Sari la conținut

Zouza

EX+
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    manuela_marin23

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    BUCURESTI/CONSTANTA
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    CT 77 ZUZ
  • Club
    Incepatori

Informații profil

  • Interests
    :))

Zouza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zouza

    Invitatie

    A fost super tare!!!! Foarte frumos!!! Mie mi-a placut foarte mult!!! Multumim tuturor pentru prezenta si urari!!! Vom pune si pozele zilele astea .... nu le avem inca pe toate, dar vom pune ce avem!!
  2. Zouza

    Invitatie

    Muuuuultumim tuturor pentru urari!!!!!!
  3. Placerea a fost de partea noastra si este de partea noastra. Ma bucur mult ca ne-am plimbarit si ca nu am ramas in Bucuresti asa cum intentionam initial. Eu eram ferm convinsa ca nu plecam nicaieri , dar se pare ca nu ma pot abtine de la plimbarici Sa o tinem tot asa!
  4. Ma interesez acum si despre pastrav ... sa vad ce si cum .. daca e cu programare ... Eu n-am mai fost de aproape un an acolo ... spre rusinea mea! Il luam si-l facem noi ... avem gratar .. toate ustensilele necesare ...
  5. Salut! E foarte frumos la Lepsa! Mi-ati facut pofta de plimbare Parintii mei au o casa de vacanta acolo .... foarte aproape de Manastirea Lepsa. Living la parter, la etaj sunt 4 dormitoare si la mansarda inca 4 dormitoare, 2 bai, padurice de jur imprejur .... Weekend-ul asta stiam ca este liber ... daca va intereseaza verific inca o data cu tatal meu si va dau mai multe detalii ...
  6. Zouza

