Sari la conținut

anescu

INACTIV
  • Număr conținut

    290
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de anescu

  1. deci la deschiderea sezonului se anunta:

     

    1. _2b3

    2. mdvd

    3. brow

    4. .... ?

     

    Sorry, da eu joi dimineata am maritat motorul :lol:. De acu's pieton. Dar am iesit marti seara cu inca cineva, ne-am intalnit chiar la Academie.

     

    Am ramas cu echipament, daca doreste cineva si se misca rapid (adica pana luni):

    2 casti flip-flop (L si S cred)

    2 geci textil (XL si XS)

    manusi XL

  2. pai apuca-te de acuma ... ca ai timp s-o faci si ne vedem acolo

     

    Pai acuma nu-s in tara, vin sambata asta, si plec dupa Paste. Luni pe 29 trec pe la mobra sa vad ce face :wink:. Sper sa plece din prima zi, in anii dinainte a trebuit sa pun la redresat bateria dupa prima tentativa :drink:.

     

    Apropo, se poate face RCA pt doar o luna?

  3. Propun ca joi 1 Aprilie 2010 pe la ora 18:00 sa incepem seria de intalniri de joia. Sper sa ne strangem cati mai multi GS-isti (fosti, actuali si poate si viitori), sa nu-i uitam nici pe fratiorii mai mari cu cilindrii de 150cc, FZ-risti, R-isti, GSXR-isti, GSXF-isti si ce-or mai fi ... inca ne mai gandim daca acceptam tradatorii care au trecut pe 'Onda (se stiu ei mai bine)

     

    Daca aveti si alte propuneri exprimatile liber si le luam in calcul ...

     

    Ramane sa ne vedem pe joi pe la 18:00 trecute fix

     

     

    Salut,

     

    Posibil sa apar si eu, daca reusesc s-o pornesc. Apropo, mobra mea e de vanzare!

  4. la pariu, bah da esti copil ??/ lasa cazurile extreme ce cei ca tine care o iau sa stea cu ea in sufragerie, 99 % din cauzuri nu sunt adevarate.

     

    Pai m-am plimbat cu masina ca am facut 32.000km in 2,5 ani :moto:.

    Mesaj completat

    :) :) :D :P

     

    La care din cifre te-ai socat? la 100 sau la 45? Am evoluat, eu acuma am 90 si nevasta 48... (aveam 80 acu 4,5 ani cand mi-am luat mobra)

  5. sunt convins, minim o motoreta face pe an 5000 km, cum va imaginati voi ca in romania se vand numai motorete sub 20000 km toate????

     

    La pariu??? A mea are 4 sezoane si < 2500 :) . Anul asta am reusit sa ies de fix 3 ori si am adunat cam 400 km.

    Mesaj completat

    .

    Eu unu personal nu am auzit de niciunu sa sara de 180... si asta cu cineva usurel ca pilot. Nu recomand mersul cu un GS peste 130-140 km/h. Devine o bicicleta gata sa fie luata de vant. Nu e facut pentru viteze mari.

     

    Eu aveam cam 100kg si nevasta cam 45kg, si suzuka mergea pe A2 cu 140km/h :).

  6. ...in localitatea Bicaz, pe drum intins(nici intersectie, nici curba!!!) o masina a virat la stanga (sa parcheze masina in fata portilor) fara sa semnalizeze si fara sa se asigure. Daca se asigura, ar fi vazut grupul de motociclisti care veneau din spate!!! Primul motociclist din grup a evitat la milimetru impactul cu masina, dar Iulica nu a reusit sa mai faca asta si a intrat in spatele masinii...

     

    Din ce ai scris tu aici, s-ar putea ca Iulica sa fie scos vinovat (daca a lovit in spate - pt ca nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata), sau cel mult culpa comuna (daca ala a facut la stanga peste linia continua).

    Totusi, macar stopurile s-au aprins??? Daca nu-i functionau posibil sa foloseasca...

  7. Eu am trecut prin botosani si eram cu conserva, m-am oprit la un prieten si am stat fix 20 minute...cand ies, conserva nu mai era...

