Sari la conținut

Catu

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Catu

  1. totusi....280 de euro pt o aprindere mi se pare cam mult eu am rezolvat altfel eu am plecat de aici ..... si am facut asta : http://home.online.no/~jon-mj/cdi_ignition.htm styx.....eu te cred.inteleg .... camera de expansiune ......rezonanta sonica separa gazele arse de cele nearse si le trimite inapoi etc ...... dar dak tu ai incercat si nu ai reusit nu face din asta o regula Succes !
  2. Intr`o pagina anterioara GTX avea un punct de vedere desi faza cu palnia mi se pare absurda pentru ca..... motoarele cu carburator fie ele in 2 sau 4 timpi sunt motoare cu simpla aspiratie...in momentul in care ai pus o palnie aerul care intra cu presiune face ca benzina din carburator sa iasa prin orificiile de aer ale dozatorului de mers in gol , etc.... de mentionat ar mai fi ca motorasele astea mici de scuter pot sa ajunga fara probleme la 12000 chiar 14000 de RPM dar numai cu ajutorul unei "aprinderi electronice progrmabile" care are curba variabila a avansului de la 12 la 36 de grade fatza de 0 sau punctul mort . asadar.......dupa parerea mea...retzeta unui tunning de succes la 2T : 1) - Aprindere Electronica Programabila sau Programable CDI...se poate face de un electronist bun 2) - Carburator cu diametru interior mai mare si dozatoare marite 3) - Toba ?....cu cat traectul circuitului de evacuare este mai liber si diametru interior mai mare cu atat mai bine..evacuarea se face mult mai usor. De retinut !! toate motoarele de 50cc montate pe scutere sunt limitate din aprindere la maxim 7500 - 8000 de RPM + toba care scade undeva intre 5000 si 6500 dupa caz si producator... Nu`i asa ca va da de gandit ?
  3. Catu

    Accidente

    bai copii lu tata......e grele de tot.....sa nu care cumva sa va impinga pacatu sa calariti ceea ce detineti cand sunteti bauti......yo am cazut in iunie exact de ziua mea(misto cadou la 24 de ani) .....asa si de atunci fac apa la genunchi intruna...harca nu a patit nimic da yo eram varza.....in fine PURTATI ECHIPAMENT !!!!
  4. Catu

    Cine Are ? :)

    cine are pe acasa sau prin calculator ratacita vreo schema de aprindere electronica capabila sa duca un motor in 2 timpi pana la 10000 de rotatii ? am un piaggio free de 50cc....am schimbat pana acum toba , i`am pus grup de piaggio zip + multe acareturi la transmisie si vreau nenorocita aia de aprindere sa vad pana unde duce. astept raspunsurile voastre
×
×
  • Creează nouă...