Sari la conținut

gisurvey

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de gisurvey

  1. E adevarat ca nu se mai fabrica Dragstar de 650 si de 1100 ?

    Cel putin asa mi-au zis astia de la Dual Tours acum cateva minute.

     

    da, intr-adevar vad ca nici la nemti nu mai sunt in oferta cele 2 modele...:). 650 parca nu mai era de anul trecut chiar...

     

    dar de aici si pana la "nu se mai fabrica"...V-star 2008 de 650 si 1100 este bine mersi la oferta in state.

     

    da' poate o fi alta motocicleta complet, ca vad ca si pretul e cu totul altul :P

  2. DUMNEZEUL MEU ESTE JAPONEZ. si cu asta cred ca am spus tot.

    pe mine ma macina altceva. de ce toti proprietarii de tractoare evreiesti sunt aroganti si prost crescuti? oare este o asa mare onoare de a calari o motocicleta fabricata in 2007 cu tehnologia anilor 30? oare rahatul asta de harley davidson iti da dreptul de a fi nesimtit?

    cu ce crede-ti ca sunte-ti mai presus fata de un proprieter de vulcan sau shadow sau intruder sau mai stiu eu ce?

    va spun ca sunte-ti undeva jos.

    am ajuns la concluzia ca tehnologia va oboseste,va demonstreaza cat de neputinciosi sunte-ti in fata evolutiei.

    sa va fie rusine ba harley-stilor , pe lumea asta singurul vostru hobby este sa tocati bani fara rost si sa ranjiti prosteste la cei ce fac rate la banca pentru a avea un motor( cu mult mai avansat tehnologic ) :rolleyes: harley davidson.

     

    Raspunsul la intrebarile tale (probabil retorice) se afla chiar in postul pe care tu l-ai scris (mai mult sau mai putin corect). Inainte de a mai incepe o inca polemica, incearca te rog sa intelegi ce am scris.

     

    PS

    Nu am H-D.

  3. de la un fan de Dragstar...

     

    marime+greutate:

    si eu am avut aceeasi dilema. cu toate ca la inceput ma orientasem pe ceva middle (600-800), am zis ca nu o voi schimba prea curand si asa am ales Dragstar 1100 Clasic, avand oarecum si posibilitatea. daca esti cumpatat si ai cat de cat talent la mers pe 2 roti, greutatea motorului nu va constitui o problema. pentru mine asta este primul motor si experienta anterioara la condus motoare era...0. l-am culcat o singura data, de pe loc, cand m-am suit prima data pe el, la prima oprire. dupa, nici o problema - sta singur in picioare :crack:) pe el am invatat sa merg.

     

    estetic:

    look-ul este inconfundabil, parerea mea, in special daca vrei ceva clasic (pentru mine LIPSA radiatorului a constituit un avantaj aici)...dar pana la urma totul tine si de anuminte preferinte personale.

     

    tehnic:

    asta este, unii probabil ca nu vor fi de acord cu mine, dar eu unul nu vreau sa pierd timpul pe intretinere la motor, asa ca prefer ceva cat mai simplu: asa ca la plusuri poti trece cardanul si racirea pe aer - dezavantajele acestora nu mai conteaza :crack:)

     

    customizare:

    cred ca ai ce alege, in special in state cred ca sta cel mai bine la accesorii dintre japoneze.

     

    probleme:

    pana acum...0. asta in 3000 de km, atat am apucat pana acum.

     

    singurul lucru care ma deranjeaza la ea, ar fi vitezele, care sunt prea scurte parca...dar sunt compensate de cuplu in mare parte.

     

    sper sa te ajute. multa bafta.

  4. de ce nu incerci la Romi?

     

    Red Dust Service tel 0723133214

    Mergi la Romi la Red Dust.Service-ul este vis a vis de Kandia ,pe partea dreapta pe Bul. "16 Decembrie", cum te uiti inspre Maria.Este o straduta care face la drapta din drumul principal si chiar in capatul stradutei este service-ul.Este o pancarta mare galbena pe care scrie Service Moto chiar la intrarea pe straduta.Sau cel mai bine suna la numarul postat mai sus.

  5. ms klaus

     

    Daca tot vrei japoneza ia-ti cea mai simpla posibila, racita pe aer, filtre de aer simple nu cu tot felul de furtune si cutii de plastic bagate pe sub rezervor, sa nu aiba mai mult de 2 supape pe cilindru, nu culbutori hidraulici.

    ok, deci asta insemna dragstar cred ...

     

    De aia nu plac americanilor japonezele pentru ca sunt niste rahaturi tehnologizate la care bagi bani in reparatii inca o data cat ai dat pe ea.

    Eu unu nu vreau sa mai am dea face cu japoneze si o sa ajungeti la aceeasi concluzie cand va veti da seama cat de simplu poate fi un motor de hd.

