Sari la conținut

AndreiCP

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Covaci_Andrei@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Oradea
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    BH 07 PAC

AndreiCP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. COMFIRM cele spuse de georgegogu. Cel putin din ce am reusit sa vad la "myRF400" cand l-am adus din Timisoara la Oradea, pe o temperatura de aprox. 3-6C, la bord acul se desprindea greu de zona albastra. Ceea ce cred eu ca este o teperatura de aprox. 50C !? PS: Multumesc pt. raspuns domnilor: Jenifer si Inger'Albastru
  2. UPSS!! Am inteles gresit... Imi cer scuze ca te-am facut mai batran... Esti prima persoana pe care o stiu sa fie nascuta chiar in aceeasi zi si an cu mine...nice!!! De ziua noastra ne-om aduce aminte unu de altu. Ok... Acuma am si eu o problema si TREBE SA MA AJUTATI FRATILOR!!!!!!!!!!! De unde imi pot face rost de un KIT de Lant pt. motoruu meu RF400r... 110zale, 49dinti pinion spate, 14dinti pinion fata (110/49/14)???. Am gasit ceva pe louis dar nu stiu pe nimeni care preia comenzi!!!?? ???? V-a multumesc!!!!!
  3. Multumesc pt. urarii rf-istului nascut in anul 1981 luna Decembrie si ziua a VII-a Si Multa sanatate si fericire sa ai!!! ca imediat ii ziua ta!!! Da!!!! Motorul este de la Kristake... Si daca o sa-ti tii motorul tot asa de intretinut posibil sa fiu un client de-al tau dupa ce reusesc sa acumulez ceva experienta pe doua roti... Cine stie... Oricum ai mult Respect din partea mea pt. ca te respecti!!! Avand in vedere ca sunteti nascuti in aceeasi data si an(interesant)... posibil sa-l fi pus si kristake la punct, daca avea timp si intentii mai serioase cu motorasul... . Oricum am apreciat foarte mult la el ca mi-a spus de la inceput ce bube are si faptul ca-s facute pt Asia astea de 400 si is probleme cu piesele!! ok... Sper sa-mi fac rost si eu de reflectorizante pt roti ca-mi plac de mor... Mai ales ca Motoru o sa vina vobsit tot Negru si Rosu!! Va salut pe toti si promit ca voi reveni cu poze si date tehnice cu care sper sa ma comfrunt cat mai putin! Si ca sa nu fac exceptie de la "regula": CUMPAR FILTRU DE AER PT. RF400r !!!!!!!
  4. HERE i AM! Inca unu care are un RF400r... Si l-am inecat de cum l-am luat...era socu tras... dejaba.. Sunt incepator, cred ca asta-i scuza...SE ACCEPTA??? Oricum promit c-o fac frumoasa... Si o s-o vand la un pret Super... dar pana atunci SA FITI IUBITI DE MULTE FEMEII, SA FACETI MULTI BANI, SA AVETI GRIJA DE SANATATEA VOASTRA si obtional sa iubiti si voi cateva FEMEII Nu am alte poze cu motoru.. Dar promit ca dupa ce-l pun la punct o sa pun poze, sa ma Laude altii si nu eu! REFLETORIZANTELE LA ROTII??? De unde mi-as putea face rost si eu?????????????? IS MORTALEE!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...