    Ce s-a intamplat? fiind nr de bucuresti...au venit 3 maimutze paroase si mi-au saltat-o spunand ca am parcat pe trotuar si nu am lasat 1 metru pt pietoni...eu parcand 2 roti pe trotuar si 2 pe carosabil intr-un loc in care parcarea era permisa (nici un semn de oprire/stationare interzisa...am facut scandal, dar mi-au spus ca e hotarare a consiliului local..ai cand i-am intrebat cum sa stie de hotararile astea un om care vine pentru prima data in botosaniul lor de (cuvant urat)...au ridicat din umeri si mi-au spus ca tre sa citesc monitorul oficial de fiecare data cand plec intr-un oras strain, si sa invat toate hotararile cu 3 ani inainte...

    Iti dai seama ca nici in 5 ani de facultate nu acumulezi atatea informatii...

    mie mi se pare un abuz...cum se poate rezolva asta?! Chiar trebui sa citim fiecare dintre noi monitorul oficial inainte de orice deplasare cu toate hotararile locale din toate satele prin care trecem? Chiar asa e legea?!

    Se poate asa ceva?!?!?!

     

    Eu zic ca-i abuz. In mod normal trebuie sa existe un panou de avertizare (adica parcarea interzisa + atentie se ridica masina)

    Desi si-n Buc. parca au dat astia o hotarare de consiliu (nu stiu daca pe un anumit sector sau pe toata Capitala) de genul: orice masina care blocheaza trecerea de pietoni poate fi saltata.

    Eu am patit-o in Budapesta, m-am trezit cu roata blocata si-am platit vreo 60E. Motivul: am parcat intr-o parcare (cu locuri demarcate) unde trebuia sa ai o vigneta, cum ca esti rezident in districtul respectiv. Asta fiind bineinteles anuntata in maghiara pe un mic indicator (doar cuvinte, nimic care sa indice ca se blocheaza rotile ca ma sesizam). Curios e ca-n zona respectiva nu mai exista decat parcari cu plata, la care un tichet are durata de 3 ore (8:00 - 20:00 era intervalul cu plata), deci daca gaseam loc ar fi trebuit sa fac ture dese.

  8. cam asta e farul cu pricinapost-40872-1248715722_thumb.jpg.

    in principiu partea neagra o rezolv cu poxipol si asa nu se va vedea.eu numa la sticla ma interesa solutie din aia de care zici numa daca o merge

     

     

    Deci la ce ai tu acolo io zic ca cel mai ieftin iesi daca iei alt far. Oricum n-o sa treci de ITP cu el lipit.

     

    Ca idee, am cautat pe net da' n-am gasit mare lucru (Google dupa "solutie parbriz crapat").

    Eu tin minte ca firma unde a reparat taica-miu parbrizul era pe Agricultorilor (Sector 2, pe langa barul lui Ursu), dar dracu stie daca mai e acolo. Poti sa mai incerci si sa mergi din service in service.

     

    Uite aici ceva idei (dar vechi):

    1. Tratament Hidrofob - aplicarea pe suprafata curatata a geamului a unui polimer trasnparent care umple spatiile microscopice ale geamului, si astfel nu sta pe geam apa, praful (aluneca pe el) - 300 k lei

     

    2. Tratament polishare si lustruire geamuri - pt. eliminarea zgartieturi si murdarii (se curata geamul, se marcheaza zonele cu defectiuni, se prelucreaza suprafata cu mashina de polishat, folosindu-se un material abraziv). Pt. zgarieturi fine - se foloseste polish compound foarte fin tip P sau discuri de fetru. Pentru zgarieturi medii, vizibile si palpabile, precum si pentru cele adanci - substante cu abrazivi de granulatie mai mare

     

    3. Pt. sparturi si crapaturi - se scoate aerul din spartura (cu dispozitiv special - gen pompa vid), se injecteaza in spatiul gol rasini speciale care este aspirata de vacuumul creat, dupa uscare suprafata se lustruieste - 25 - 30 USD

     

    La autoturismele indigene cu parbrize mai ieftine - de preferat inlocuirea

     

     

     

    adresa: Expert Auto Detailing (din Drumul Taberei) - Str. Valea Oltului 69-71, tel 312 22 22, 0722 122 222, 0788 122 222

     

     

     

    Sursa: Autoexpert, martie 2004

  9. stie cineva cum as putea sa repar sticla unui far de gs500 f?

     

    Pai care e problema? Crapat in bucati? Ca o floare (sau cum se zice cand iti sare o piatra in geam si face o pleznitura mica)?

