Sari la conținut

daciana

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    SLR650.
  • Numar Moto
    de Bucuresti

Informații profil

  • Motociclete detinute
    AT a sotului.

daciana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok, astept poze, te rog si una doua cu fundul atasului.
  2. daciana

    URAL

    Il asteptam pe Miculaies sa-si omologheze Africana cu atas, sunt sigur ca o va face in scurt timp si cu costuri reduse. Bineinteles, ulterior, ne va oferi si datele necesare. Intre un Megane cu 100.000 de km si un Logan cu 5.000 de km, prefer oricand Loganul. Cine are cap, pricepe!
  3. daciana

    URAL

    Uite un Ural cu motor 750 cmc cu 5000 de km facuti, e la jumatatea pretului BMW-ului. Si zau daca nu e mai frumos si mai bine intretinut. Iar diferenta de kilometrii deja e astronomica. http://cautare.mobile.ro/motocicleta-anunturi/ural-650-750-tourist-wanditz/171117003.html?useCase=SearchSession&__lp=19&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&categories=CombinationAndSidecar&lang=ro&pageNumber=7
  4. daciana

    URAL

    Adica un R..GS cu peste 100.000 km crezi ca e mai bun decat un Ural cu cateva mii de km? Scuze, dar alternativa ta si modul de a iti sustine parerea are o usoara tenta de puerilitate. Tu nu vrei Ural si ne pui un topic de pe advrider cu un baiat care-si rupe Uralul pe genunchi prin Filipine (parca), iar apoi vine sa se planga ca e naspa motocicleta. Am vazut pe topic ca a avut mai multe oferte pt Ural si le-a refuzat pe toate, probabil s-a gandit ca daca il da isi ia un BMW nu mai poate sa scrie ca e nasoala motocicleta. PS. Cand o sa iti faci omologarea la Africana cu atas sa ma anunti si pe mine, eu m-am lasat pagubas, am alergat la RAR destul si am evaluat si costurile, sunt mult prea mari. Nu exista comparatia aia pe care o faci tu cu omologatul la Simson, ala se omologheaza din start sa zic asa, e la fel ca la un Nipru sau Ij. Si acum tema veche, daca nu iti place Uralul, lasa-ne pe noi, visatorii la asa ceva, sa visam mai departe.
  5. Salut, e de Ural sau Nipru. Posteaza o poza si spune-mi un pret. Edit: acum am vazut ca esti din Tim, o sa fie distractiv pretul curierului.
  6. Nu am vrut sa fac o remarca malitioasa asupra pretului, era doar o metoda de identificare. Il vazusem intr-un anunt de al lui Mihai si nu stiam daca e acelasi. Spor la vanzare, pe mine m-ar interesa un atas de Ural/Nipru, am vazut la un prieten de al lui Mihai o Africana Twin cu atas si ma batea un gand si pe mine, sa-mi iau nevasta in atas ( Mihai mi-a spus mai demult ca e un atas usor, nu stiu daca e pretabil pe motociclete mai grele, cred ca nu stabilizeaza bine agregatul motocicleta-atas). Sorin
  7. Asta nu a fost al lui Mihai, cerea 350 lei pe el parca? Spor, oricum.
  8. Yuasa. Pe principiul: dai un ban, da stai in fata.
  9. daciana

    URAL

    Mie mi-a placut mai mult asta. (scuze Mihai, ti-am furat-o de pe blog). Sarbatori Fericite! Si foto asta mi-a placut tare mult. Mm, atas, sa vedem ce zice si Sorin...
  10. daciana

    Hyosung Gt650

    Eu m-am dat zilele astea cu un MZ 125 (modelul nou, era ceva an fabr 2008), consum de 3%, manevrabilitate cat incape, usoara, perfecta pentru oras.
  11. Cam dur mesajul lui Mihai_prd, dar cred ca bunul imt presupune k la o adunare de oameni sa existe o buda, ceva, nu sa-si facafiecare nevoile langa cortul celuilalt sau, ma rog, 10 m mai incolo in padure.
  12. Interesanta motocicleta. Si eu la 1,63 stau oarecum pe varfuri, nu am intrebat de reglaj la sa.
  13. Cele mai frumoase fotografii de nunta :)

×
×
  • Creează nouă...