    1 Mai

    Asta e un zambet de confirmare!
  7. Doar ce am ajuns de la poligon unde am avut a patra ora de conducere. A fost frig(bine ca nu a mai fost atat de frig ca data trecuta!). Au facut misto colegii incepatori de mine! Au spus sa-i anunt cand mai vin sa nu mai vina si ei in aceeasi zi cu mine ca se pare ca eu aduc frigul!!! Hahahaha! Pana astazi aveam probleme cu frana. Imi era frica sa pun frana pentru ca o puneam prea brusc si ma dezechilibram de fiecare data(folosesc numai frana fatza iar acceleratie nu folosesc deloc inca). Senzatia era ca pic de fiecare data cand apasam frana. Am simtit nevoia sa povestesc cum mi-a mers astazi pe poligon. Cu frana a fost super OK din prima(am fost si eu surprinsa de mine) si am tinut-o tot asa pana la sfarsit! Nu mai imi este frica decat un piculetz de tot! Am trecut la jaloane...din doi in doi....eu am incercat si din unu’ in unu' si am reusit de cetava ori, dar va dati seama ca nu in linie, toate, la rand. Mai am mult pana acolo.... hihihi!!! Mi-a placut super mult la jaloane....nu m-am dezechilibrat si am impresia ca voi putea sa o tin…mi se pare stabila….si buburuza mea e cam la fel! Sunt sigura ca imi vor placea mult curbele ....exact cum credeam si cum imi facusem deja o parere ca pasagera pe moto. Nu-mi place linia dreapta si nici viteza pe linie dreapta! Marius, instructorul meu, a zis ca se vede ca am progresat si ca sunt pe drumul cel bun. Imi spune ca ar fi fost super bine daca as fi "rupt" in doua o bicicleta sau poate mai multe! Eu stiu sa merg pe bicicleta dar nu prea am mers pe bicla. Mi-am luat si bicla de curand, inainte de moto ca sa exersez. Era si o tipa acolo care face ape chopper si era uimita ca pot tine GS-ul. Una peste alta sunt multumita de mine, referitor la lectia moto. Daca a confirmat si Marius ca m-am descurcat mult mai bine. P.S. Tot fara acceleratie am mers, ca si pana acum. Ma repet, stiu. Mai bine invat super bine fara si dupa mai vedem. Oricum maneta aia e varza....o sa fie destul de greu sa ma obisnuiesc cu ea..se invarte si in sensul celalalt, dar cu totul, nu cred ca accelereaza totusi..incercam sa-mi explic ce s-a intamplat ultima data cand am gafat rau de tot cu acceleratia(cand un coleg s-a urcat pe moto si a dat drumul la surubul care tine acceleratia si a uitat sa-l insurubeze cand s-a dat jos si dupa el m-am urcat eu). Dar a fost bine! Acum o sa fac luni, marti si miercuri de la 8.00. Sper sa nu mai ploua, ninga, etc. Toti spera de fapt! Ha! Ha! Ha! Am luat-o din tara. Era deja inmatriculata. Da, o sa-i pun buline negre si o fac buburuza! E deja in plan!
  8. Toate acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa-mi iau permisul. M-am apucat deja de invatat...multe notiuni imi sunt deja cunoscute de cand mi-am luat B-ul. Topic closed. Va multumesc tuturor.
  9. Nici nu stiam ca au introdus iar taxa aia...... dar daca e asa se pare ca e numai bine
  10. CT 77 ZUZ (de la Zouza ) , buletin de Constanta , desi stau in Bucuresti N-am dat detalii tehnice, dau cateva acum: Honda VFR 400 R, model NC 30, an de fabricatie 1994, are 21.500 km. Ce m-a facut sa laeg o Honda si nu un Kawasaki(am fost pornita la inceput pe Kawasaki ZXR 400) este tocmai fiabilitatea Hondei fata de restul marcilor. Ma tenteaza sa mai schimb cate ceva la ea...sa-i mai actualizez look-ul, sa o retusez un pic...nu-mi plac stikerele alea...dar toate astea mai incolo putin dupa ce-mi iau permisul si ma mai experimentez un pic . Timp e destul!
  11. Cautarile si probarile de diverse moto au luat sfarsit ieri, 10 ianuarie 2007. Nu zic ca nu mi-au placut, dar e si mai bine sa gasesti ceea ce-ti doresti. De ieri sunt detinatoare unei Honditze VFR 400 cu toate actele in ordine(am scapat si de nebunia actelor). Am si inmatriculat-o in Constanta, dupa cum ziceam ca va trebui sa fac avand buletin de Constanta si maine sau cel tarziu saptamana viitoare ridic si numerele noi. Acum nu-mi ramane decat sa "devorez" noul cod rutier si sa ma apuc de invatat. Pana in primavara trebuie sa fiu As ... Nici chiar asa...mi-a scapat acum, emotia si entuziasmul... In primavara imi voi lua si permisul Da, eu am luat-o in sensul invers.... Nu sunt fan "normalitate" neaparat. Motivatia e si mai mare asa. Cunoscatorii mi-au spus ca motorul suna super bine si ca moto se tine super bine. Chiar e intretinuta super bine. Am atasat si pozele .... Zouza 2 o cheama Multumesc tuturor pentru informatii si ajutor. Sa ne vedem cu bine in trafic! P.S. Voi primi ajutor sa dau carenele jos sa-i fac poze si la motor si la cadru si le voi atasa si pe acelea.
  12. Cautarile si probarile de diverse moto au luat sfarsit ieri, 10 ianuarie 2007. Nu zic ca nu mi-au placut, dar e si mai bine sa gasesti ceea ce-ti doresti. De ieri sunt detinatoare unei Honditze VFR 400 cu toate actele in ordine(am scapat si de nebunia actelor) Acum nu-mi ramane decat sa "devorez" noul cod rutier si sa ma apuc de invatat. Pana in primavara trebuie sa fiu As ... Nici chiar asa...mi-a scapat acum, emotia si entuziasmul . In primavara imi voi lua si permisul ......Da, eu am luat-o in sensul invers.... Nu sunt fan "normalitate" neaparat. Motivatia e si mai mare asa. Am atasat si pozele .... Zouza 2 o cheama
  13. Cu putin noroc maine voi posta poze cu noua mea motocicleta Problema e in felul urmator : Eu am buletinul pe Constanta si proprietarul e din Bucuresti , motocicleta inmatriculata pe numele lui. 1. 330zile / an stau in Bucuresti. Vreau sa inmatriculez motocicleta in CT cu numere de CT. Nu vreau sa imi schimb buletinul , ca deh stau cu chirie aici in Buc. Pot circula cu ea in Bucuresti cu numere de Constanta? 2. Maine ma duc la Udriste cu un prieten. Proprietarul deja are Certificatul de Autenticitate de la RAR. Stiu ca trebuie facut Contract V/C si o stampila de la Administratia Financiara a vanzatorului. El imi da talonul, asigurarea RCA, cartea de identitate , si mai ce ? Sau ce acte mai am nevoie de la el ? 3. Daca totul e in regula in Bucuresti, dau o fuga la Constanta si depun dosarul sa o inmatriculez pe numele meu. Deja am in minte cateva variante de numere preferiale. Intrebare : Pot obtine numere d-alea rosii pana cand ies cele definitive ? Mi le da pe loc la Constanta ? Ideal ar fi asa : depun cerere pentru nr preferentiale, iar pana ies cele definitive eu merg cu astea. Ma rog, impropriu spus "eu merg", voi fi pasagera. Va multumesc pentru ajutor !
  14. Mi-am gasit o motocicleta, dupa multe cautari, si imi place super mult. E suficient de manevrabila si usoara pentru dimensiunile mele, banii imi ajung si totul parea Ok. Am citit pe un forum ca proprietarul a avut accident cu ea si avea doua probleme: - "Unde se poate indrepta un cadru si un rezervor?" - "Bateria se descarca dupa 15minute de mers cu faza lunga, un bec de la faza scurta pare a fi defect." Zilele astea am fost cu un mecanic sa o verifice , si el nu a gasit nici una din aceste bube. Eu am incredere in mecanic, dar ma gandesc ca poate acest proprietar a ascuns foarte bine "dedesubturile" motocicletei. Ce ar trebui sa fac ? Sa o cumpar ? Motorul merge impecabil mecanicul si-a dat acordul si mi-a spus ca nu sunt defecte majore ( si nu , nu se cunosc intre ei) Astept parerile voastre. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...