Sari la conținut

IF-83-UCK

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de IF-83-UCK

  1. Ce traseu ai ales si pe la ce ora este plecarea?
  2. multumesc pt nr de tel. Il cunosc pe Remus dar din pacate nu aduce.
  3. Imi poate spune si mie cineva de unde as putea cumpara un lant de distributie la CBRf4i, an 2001? Multumesc!
  4. MIE CEL MAI TARE MI S-A PARUT AL MEU... IF XX UCK (I FUCK)
  5. Foarte tare codita. Asfalt uscat!
  6. Cum arata domn`le codita aia? Baga si tu niste poze sa o vad si eu. Asta-i a mea....
  7. Cred ca asta s-a intamplat. Casca nu prezenta urme de lovituri dar n-am vazut o marca scrisa pe ea. Soferul peugeotului nu a plecat de la locul accidentului.
  8. La ora 21.30 s-a produs un accident in dreptul restaurantului 2 cocosi din Bucuresti. O motocicleta Szuki SV650 albastra cu numarul de inmatr If-14-AGV, venea dinspre Bucuresti in directia Mogosoaia, Buftea, cu viteza redusa, iar la intersectia Ionescu sisesti cu Bucuresti Targoviste, un peugeot partner a intrat in intersectie fara sa se asigure, taindu-i fata motociclistului. Motociclistul a franat si a incercat sa fereasca masina prin spate, dar i-a "fugit fata" si a cazut. Nu a lovit masina, dar din cauza cazaturii, baiatul s-a lovit destul de rau. Medicii spuneau ceva de o hemoragie interna si ceva lovituri la cap. Cred ca va arata pe antena 3 sau antena 1.
  9. Mergi la Suka Motors, e un baiat de nota 10. Are service undeva pe la City Mall, mai exact strada Inclinata, dar cel mai bine da-i un telefon inainte 0727373988
  10. Are cineva baterie Exide pe CBR? O fi buna de ceva?
  11. bun , bun dar daca bateria a murit de tot...de unde imi iau alta . A luat cineva de pe louis baterii? Si inca o intrebare...e mai buna aia pe gel decat cea cu acid?
  12. Salut, am si eu nevoie de un cablu de ambreiaj pentru un CBRica de 600 f4i an 2001, stie cineva de unde as putea lua...de preferat NOU. Multumesc
  13. salutare, mi-a facut o deosebita placere sa va am ca parteneri de drum pe toti cei care ati venit azi. dupa cum am vorbit la petrom a ramas sa ne lasam ID-urile de mess. Eu sunt Razvan cu cbr F4 iar id e soloxl2003
  14. Felicitari pentru achizitie, sa te bucuri de ea si muuulti km fara evenimente.
  15. Pai si tu de ce crezi ca sunt mai scumpe? Dupa parerea mea sunt mult mai fiabile. Eu zic sa dai un ban dar sa merite. De ce nu-ti cumperi un hornet pentru inceput?
  16. Si eu zic tot Honda pentru ca nu are acceleratia asa de violenta ca suzuki si Yamaha. Si nu-ti spun asta ca am eu Honda. Eu am inceput cu un suzuki bandit de 600 si a fost suficient 1 an pana am vazut cu ce se mananca.
  17. IF-83-UCK

    O Privire De Mama

    Cu lacrimi in ochi dupa ce am citit ce a scris mama lui Barthez, va marturisesc ca este cel mai emotionant si mai bun topic. Astfalt uscat si aveti grija de voi. Eu m-am hotarat sa renunt la motocicleta de dragul parintilor...
  18. A castigat un prieten de`al meu WILLY, nu stiu ce ID are pe motociclism. Si.....apropo e de vanzare.
  19. Multumesc pentru raspunsuri. Voi alege o varianta de mijloc. Fata 2.3 bar iar spate 2.5
  20. De aceea am si intrebat..pentru ca in momentul in care pun frana cam aluneca fata...si ma gandeam ca e prea tare umflat. Bine, ca mai pui si calitatea asfaltului care e destul de nasol. Wooow ce e cu galma asta?
  21. Salutare, am schimbat de curand cauciucurile la moto si nu stiu sigur daca mi-au facut presiunea bine. De obicei cam ce presiune tre sa fie? Dimensiunile sunt : fata 120/70ZR17 si spate 180/55ZR17 Multumesc.
  22. Si parca vad ca ramanem decat cu srisul pe forum.
×
×
  • Creează nouă...