Sari la conținut

IF-83-UCK

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de IF-83-UCK

  1. pai am mai gasit niste poze cu acelasi gen de motor.si al meu pare sa aibe aceleasi stikere.La semnu ala te referi?

    stiu ca al meu a fost culcat pe partea stanga... insa nu stiu cat de rau.Sunt foarte multumit de cum merge.M-as plimba tot timpul...chiar acum am ajuns acasa de la plimbare.Cand e atat de cald ies noaptea ca e liniste, trafic zero si e mai racoros.

     

    Foarte tare codita. Asfalt uscat!

  2. La ora 21.30 s-a produs un accident in dreptul restaurantului 2 cocosi din Bucuresti.

    O motocicleta Szuki SV650 albastra cu numarul de inmatr If-14-AGV, venea dinspre Bucuresti in directia Mogosoaia, Buftea, cu viteza redusa, iar la intersectia Ionescu sisesti cu Bucuresti Targoviste, un peugeot partner a intrat in intersectie fara sa se asigure, taindu-i fata motociclistului. Motociclistul a franat si a incercat sa fereasca masina prin spate, dar i-a "fugit fata" si a cazut. Nu a lovit masina, dar din cauza cazaturii, baiatul s-a lovit destul de rau. Medicii spuneau ceva de o hemoragie interna si ceva lovituri la cap. Cred ca va arata pe antena 3 sau antena 1.

  3. Postez acest anunt in numele unei prietene. Este din Bucuresti, are o Honda NTV 650 si trebuie sa-i schimbe simeringurile de la furca pentru ca, zice ea, pierde ulei destul de mult. Ea a intrebat la un service si i s-a cerut 300 lei. Simeringurile + manopera. Este mult ? Va intreb pentru ca nu stiu preturile din Bucuresti. Stiu doar ca pretul la setul de simeringuri incepe de undeva de la 40 lei. Sa coste atat de mult manopera ?

    Dati-mi un sfat unde sa se duca sa le schimbe mai ieftin. Vrea sa le schimbe saptamana asta, in week-end vrand sa plece cu moto la un drum mai lung.

    O intereseaza sa cumpere simeringurile si sa i le si monteze.

    Va rog lasati aici un mesaj cu adresa, numar de telefon, eventual un pret.

    Multumesc !

     

    Mergi la Suka Motors, e un baiat de nota 10. Are service undeva pe la City Mall, mai exact strada Inclinata, dar cel mai bine da-i un telefon inainte 0727373988

  4. Daca nu gasesti nicaieri pe stoc , mergi si vorbeste cu cei de la mymoto , in cazul in care nici ei nu au pe stoc, si nu cred ca au, faci comanda si in maxim 2 saptamani il ai. Eu personal ii recomand, foarte seriosi oamenii, plus ca piesele pe care ti le aduc sunt originale.

    Daca nu stii unde e mymoto da-mi un pm.

     

    @Shin , eu diseara sunt acolo, sper sa nu fim 3 toti ca data trecuta :rusinica: , desi data trecuta a fost vina mea ca nu am stiut de plecare

     

    Multumesc pentru INFO.

  5. Cu lacrimi in ochi dupa ce am citit ce a scris mama lui Barthez, va marturisesc ca este cel mai emotionant si mai bun topic.

    Astfalt uscat si aveti grija de voi. Eu m-am hotarat sa renunt la motocicleta de dragul parintilor...

  6. cand o sa inveti si tu sa mergi , o sa-mi dai dreptate ... va mirati de ce picati pe-o parte cand franati mai tare fata

     

    De aceea am si intrebat..pentru ca in momentul in care pun frana cam aluneca fata...si ma gandeam ca e prea tare umflat.

    Bine, ca mai pui si calitatea asfaltului care e destul de nasol.

     

    .....

     

    Wooow :burnout: ce e cu galma asta?

×
×
  • Creează nouă...