     

    aaaa, ba nu. acum am inteles: intre yamaha si kawa cel mai bine este sa alegi HD :rose: :D

     

    si culmea, imi tot curg balele dupa un HD, DAR:

    1. e primul meu motor

    2. insist pentru unul nou, si la noi inca nu exista retea oficiala de dealeri+service

    3. pretul :lol:

    Cele de mai sus pot fi considerate nesemnificative, dar se aduna. Asa ca mi-am facut urmatoarea socoteala: imi iau una din titlul topicului acum, si daca totul va fi in regula voi "avansa" cand voi simti ca trebe.

     

    PS

    mama ce ma enervez cand vad preturile din state. ce nivel de trai scazut trebe sa aiba aia fata de noi :blink: :D

  6. ...yamaha e predispusa la choppereala...multa choppereala...

     

    mersi

    am vazut si eu asta, si pe aici prin EU, dar mai ales pe site-urile din state.

    ce mi se pare interesant la americani este ca la ei motoarele se impart in doua categorii: HD si celelalte :blink: ; am impresia ca daca n-ai HD atunci cu greu contezi la numaratoare :rose: .

  7. Are si Dragstarul 1100 doua variante constructive, iar titlul topicului zice de Dragstar 1100 A.

     

    Da, stiu :blink: - si eu discut despre 1100A = "Classic" pe www.yamaha-romania.ro sau aici . Oricum, am inteles ca modelul 1100 "custom" nici nu se importa in Ro prin dealer - si este cel pe care l-ai pus tu in atasament si care "aoleu", nici mie nu-mi place :rose: .

    Ca sa nu mai existe dubii, vb de modelul acesta:

    post-14636-1169304167_thumb.jpg

    post-14636-1169305475.jpg

  8. vrei un dragstar de 400 pt inceput?

    nu prea, pt ca in mod sigur il voi vrea schimbat intr-o luna. asa ca ... doar daca mi-l dai imprumut :blink:

    in schimb as vrea un FLSTC, ca in semnatura ta. dyna wide glide, softail classic si fat boy sunt preferatele mele, dar am zis sa o iau cat de cat usor ... (no joke here).

     

    PS

    apropos, aduce cineva HD noi in RO?

     

    Nu. Un amic imi spunea in vara ca a mers in miezul zilei prin Bucuresti 45 de minute, si nimic. Si la mine, ventilatorul rareori porneste, chit ca fac si eu 30 de minute sa ies din Bucuresti, si nu de putine ori am prins trafic greu.

    Tocmai zicea mai sus ca nu vrea sa se joace de-a motociclistii. :rose:

    mersi

     

    Aoleu, Dragstar 1100A e ala cu roata de bicicleta pe fata? In cazul asta eu unul schimb macazul - Vulcan 900 Classic.

    stai ca nu-nteleg: vad ca si dragstarul si vulcanul au acelasi cauciuc pe fata 130/90-16. la ce te referi atunci, sau care-i diferenta?

  9. Acum unde o sa-l folosesti mai mult daca vrei pt. oras tre ceva cu racire pe lichid DragStar-ul nu este bun pt. oras mai ales de 1100 eu am avut si stiu ce vorbesc nu numai ca faci sauna pe el dar nu este bine nici pt. motor se incinge exagerat de mult asa ca tre sa te gandesti foarte bine inainte !!!!

    e drept ca in mare parte ma gandesc sa merg cu el in oras :rose: (intr-o anumita masura ar tb sa fie si o chestie de utilitate - mai putin timp in trafic). dar ma gandeam ca voi merge "repede" :blink: . oricum, traficul in Timisoara nu este (inca la fel) ca in Bucuresti, deci teoretic trafic in oras stop&go inseamna max.15-20 min. e mult?

  10. Sunt incepator; nu vreau mai mica (mobra :rose: ) pentru ca nu vreau sa ajung sa-mi doresc dupa 2 luni sa o schimb; eu zic ca sunt destul de matur si cu capul pe umeri ca sa ma descurc cu subiectul asta.

    Diferentele tehnice intre ele le stiu, dar numai la rece - citite mai mult pe net, forumuri: 62-54cp, aer-apa, cardan-curea, pret, etc... insa in real life, cum e cu manevrabilitatea, fiabilitatea si altele care nu se citesc din prima?

    Eu inclin spre dragstaru' de 1100, impresia mea este ca si in state sta destul de (adica mai) bine, accesorii de customizat multe, dar aici (in Ro) pare a fi mai apreciat vulcanul, cred ca sunt si mai multi posesori.

    stiu ca pana la urma e o chestie subiectiva, dar as vrea sa aud si alte pareri pls: pe care din cele doua ati recomanda-o/alege, si mai ales de ce?

×
×
  • Creează nouă...