     

    La optiunea #2, ar exista solutii, eu mi-am reparat asa parbrizul la o masina. Se pun niste picaturi dintr-o solutie si se cam repara problema (da am facut asta acu multi ani ~ 10 - deci nu pot sa-ti indic ce solutie am folosit). Depinde cat de mare e, si mai ales, daca evolueaza in timp ca marime. Eu am avut noroc, pleznitura era cam cat amprenta degetului mare si dupa ce s-a pus solutia nu se mai vedea decat in anumite conditii (cand ploua sau daca te uitai dintr-un anumit unghi).

     

    Oricum si asa e posibil ca dupa aia sa-ti bata aiurea lumina...

  10. cand o sa realizeze toti iubitorii de natura ca la doar 40-50 de km la ora un bostan care da copac nu mai e nici macar material didactic la iml.

     

    toata lumea o da in ciunga, se vede ca multi merg doar online, e scandalos sa fii de acord cu copacii pe margine cand o simpla eroare poate insemna sfarsitul pentru tine forumistule cinstit care nu realizezi ca la 50 la ora poti sa faci buba daca dai de copac.

     

    o sa fie distractie in cativa ani cand om avea si noi cateva sute de km de autostrada, sa te tii atunci cu amputari si decese la 50 la ora...

     

    afara lumea se chinuie de ani buni sa schimbe railurile de pe autostrada, sunt mii de amputari numai in spania anual de exemplu.

    daca am fi invatat din greselile unora eram departe.

     

    Dumnezeu sa il ierte!

     

    Off topic: railurile alea au fost cel mai probabil gandite pentru masini/camioane. Si pana una alta cred ca peste tot in lume masinile sunt mult mai multe decat motocicletele. Nu cred ca ti-ai dori sa ai o intalnire la 130km/h (sau mai mult) frontala cu un TIR scapat de sub control. Barele alea dintre sensuri vor opri TIR-ul, iar tu vei trage doar o sperietura, in loc sa ajungi "6 feet under".

    Banuiesc ca si copacii aia au un scop (mie acuma imi vine sa zic sa nu se incalzeasca prea tare asfaltul da nu cred ca asta e motivatia) la fel de precis.

    Ce sa mai zic de santurile deschise si adanci de 2 m uneori pe care le gasesti pe marginea multor drumuri (vezi Bucuresti-Targoviste, si chiar si Brasov-Sibiu parca)?

    Din momentul in care ne suim pe moto stim ca asta implica mult mai multe riscuri decat daca ne-am plimba tolaniti in conserve, si asta presupune si sa stam cu ochii in 4 si sa mergem preventiv.

     

    On topic: RIP

  11. Nu-mi plăceau carenele laterale și am vrut să le schimb. Drept urmare mi-am ales un Logan care să dorească să facă dreapta de pe o străduță direct pe banda 3 și m-am înfipt în ea cu carena din dreapta după care am căzut pe partea stângă, "aranjând" și cealaltă carenă.

    Dacă îmi doream asta cu adevărat nu o reușeam la fel ca astăzi. În ceea ce mă privește nu am nici măcar o zgârietură.

    Acum așteptăm telefonul de la service să vedem când se poate realiza combinația.

     

    Nasol. Deci doar carenele? Nu s-a mai spart nimic? Far, oglinzi, semnalizari?

  12. Vreau sa imi vand GS-ul. In afara de bikeshop.ro, unde sa mai pun anunturi sau sa duc si eu GS-ul meu?

    Nu a sunat nimei de 1 luna. Asa de naspa e piata?

     

    http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...996-207640.html

     

     

    Cred ca tot ce se pune pe bikeshop ajunge automat si-n site-ul asta. Cauta thread-ul si mai fai UP, sa apara pe prima pagina :bounce:

    Cred ca astia mici frezati cu gel nu considera GS-ul destul de kul pt a agata pitzi.

     

    Cred ca tot ce se pune pe bikeshop ajunge automat si-n site-ul asta. Cauta thread-ul si mai fai UP, sa apara pe prima pagina :rock:

    Cred ca astia mici frezati cu gel nu considera GS-ul destul de kul pt a agata pitzi.

     

     

    Iar solutia #2 e sa o dezmembrezi. Posibil sa scoti mai multi bani da' dureaza mult mai mult.

