Sari la conținut

daciana

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de daciana

  1. salut sint si eu interesat cu omologarea unui atas la o japo clasica din cate am anteles sa r mai fi schimbat ceva prin legislatie si sa r face mai usor la rar,care stiti ceva sau ati trecut rog sa mai dati ceva detali.

    Il asteptam pe Miculaies sa-si omologheze Africana cu atas, sunt sigur ca o va face in scurt timp si cu costuri reduse. Bineinteles, ulterior, ne va oferi si datele necesare.

     

    Astronomica e si diferenta de kilometri ramasi in acele motociclete, si nu sunt de favoarea Uralului. Eu am postat doar un link despre nemultumirile cuiva. Cine doreste le ia in considerare, cine nu, nu.

     

    Intre un Megane cu 100.000 de km si un Logan cu 5.000 de km, prefer oricand Loganul. Cine are cap, pricepe!

  2. Adica un R..GS cu peste 100.000 km crezi ca e mai bun decat un Ural cu cateva mii de km? Scuze, dar alternativa ta si modul de a iti sustine parerea are o usoara tenta de puerilitate.

     

    Tu nu vrei Ural si ne pui un topic de pe advrider cu un baiat care-si rupe Uralul pe genunchi prin Filipine (parca), iar apoi vine sa se planga ca e naspa motocicleta. Am vazut pe topic ca a avut mai multe oferte pt Ural si le-a refuzat pe toate, probabil s-a gandit ca daca il da isi ia un BMW nu mai poate sa scrie ca e nasoala motocicleta.

     

    PS. Cand o sa iti faci omologarea la Africana cu atas sa ma anunti si pe mine, eu m-am lasat pagubas, am alergat la RAR destul si am evaluat si costurile, sunt mult prea mari. Nu exista comparatia aia pe care o faci tu cu omologatul la Simson, ala se omologheaza din start sa zic asa, e la fel ca la un Nipru sau Ij.

     

    Si acum tema veche, daca nu iti place Uralul, lasa-ne pe noi, visatorii la asa ceva, sa visam mai departe.

  3. Nu am vrut sa fac o remarca malitioasa asupra pretului, era doar o metoda de identificare. Il vazusem intr-un anunt de al lui Mihai si nu stiam daca e acelasi. Spor la vanzare, pe mine m-ar interesa un atas de Ural/Nipru, am vazut la un prieten de al lui Mihai o Africana Twin cu atas si ma batea un gand si pe mine, sa-mi iau nevasta in atas ( Mihai mi-a spus mai demult ca e un atas usor, nu stiu daca e pretabil pe motociclete mai grele, cred ca nu stabilizeaza bine agregatul motocicleta-atas).

     

    Sorin

  4.  

    Domnule, observ k iti face placere sa strici topicurile de pe acest forum, chiar nu te poti abtine in a cadea in ridicol???? Lasa-i persoanele care au fost acolo sa ne incante cu pozele si cu povestirile la gura sobei, nu ma intereseaza si nu imi face nici cea mai mica placere sa iti citesc postarile tale in care te tot descrii James Bondu motocicletelor. Chiar nu te poti abtine, nu ai un dram de bun simt? S-a inventat mp=ul daca chiar ai ceva de spus in particular.

     

    Stima (imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine)

     

    Sorin-Dan Stanciu

  5. Un MZ125 (cred) la un mosulica la tara, nu stiu pret, mosu vroia sa-l dea la tigani. Daca vreti piese sau il vreti asa cum e, imi scrieti pe PM, nu stau pe forum.

     

     

     

    Scz k am postat de 2 ori o poza, nush cum a aparut.

  6. Buna.

    La cineva in Db am vazut un atas in stare f buna, domnul proprietar mi-a spus ca e Velorex si ca e de Iawa, vrea 250 euro pe el. Daca intereseaza pe cineva, rog PM pt telefon.

     

    Asta mi s-a parut a fi modelul.

    sidecar_562.jpg?199

  7. Salut, sunt Dan, scriu de pe contul sotiei, nu ma omor cu scrisul pe forumuri, imi place multa sa citesc la rubricile unde gassc oameni pasionati.

    Acum, pt domnul pseudonim Corleone, as vrea sa iti spun :Stimate coleg de ghidon, fara suparare, dar esti in plus, se vede ca ai o tenta rautaciosa.

    DL MIHAI CU BUNELE SI RELELE LUI, INCEARCA SA FACA CEVA SAu deja a facut modificari si mi-a placut sa citesc despre ele. Acuma nu sunt avoctul dlui, dar cred ca orice om are bune si rele, lam intalnit 10 minute si mi s-a parut om serios. CEa ce nu pot afirma acuim despre posturile DVs, au carater defaimator.

     

    Cu stima si in speranta unei veri linistite,

    Dan

  8. Cine isi face iluzii ca poate cumpara piese importante ca si motociclete de aici de pe forum,se amageste doar.

    Postul lui @daciana cu acel awo care a fost postat la vanzare acum ceva vreme a fost blocat un timp scurt.Da ,am fost si eu interesat ca si multi alti de pe aici ca sa-l cumpar si cu toate ca am crezut ca am fost primul care a trimis pm-ul,era deja tardiv,domnu mihai_prd la luat si la si dat,adica 800 cu 1200e.Gresesc domnu' mihai_prd?

    Sau furca aia leading link cu care te laudai mai ales cu modul in care ai achizitionat-o,cum e?

    Stai linistit ca nu ma astept sa confirmi dar eu unul stiu ca e asa.E similar cu ce s-a intamplat zilele astea si cu acel cadru de awo.

     

    Cam frige ciorba asta la voi si nu ma bagam, dar mi-am vazut numele postat pe aici si am zis eu k sa intervin si eu 2 min.

    4 bike, postarea ta cu awo o consider ca fiind rau intentionata, ca sa nu o denumesc altfel. Nu tu si nici mihaiprd nu ati fost primii care mi-ati trimis PM, ci jack008, care mi-a trimis un PM f frumos si sincer mi-ar fi placut sa ajunga AWO la el, k sa nu va mai certati atat. Am primit PM de la majoritatea celor de pe forum, Mihai e cel care a venit la mine, profitand de faptul k am fost vecini in Dristor si el a fost cel care a mers cu mine, in afara lui doar master_alexut fiind la fel de convins ca vor sa il cumpere. Imi pare rau sa o spun, dar nu mi-a placut PM-ul tau cand ai inceput sa ii cauti defecte motocicletei,. ca e carb rusesc, ca are nu stiu ce la care oricum nu ma pricepeam si faceai un pret de parca eu il vindeam, iar kestia cu comisionul am considerat-o o jignire. Postul cu AWO fost sters la cererea mea, k sa nu mai existe alte discutii.

  9. O mica interventie din partea unei --necomuniste--

    Pe Mihai l-am cunoscut atunci cand a cumparat Simsonul pe care il postasem eu la topicul detinatorilor de Simson. Mi s-a parut un tip f. ok, serios, dar era si atunci cand l-am intalnit f agitat, un pic irascibil, statea numai pe telefon si vorbea cu niste colegi de ai lui prin tara, pe drum mi-a mai povestit cu se mananca meseria lui si se plangea k nu prea are timp de familie sau de pasiunea motocicletelor vechi. Mai multe nu pot sa spun despre el ca om, sper sa ca nu am deranjat pe cineva prin postarea mea.

×
×
  • Creează nouă...