Sari la conținut

derzelas

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    AG - 90 - AFD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ ES 250 IJ Jupiter 4 Ural

derzelas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut, am nevoie de un jug (partea de jos cu axul + piulita) in stare buna de Ural sau Dnepr. Daca are careva dati de stire. Merci.
  2. Ok, merci. Asta si fac, caut cutie de Nipru. Am gasit una la un prieten (Klaus), dar cred ca ar trebui s-o vezi mai intai, el spune ca e buna . Mai am si o cutie de M 72 daca te intereseaza. Sunt dispus sa ti le dau pe amandoua pt cutia de Ural, asta daca vrei asa, daca nu mai caut. Am notat numarul tau, astept sa-mi raspunzi daca iti comvine propunerea mea sau daca ai gasit o cutie de Nipru, spune-mi si o iau eu.
  3. asta si vreau, dar mai intai tre sa fac rost de o cutie de Dnepr. Cu aerografia... sper sa fie totul gata pana la iarna. Mihai mai e valabila treaba cu cromatul?
  4. Salut. Ma intereseaza cutia daca zici ca e buna. Daca pinioanele sunt in regula e ok. Cele de la cutia mea veche sunt varza. Daca ar mai lipsi din ea ceva minor cred ca s-ar putea sa gasesc la cea veche. Acum tre sa gasesc o cutie buna de nipru. Lasa-mi un nr de telefon si cand fac rost de o cutie de nipru te sun. Vad ca esti din Bucuresti; asta e bine ca si eu stau tot aici (de fapt lucrez in bucuresti).Ok. tinem legatura. Merci P.S. La ce pret ar ajunge pinioanele Hertzog, ai idee?
  5. Salut, caut o cutie de Ural, 4 viteze cu revers (Uralul meu e din '90, model Imz 8103). Nu vreau de Nipru si nici de M 72. Daca stiti unde pot gasi sau daca aveti, dati de stire. Merci.
  6. am si eu nevoie de o cutie de ural, IMZ - 8103, an '90, are careva?
  7. in ce stare e cutia si cat costa? daca poti da si o poza ar fi ok.
  8. nu ai cumva si o cutie de ural?
  9. Fain motor. N-ai cumva si o cutie de viteze in plus? Am mare nevoie
  10. Caut cutie Ural, model IMZ -8103, an 1990.Daca stie careva dati un telefon sau meil. Augustin: tel 0723340315, augustin.iser@gmail.com.
×
×
  • Creează nouă...