Sari la conținut

dangerosu

EX+
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dangerosu

  1. Misto pozele dar mai misto gasca din Dr.Taberei.
  2. Si eu cu una identica cu ....
  3. Daca nu ploua cred ca o sa fie si petrecerea noastra la cati suntem din Dr Taberei
  4. Multa sanatate si sper sa nu ramana traumatizat din pricina accidentului.Iar pentru cine a lansat zvonul cu motociclistul la spital sa faca investigatii inainte sa nu ne mai puna pe jar.Sunt destule accidente foarte grave si adevarate.
  5. Neglijentza si bulan bine ca nu .... mai stiu eu ce din fatza si trebuia sa franezi.
  6. Ai avut noroc cu carul! Bafta pe viitor!
  7. prea devreme,mai bine pe la 12.00 se mai incalzeste.
  8. offffff! Bine ca este si o veste buna daca pot sa spun asa.
  9. In anul 1996 si eu am avut un accident foarte grav (auto) tot cu zile multe de spitalizare si cu mare bulan ca mai traiesc astazi si sunt complet,adica cu toate membrele.Din descriere parca vad si acum ca prin vis cele relatate de tine:politisti grabiti sa plece la urmatoarea victima, 2 asistente medicale care se coafau in timp ce eu urlam de durere,un doctor neputincios din lipsa de profesionalism, .... Hai ca ma ia durerea de cap si pielea de gaina cand ma gandesc prin ce am trecut,in concluzie cred ca toate astea se intamplau si in 1996 si in 2007 si vor continua si in 2050 numai pentru simplu fapt ca asa sunt romanii intre ei.
  10. Eu folosesc motorul cand am nevoie de adrenalina,fun si cand vreau sa ajung undeva foarte urgent pe distantze scurte.(sa traversez Bucurestiul)
  11. . De asemenea, majoritatea oamenilor de acolo au un bun simt al omului simplu care la noi a disparut de mult. Ceea ce ar trebui sa ne puna pe ganduri sunt romanii tziganizati de la noi. Aia sunt adevaratii pitecantropi. Si ar trebui macar din demnitate sa ne gandim un pic inainte sa ne dam cu parerea asupra unor oameni pe care nu ii cunoastem. Este o descriere potrivita pentru ce am trait acolo in India si cu ce ma confrunt zi de zi la noi. Admiratie!
  12. Super descrierea ta,am retraiat si eu INCREDIBILA INDIE pana si gustul f.f.f. iute al mancari.Pe langa imagini intamplari si multe altele , filozofia de viata a acestor indieni este demna de luat in seama de catre noi.(este doar o parere) Bafta! si al meu
  13. sincere felicitari,o echipa de profesionisti
  14. ok,vin si eu, ramane pentru Duminica ora 16
  15. Foarte trist si dureros sper sa nu mai aud asemenea vesti. Dumnezeu sa-l ierte
  16. Drumul pana la BUzau este bun dar pana la vulcani noroiosi este foarte naspa si plin de pietoni.(pui de romi)
×
×
  • Creează nouă...