ziua Porţilor Deschise la Flotila 90 Transport Aerian Otopeni "Gheorghe Bănciulescu", zboruri demonstrative, expoziţie aeronave, tombolă având ca premii zboruri de agrement pentru public; - Duminică, 21 iulie, orele 11.00-14.00, Ziua Porţilor Deschise la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii "General Emanoil Ionescu", zboruri demonstrative cu aeronave civile şi militare, exerciţii aeriene tactice cu MiG-21 LanceR şi IAR-330, lansări paraşutişti, expoziţie aeronave. Accesul publicului la aceste activităţi este liber.
  7. Itinerariul pt. weekendul asta?
  8. Salutare... azi in program drumul Reșița-București... măcar la tura asta sa vad peisajul cum trebuie! Va pup! P.S. Tzulae... acum merg considerabil... nu mai sunt presata sa ajung undeva contratimp! Si uite cum o lalai prin Petrila de 2 ore ba la service, ba la bancomat, ba la SIM AUS ROM sa îmi sudez oglinda care mi-a picat pe drum... si ce ploaie si ce drum mai am... încă! 17.45... Încă 15 min de așteptat la intrarea pe Defileu... si ploua firar sa fie! Acum acasa... maine nu stiu, dar azi... nu mai vreau sa aud de motociclete pt. o luna! Dupa ce ca mi s-a rupt oglinda... la vreo o suta km de București mi s-a blocat kilometrajul si indicatorul de viteza a cedat nervos. In rest, amandoua bine!
  9. București - Pitești - Rm. Vâlcea - Horezu - Tg. Jiu - Petroșani - Hateg - Caransebes - Reșița = 2 Iulie 2013, 04.00 - 10.30. De voie de nevoie, forțat voit a trebuit sa prind un autocar spre Croația, de unde va si salut! Noroc cu Bercenarii ca deja îmi era cunoscut drumul pana la Horezu, unde acum era sa am un mic patruped făcând slalom printre rotile mobrei... dar am scăpat amândoi teferi... plus alte zeci de iesiri, franari, depasi, ( inca prostioare d-ale mele ) dar si a celorlalti participanți la trafic care mi-au dat puternice electrosocuri de tipul living on the edge!!! Va pupa fata! P.S. Da... tot pe martzoaga mea de 125...
  10. Ieri am cunoscut un rus care si-a customizat motoreta in stil Alien (vezi link-ul de mai sus), nu mi-a venit sa cred cand mi-a aratat pozele pe tel.!!! Ce parere aveti? Omul lucreaza in ro dar din pacate motoreta este in ru. Poate il invitam la un workshop (aviz amatorilor) ce ziceti? Un weekend grozav!
  11. Diseara... la costum de ploaie sau costum de baie?!?
  12. Azi era cat pe ce sa fac copy/paste Alin (Transalpina)... dupa tot drumul București-Tulcea... la intrarea in Cataloi (aviz amatorilor) așa o curba faina de tot, cu pietricele si pietris umed... mama, mama... deja vedeam filmul derulat... dar de data asta am scăpat! BTW ce ați zice de un periplu prin Dobrogea peste vreo 2 luni... sa treacă ploile, sa se inzdraveneasca si Alex!?! Lordule... parca tu esti familiar cu meleagurile dobrogene... ce părere ai?
  13. Baga tetris Alexe! Ce sa zic... insanatosire grabnica... si fara urmari!
×
×
  • Creează nouă...