Sari la conținut

anescu

INACTIV
  • Număr conținut

    290
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti, Sector 2, Vatra Luminoasa
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    B-78-JDK
  • Club
    Eu si fata mea

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 500F - iulie 2005

anescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ca alea de politzai . Pardon, vaz ca acilea ii zice "flip-up" . Asta e cea mare (care parca e marimea L).
  2. Sorry, da eu joi dimineata am maritat motorul . De acu's pieton. Dar am iesit marti seara cu inca cineva, ne-am intalnit chiar la Academie. Am ramas cu echipament, daca doreste cineva si se misca rapid (adica pana luni): 2 casti flip-flop (L si S cred) 2 geci textil (XL si XS) manusi XL
  3. Pai acuma nu-s in tara, vin sambata asta, si plec dupa Paste. Luni pe 29 trec pe la mobra sa vad ce face . Sper sa plece din prima zi, in anii dinainte a trebuit sa pun la redresat bateria dupa prima tentativa . Apropo, se poate face RCA pt doar o luna?
  4. Salut, Posibil sa apar si eu, daca reusesc s-o pornesc. Apropo, mobra mea e de vanzare!
  5. Ai mai multe detalii despre asta? Ce categorii or sa fiii, ce criterii pt a conduce ce mobra, etc. Mai exact, cine are acuma carnet categoria A, ce-o sa aiba de la modificare?
  6. Pai m-am plimbat cu masina ca am facut 32.000km in 2,5 ani . Mesaj completat La care din cifre te-ai socat? la 100 sau la 45? Am evoluat, eu acuma am 90 si nevasta 48... (aveam 80 acu 4,5 ani cand mi-am luat mobra)
  7. La pariu??? A mea are 4 sezoane si < 2500 . Anul asta am reusit sa ies de fix 3 ori si am adunat cam 400 km. Mesaj completat Eu aveam cam 100kg si nevasta cam 45kg, si suzuka mergea pe A2 cu 140km/h .
  8. anescu

    ESTE INACCEPTABIL!

    Din ce ai scris tu aici, s-ar putea ca Iulica sa fie scos vinovat (daca a lovit in spate - pt ca nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata), sau cel mult culpa comuna (daca ala a facut la stanga peste linia continua). Totusi, macar stopurile s-au aprins??? Daca nu-i functionau posibil sa foloseasca...
  9. anescu

    accident usor BT

    Eu zic ca-i abuz. In mod normal trebuie sa existe un panou de avertizare (adica parcarea interzisa + atentie se ridica masina) Desi si-n Buc. parca au dat astia o hotarare de consiliu (nu stiu daca pe un anumit sector sau pe toata Capitala) de genul: orice masina care blocheaza trecerea de pietoni poate fi saltata. Eu am patit-o in Budapesta, m-am trezit cu roata blocata si-am platit vreo 60E. Motivul: am parcat intr-o parcare (cu locuri demarcate) unde trebuia sa ai o vigneta, cum ca esti rezident in districtul respectiv. Asta fiind bineinteles anuntata in maghiara pe un mic indicator (doar cuvinte, nimic care sa indice ca se blocheaza rotile ca ma sesizam). Curios e ca-n zona respectiva nu mai exista decat parcari cu plata, la care un tichet are durata de 3 ore (8:00 - 20:00 era intervalul cu plata), deci daca gaseam loc ar fi trebuit sa fac ture dese.
  10. Deci la ce ai tu acolo io zic ca cel mai ieftin iesi daca iei alt far. Oricum n-o sa treci de ITP cu el lipit. Ca idee, am cautat pe net da' n-am gasit mare lucru (Google dupa "solutie parbriz crapat"). Eu tin minte ca firma unde a reparat taica-miu parbrizul era pe Agricultorilor (Sector 2, pe langa barul lui Ursu), dar dracu stie daca mai e acolo. Poti sa mai incerci si sa mergi din service in service. Uite aici ceva idei (dar vechi):
  11. Pai care e problema? Crapat in bucati? Ca o floare (sau cum se zice cand iti sare o piatra in geam si face o pleznitura mica)? La optiunea #2, ar exista solutii, eu mi-am reparat asa parbrizul la o masina. Se pun niste picaturi dintr-o solutie si se cam repara problema (da am facut asta acu multi ani ~ 10 - deci nu pot sa-ti indic ce solutie am folosit). Depinde cat de mare e, si mai ales, daca evolueaza in timp ca marime. Eu am avut noroc, pleznitura era cam cat amprenta degetului mare si dupa ce s-a pus solutia nu se mai vedea decat in anumite conditii (cand ploua sau daca te uitai dintr-un anumit unghi). Oricum si asa e posibil ca dupa aia sa-ti bata aiurea lumina...
  12. Apropo, de ce este intalnirea joi? Eu sunt "biker de weekend", si joi sigur nu ajung pe sa. De ce nu ne intalnim io stiu, duminica seara (ca sambata seara poate mai sunt unii plecati la ture)?
  13. Off topic: railurile alea au fost cel mai probabil gandite pentru masini/camioane. Si pana una alta cred ca peste tot in lume masinile sunt mult mai multe decat motocicletele. Nu cred ca ti-ai dori sa ai o intalnire la 130km/h (sau mai mult) frontala cu un TIR scapat de sub control. Barele alea dintre sensuri vor opri TIR-ul, iar tu vei trage doar o sperietura, in loc sa ajungi "6 feet under". Banuiesc ca si copacii aia au un scop (mie acuma imi vine sa zic sa nu se incalzeasca prea tare asfaltul da nu cred ca asta e motivatia) la fel de precis. Ce sa mai zic de santurile deschise si adanci de 2 m uneori pe care le gasesti pe marginea multor drumuri (vezi Bucuresti-Targoviste, si chiar si Brasov-Sibiu parca)? Din momentul in care ne suim pe moto stim ca asta implica mult mai multe riscuri decat daca ne-am plimba tolaniti in conserve, si asta presupune si sa stam cu ochii in 4 si sa mergem preventiv. On topic: RIP
  14. Nasol. Deci doar carenele? Nu s-a mai spart nimic? Far, oglinzi, semnalizari?
×
×
  • Creează nouă...