  13. Salut. Am tot cautat, dar in 464 de pagini...poate mi-a scapat. As avea nevoie de manualul de la GS 500 F, in format PDF, in engleza. Am cautat si cu google si nu prea am avut succese, decat in spaniola, si nu ma ajuta. Parca am vazut pe aici un link. Ma poate ajuta careva ?

     

    Sal,

     

    Eu am un link pt modelele mai vechi (pana in 99): aici

    Din ce stiu eu modelul F se face din 2004, insa. Ma uit si acasa sa vad daca l-am gasit pe net, stiu ca am cautat si eu in draci dupa el :laugh:.

  14. E drept, nu am facut chiar toate scolile de moto din Romania (din lipsa de timp), deci nu-mi pot permite sa generalizez periculos. Pot insa sa spun ca la scoala mea (nu dau nume, nu importa) fix asa s-a intamplat. "Aia e motocicleta. Succes."

     

    "Instructorul" a fost un simplu administrator de echipament din dotare si un functionaras care-mi semna niste hartii.

     

    Eu imi amintesc si acuma cum fugea domnul instructor pe langa noi la prima lectie, sa ne tina de ghidon :blink:. Deci nu chiar toti sunt inutili. Dupa cum zicea, practica e importanta, ca de invatat invatati voi legislatia.

  15. Bun. ptr cine vrea sa vina la Predeal, eu va astept vineri in prima parcare dupa Biker's Otopeni la ora 10.

     

    Eu o sa plec tot vineri dar cu masina si nu stiu ora si nici cati o sa fim :laugh:. Deci nu apar cu moto, asta e clar. Poate va gasesc sambata pe acolo, o sa ma uit unde-s parcate mai multe GS-uri :blink:

  16. salut.

    vin si eu cu o intrebare in legatura cu semnalizarile spate:

    a incercat cineva sa incorporeze in stop 2 semnalizari cu led??si mai ales e legal asa ceva??

    precizez ca sticla stopului e clara .stopul pe frana si pozitia fiind deja pe led.

    ms

     

    Parca scrie in Codul Rutier ca orice modificare la sistemele optice ale vehicolului trebuie sa fie omologate. Deci daca gasesti unele care sunt omologate deja ai scapat usor. Daca faci ceva custom ar trebui sa te duci la RAR sa ti le omologezi (parca se trec in talon). Altfel orice politist poate sa-ti dea amenda cand te opreste.

  17. Dupa 2 zile in care nu s-a intamplat nimic, m-am deplasat eu la sediul lor, desi stiau tel meu. Mi s-a respins devizul facut de singurul dealer autorizat HD...

    In autorizatia de reparatie emisa de politie nu era trecut decat suportul de coburi, pt ca era o avarie absolut evidenta, urmand ca restul sa fie facute la constatarea daunei. Desi am de la ei un proces verbal de constatare a pagubelor semnat si stampilat cu cele 3 elemente avariate si pozate, m-au pus sa ma duc la politie sa-mi treaca si restul in autorizatia de reparatie. Am refuzat acest lucru si au zis ca se ocupa ei.

     

    Sal,

     

    Din patanie cu masina: dupa ce ai autorizatia de reparatie de la politie contactezi asiguratorul si te prezinti intr-un loc (service) unde au ei un reprezentant. Acolo, reprezentatul + cineva de la service fac o inspectie si constata ce alte daune apar, si se noteaza ce se schimba si ce se poate repara (la sfatul "expertului"). De ex in cazul meu au recomandat ca unele piese sa se repare, nu sa se schimbe. Primesti o foaie de la repr asiguratorului, si cu aia mergi mai departe (dupa aia iei un deviz de la service, etc), pe baza ei se face dosarul la asigurator cred.

     

    Cred ca tu ai sarit acel pas, daca era un repr cand ti-au facut estimarea in service nu mai comentau nimic. Eu zic sa te duci peste ei si sa intrebi exact ce si cum (eventual sa vina repr la HD si sa refaca constatarea cu ala de fata - face si poze apropo - sau poate au ei "un service cu care lucreaza"), ca astia nu stiu sa sune... :D.

     

    Spor la reparat. Oricum, ai scapat usor, dupa cum ziceai. Cred ca-i primul accident de HD despre care citesc.

×
×
  • Creează nouă...