Sari la conținut

Lowteck

EX+
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Lowteck

  1. ahhh sunt frant.... n-a fost o idee buna sa ma culc asta-noapte la 2 :blink:

     

    cu ultimile puteri am bagat cablu in batranul canon, am atzipit pana s-au descarcat pozele pe good-old USB 1.1... si iacata ce-o iesit... cine s-a pitulit, nu e in poze :rose:

     

     

     

    Cunosc tot pe la 02 am venit si eu azi noapte de la baut, sa mai facem si alta data si somn usor.

  2. Ai cautat si pe la magazinele care aduc asa consumabile pe la noi ? Eu am vrut sa imi pun tot ngk cu iridium, cand dus moto la dealer sa ii faca RAR-ul si probabil ca au inecat-o cand au pornito ( fara soc ) si mi-au distrus bujiile, pana la urma mi-au pus ei altele noi normale, dar atunci NGK cu iridium erau in jur de 500/buc aduceau cei de la Alfa Motors.

  3. Oras in jur de 70

     

    afara in functie de strada:

     

    pe drum cu 1 banda pe sens 120-140

    pe drum cu 2 benzi pe sens 160-180-daca e liber si curat pe jos cat ma tine motorul adica pana in 240

     

    Suzuki RF 600R

     

    multi care postati aici sunteti fani campaniilor antiaccidente.se vede clar ce ati declarat si de ce... dar nu protejati pe nimeni,fiecare cand se urca tot ii da cat ii cere motoru.. de ce sa-l chinuie?

     

    sa revenim la viteza de croaziera: _ pai sincer e greu sa ai o viteza de croaziera pe drumurile noastre cu 2 benzi si super aglomerate.daca as circula numai afara pe autostrazi, as merge linistit 250 km/h__ mai mult e periculos, mai putin iarasi e periculos:)

     

    in Romania insa , eu nu pot spune ca am vre-o viteza de croaziera.. adica constanta: merg intre 120 si 250 km/h.

     

    adevarul este ca daca as circula cu 120 ar fi mai simplu.. as putea s-o tin constant.. dar cine merge cu 120 si are peste 600 cc chiar minte cu nerusinare .

    domnu' alien.. acum 2-3 saptamani spre Turnu.. ai trecut pe langa mine..mda cred ca stateam pe loc si tu aveai cam 120.. ......pe dreq .... mergeam tare si ai trecut ca migu'... sau incercai doar varfuri..stiu, tu nu mergi asa de obicei:))) :finger:

     

    asfalt uscat ... si imi cer scuze , acum mi-am data seama ca se vorbeste in mile aici :banana:

     

    Mi se pare cel mai sincer raspuns si subscriu de ce ti-ai luat motoreta puternica, de fite ? si sa te lauzi ca a ta prinde 300 dar nu i-ai dat peste 120 ca iti e frica ? sa fim seriosi....

  4. Toate RF-urile de 600 se incalzesc peste limita albastra destul de greu.Motorul in sine ca sa stea linistit si singur la relanti se incalzeste imediat chiar si la 0 grade afara insa ca sa ajunga la 80 de grade pe un timp ca asta nu ai sa vezi decat daca mergi cu el foarte incet prin trafic.

    Mie nu mi-a mers electroventilatorul prea mult vara trecuta si am facut ceva km cu ea.In oras de exemplu vara seara nu pornea niciodata chiar daca era aglomeratia destul de mare.

    Ziua pe caldurile alea pornea da racea destul de repede lichidul si apoi se oprea.

    Toati prietenii cu care m-am dat cu RF-ul, au apreciat sistemul de racire si faptul ca se incalzea sa porneasca electroventilatorul destul de greu.

     

    PS: Anul trecut in aprilie la sf cand am adus-o de la Tg Mures am crezut ca are ceasul de apa stricat pentru ca nici macar la albastru nu a ajuns niciodata intreg drumul .

     

    :bow: E motocicleta nu gluma :bow:

     

     

    Multumesc de confirmare, ieri 16.17.2006 am facut un drum pana la sinaia si abia se dezlipea de zona albastra, dupa ce am citit si observatiile voastre si am desfacut termostatul sa il verific am schimbat lichidul de racire si am gasit si explicatia functionarii reci a motorului eu sunt satisfacut ca nu e nimic in neregula ci pur si simplu asa a fost facuta (probabil ca au avut in minte un climat mai cald) oricum cred ar trebui sa consideram inchisa discutia despre temperatura de functionare a RF-ului si cu curioazitatea satisfacuta.

  5. Nu as zice ca e normal, tocmai de aceea o sa testez, temperatura optima de functionare este intre 74.5 si 78.5 C (temperatura la care termostatul incepe sa se deschida la 90 C avand deschizatura de 7 mm) aici sezorul de temperatura ar trebui sa aiba o rezistenta aproape de 51.9 ohmi (rezistenta prezentata in manual pentru 80 C ). O sa iau pas cu pas testele prezentate in manualul de service si va tin la curent.

     

    Mai e cineva cu acelasi comportament al indicatorului de racire ?

     

    Dupa cum am promis revin cu detalii. Sitemul de racire este proiectat in asa fel incat termostatul sa fie motat pe furtunul ce duce lichidul la radiator. Dat fiin faptul ca nu este direct in blocul motor, pentru a se putea ichide complet fluxul de lichid de racire, solutia adoptata fost ca in permanenta sa existe un flux prin 4 mici gauri prezente in termostat si in vreme rece este suficient sa nu permita incalzirea pana la 80 de grade a motorului.

  6. asa trebuie sa stea acul la indicator,este foarte bine gandit sistemul de racire,cand mergi pe vreme mai racorasa nu se ridica decat foarte putin.

     

     

    Nu as zice ca e normal, tocmai de aceea o sa testez, temperatura optima de functionare este intre 74.5 si 78.5 C (temperatura la care termostatul incepe sa se deschida la 90 C avand deschizatura de 7 mm) aici sezorul de temperatura ar trebui sa aiba o rezistenta aproape de 51.9 ohmi (rezistenta prezentata in manual pentru 80 C ). O sa iau pas cu pas testele prezentate in manualul de service si va tin la curent.

     

    Mai e cineva cu acelasi comportament al indicatorului de racire ?

  7. Salutare tuturor

     

    Din august luna asta sunt posesor de RF 600R gri

     

    Am cateva intrebari:

     

    1. Cine are de vanzare un parbriz de rf600 sau stie de unde se poate fae rost de unul.

     

    2. Cum va sta indicatorul de temperatura al apei in regim de mers normal, mie daca stau pe loc imi urca ( ceea ce e normal ) dar cum am plecat si incepe vantul sa bata prin radiator se duce jos de tot ceea ce ma pune pe ganduri daca am sau nu termostat montat pe ea sau pur si simplu e stricat ( blokat pe deskis ).

     

    post-14629-1165734530_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...