Sari la conținut

old biker

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    old_man_moto@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1986
  • Numar Moto
    B - 56 - AVW

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ festival ; CZ175

old biker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DREPTATE! IJ are "garda" (shea /sol) mica , greutate mare , stabilitate , comenzi prietenoase , de ce credeti ca o fata nu s-ar descurca cu acest tip de motor... ( la 12 ani mergeam pe el fara probleme - trebuie sa fac totushi o paranteza - am cazut o data shi a venit tata de m-a ridicat ) ...dar asta e PASIUNE fratilor.... comunistele sunt totushi motociclete CLASICE!. Off topic : am CZ 175 pe care jur sa nu-l vand (dimpotriva o sa incerc sa achizitionez o a doua motocicleta ceve mai "mare", tot "comunista". CURAJ
  2. Salutari tuturor! revin cu lista promisa ( desi se pare ca nu prea exista posesori de CZ in Romanica -) sper sa se vada pentru ca eu doar am scanat-o (nu am timp pentru altceva) ,probabil (sigur) o sa cumpar shi eu ceva daca o sa am bonus inainte de de Craciun.... de la nevasta... Y need money... Respect shi iernare ushoara ! lista__piese__cz.pdf
  3. Fara probleme Mr ORL. - am shi io conserva cu care ma pot deplasa in Buc. ( de fapt sunt in continuua miscare)-daca Zosteru "e lovit " poate il ajutam cumva ( nu este mare lucru) - duc eu fiarele unde trebuie .Oricum ptr. orice eventualitate eu stau in ozana langa scoala 116, daca ai sau are cineva drum da-mi de stire (in cazul ca este urgent) Numa' de bine!
  4. casca integrala (neagra), "costum moto" de la TCM (magazine pentru care NU VREAU SA FAC RECLAMA - dar unde poti gasi - eu gasit echipament decent (este adevarat din cordura , nu din piele ) , cu suficiente protectii ptr. ce avem noi " de calarit". sub ramane omul...! Aveti grija de voi oameni buni!
  5. Poate nu ai inteles ! All free! Boxa mea este ocupata deja de CZ -ul 175 , chiar NU am ce sa fac cu piesele de Minsk. Doar vii shi le iei ( daca esti din bucuresti ) sau vorbim - pot la le trimit oriunde in tara prin fan courier - ptr. ca am contract cu ei - eu platesc pasionatii / pasiunea ptr." moto comuiste" . Valabil ptr. toti. Salutari cu faru' cand o sa functioneze!
  6. Salutare tuturor! Am sunat la nr. telefon de mai sus shi se pare ca este adevarat - omul chiar are cele 2 moto in piese noi , cu facturi/bonuri aferente , insa deocamdata asteapta clienti care sa cumpere cel putin 1buc. moto integrala ( repet in piese - la vreo 12 mil. lei vechi / buc. moto), este vorba de un pensionar care a avut shi are inca pasiune ptr. "fiarele comuniste"- toate piesele fiind cumparate "pe vremuri " cand chiar existau magazinele ptr. piese schimb- probabil Auto - M0to - Velo - Sport asha cum se numeau ele in vremurile de trista amintire.Oricum intentionez sa-l vizitez saptamana aceasta ptr. a vizualiza oferta ( poate shi poze + preturi), ptr. ca shi eu sunt mandru posesor de CZ 175 sport , ptr. care mai am nevoie de unele piese. Asfalt uscat sub roti ! --- Mesaj completat în 01 Oct 2007 13:32 ------------- Salutare tuturor! Am sunat la nr. telefon de mai sus shi se pare ca este adevarat - omul chiar are cele 2 moto in piese noi , cu facturi/bonuri aferente , insa deocamdata asteapta clienti care sa cumpere cel putin 1buc. moto integrala ( repet in piese - la vreo 12 mil. lei vechi / buc. moto), este vorba de un pensionar care a avut shi are inca pasiune ptr. "fiarele comuniste"- toate piesele fiind cumparate "pe vremuri " cand chiar existau magazinele ptr. piese schimb- probabil Auto - M0to - Velo - Sport asha cum se numeau ele in vremurile de trista amintire.Oricum intentionez sa-l vizitez saptamana aceasta ptr. a vizualiza oferta ( poate shi poze + preturi), ptr. ca shi eu sunt mandru posesor de CZ 175 sport , ptr. care mai am nevoie de unele piese. Asfalt uscat sub roti !
  7. pot sa-ti ofer rezervorul , aripa fata shi spate , cutiile laterale cu capace cu tot (o sa caut prin boxa shi alte fiare ramase de la un minsk pe care nishte "binevoitori" mi l-au furat din Buftea). da-mi un bip daca te intereseaza la 0720999779 - Vasile Intre timp , numai bine!
  8. nu ma pricep la sfaturi dar cred ca am ceve pinioane + alte dracovenii de minsk prin boxa (fac un inventar shi o sa postez undeva la gratuitati daca se poate ptr. ca nu vreau sa vand ) , doar sa le dau celor care au nevoie.
×
×
  • Creează nouă...