Sari la conținut

gepeto

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1996
  • Numar Moto
    GL-06-JAG

gepeto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. de ceata cand aud mi se face deja durere de genunchi... am inceput moto prin 96 cu un priten din tulcea si cu un minsk (ca mai oricare fericit pe-atunci!) si in fiece w-end faceam traseu galati -tulcea, doar ca ne ajuta dunarea sa "profitam" de ceata din plin, iar echipamente pe atunci .... eheeeee la cateva drumuri am simtit cum trecea prin mine, si anume fenomenul de ceata, de nu mai stiam cum sa strang in brate cilindrul! apoi, peste timp, am renuntat la minsk in favoarea unei jawa de 3 juma' dar cetzei tot nu i-a pasat.... si asa.. am ajuns si eu sa zic, ca multi altii inaintea mea: "ideea e sa mori tanar.... dar cat mai tarziu posibil! hai cu cele bune, ca de restu' se ocupa Ilie!
  2. hmmm, intr-adevar, cred ca m-am plans prea mult, in fapt am si combinezon de ploaie si tot ce ar trebui pentru situatiile astea ! in rest, numai de bine, doar ca nu-i shade bine unui "vitezist" pe ploaie!
  3. Am reusit sa ma dau contra cu prognoza! Undeva pe la jumatea' lui octombrie am prins un w-end cu niste prieteni si ne-am decis la un drum la munte, undeva pe la Manastirea Humorului. Fiind din gl, am ezitat putin sa merg "calare" deoarece sunt doar 410 km , dar in momentul in care am vazut ca vremea e si ea potrivnica am decis: eu calare "no matter what", restul in conserve calduroase.... ce a urmat... hmmmm vineri - 410 km de drum la 7 grade pentru un super gratar si bautura din belsug sambata - o zi plina de soare si de plimbari pe munti ... la pas duminica - ocol pe la Lacu Rosu - super serpentine, vreme bunicica, insa de la Adjud pana la Tecuci, ploaie, noapte si 5 grade! beahhhh ( In fapt, cred ca asta inseamna "motor", nu doar riscul drumetiilor ci si a vremii... nu sunt sigur, dar cred ca si a doua oara as alege aceeasi varianta.... imi placea, oarecum, zambetul prietenilor din masina!
×
×
  • Creează nouă...