Sari la conținut

misulik_4u

Membru
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.facebook.com/mihaibadea91

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    30.08.2007
  • Motocicleta
    Honda CBR 125
  • Numar Moto
    B-73-KFA
  • Club
    ...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 125 - 2007 - 125 cmc
  • Interests
    just driving...

misulik_4u's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Se vinde CBR-ica... 2007 injectie foarte bine intretinuta, service facut la InterMotorcycle (se atesta prin cartea de service), facturi pentru toate consumabilele folosite la motocicleta; Imbunatatiri: cauciucuri Bridgestone Battlax BT39 (set complet) + cele vechi (IRC), Kit lant DID O-ring; bineinteles dupa 31000 km exista niste traume la body, dar sufletul va fi mult timp de acum incolo tanar, acum depinde de voi ce va doriti... un tort frumos care sa aiba gust de (cuvant urat) sau... un tort care nu arata perfect dar are un gust de te lingi pe degete. Pretul de vanzare este de 2000 euro. http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-cbr%20125%20r-din-2007-433829.html
  2. Am urmarit si eu ceva timp pe net aparitia noului model 125 de la ktm si am fost foarte placut surprins. Din punctul meu de vedere arata foarte bine, performantele sunt unele normale pentru un 125 si concluzia fireasca este ca astept sa o vad la lucru.
  3. Salut salut! Am auzit pe aici prin targ vesti proaspete: CBR 125 2011. http://www.mbike.com/honda/cbr125r/2011 Dupa cate vad eu in afara de alt body si gume 100/130 nu ar fi nimic nou sub soare. Daca stiati de teraba asta, iertati-mi indrazneala:)) Si un mic filmulet:
  4. nu m-am plictisit moshule... da voiam si eu sa vad ce experienta mai au copii astia de se cearta pe la 125:)
  5. La inceput a fost o curiozitate cu bonurile de benzina, dar dupa aia s-au tot strans:))
  6. Mi se pare normal si obiectiv sa vorbim despre fiabilitatea motocicletelor, pentru a ajuta ceilalti motociclisti care isi iau asa ceva(125cc). Sa stie care sunt problemele unui model, care sunt avantajele altui model. Asta era unul din aspectele topicului. Celalalt aspect era numarul de km cu motociclete 125. Din simplul considerent ca numarul de km este de cele mai multe ori direct proportional cu experienta acumulata. Din punctul meu de vedere topicul nu este inchis. Repet, este o dovada de normalitate sa vorbim despre motocicletele noastre, fiabilitate, costuri de exploatare. Faptul ca noi suntem un neam care "face afaceri", in speta ne pacalim unii pe altii la revanzare, nu poate fi contestat. In cazul meu, la revanzarea motocicletei voi prezenta cumparatorului carte service, garantie, facturi de la toate operatiunile de service (revizii), si toate bonurile de benzina.
  7. Dupa o lunga absenta pe forum, m-am gandit sa revin cu sondajul asta, in care fiecare dintre noi sa spunem numarul de km pe un 125, dar si problemele de fiabilitate pe care le-ati intalnit la motocicletele voastre in exploatare. Mi-as dori sa putem discuta obiectiv si mai ales on-topic. Eu cu al meu CBR 125r (model 2007-injectie) am facut din septembrie 2007 pana acum 30000 de km fara sa intampin nici o problema mecanica, cu exceptia unor becuri din bord arse. Singurele costuri au fost reviziile facute la service la fiecare 4000 km, anvelope (bridgestone bt39 dimensiuni standard), placute de frana, kit de lant (did).
  8. vineri... pe 18 iulie plecam:-/
  9. din pacate excursia se amana... din motive lesne de inteles...(inexistenta doritorilor) pe o perioada de 1 saptamana... asteptam musterii:))
  10. va asteptam... pentru mai multe detalii caontactati-ma pe mn;) up! up!
  11. ai e mult pana vienri vicane;)
  12. multumim frumos... la fel iti uram si tie;).. vreme buna ...asfalt uscat.. si safe riding;))
  13. pai noi preconizam o plecare vineri... pe 4 iulie
×
×
  • Creează nouă...