Sari la conținut

dangerosu

EX+
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dangerosu

  1. Multa sanatate si sper sa nu ramana traumatizat din pricina accidentului.Iar pentru cine a lansat zvonul cu motociclistul la spital sa faca investigatii inainte sa nu ne mai puna pe jar.Sunt destule accidente foarte grave si adevarate.

  2. In anul 1996 si eu am avut un accident foarte grav (auto) tot cu zile multe de spitalizare si cu mare bulan ca mai traiesc astazi si sunt complet,adica cu toate membrele.Din descriere parca vad si acum ca prin vis cele relatate de tine:politisti grabiti sa plece la urmatoarea victima, 2 asistente medicale care se coafau in timp ce eu urlam de durere,un doctor neputincios din lipsa de profesionalism, ....

    Hai ca ma ia durerea de cap si pielea de gaina cand ma gandesc prin ce am trecut,in concluzie cred ca toate astea se intamplau si in 1996 si in 2007 si vor continua si in 2050 numai pentru simplu fapt ca asa sunt romanii intre ei.

  3. . De asemenea, majoritatea oamenilor de acolo au un bun simt al omului simplu care la noi a disparut de mult. Ceea ce ar trebui sa ne puna pe ganduri sunt romanii tziganizati de la noi. Aia sunt adevaratii pitecantropi. Si ar trebui macar din demnitate sa ne gandim un pic inainte sa ne dam cu parerea asupra unor oameni pe care nu ii cunoastem.

     

    Este o descriere potrivita pentru ce am trait acolo in India si cu ce ma confrunt zi de zi la noi. :nono:

    Admiratie!

  4. Va rog sa incercati sa intrati pe www.tavooo.com si nu o sa va para rau. este povestea a doi calatori care fac un drum in jurul lumii, de 150.000 de kilometri, pe doua Yamaha YBR de 125cc. Au fotografii superbe, si povestiri interesante. Eu am tinut legatura cu ei si i-am invitat sa treaca si Romania pe itinerariul lor, sa vina prin Bucuresti. M-am oferit sa-i cazez la mine acasa si sa-i ajut asa cum pot. Daca vi se pare o chestie interesanta si vreti sa participati, va rog scrieti-mi !!! Nu o sa va coste nimic, decat daca vreti voi...

    Va multumesc si va salut!!! Mergeti cu Dumnezeu inainte!

     

    te sustin,super ideea,sunt bineveniti.

×
×
  • Creează nouă...