Sari la conținut

mikaVFR

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mikaVFR

  1. Boonn .. atunci inseamna ca mosul cu dacia care m-a lovit in picior si cu care imparteam aceeasi banda este vinovat pt. ca legea nu spune ca nu aveam voie sa fiu cu el pe aceeasi banda desi pana acum toata lumea a sustinut ca eu as fi de vina.

     

    hehe, nu toata lumea, mai mult aia de le stie ei pe toate.

    Salut, si numa' bine.

  2. e veche duma ca marea neagra. tipul a fost zorro prin localitate, si-a platit si vina, deja s-a si facut bine si-a mai si facut alte gafe specifice sexului frumos de atunci. mai uitati-va si la data primului post .

     

    poate nu e momentul sa fiu rau, dar vina e 95% a ta neo. poza spune totul. nu conteaza cand ai intrat in depasire. data viitoare gandeste-te si ce-o sa se intample peste 30 secunde cand iei decizia.

     

    ma intreb cu groaza ce faceai daca pe trecere mai aparea si-o coana cu carucioru' si tzancu dupa ea...

     

    Mai sa fie. Chiar e linie continua acolo, trecere de pietoni... dupa mine asta inseamna ca nu face nimeni stanga acolo, nu? Si in nici un caz fara sa se asigure. Iar daca moto era in depasire, era pe contrasens? Poate era inca pe aceeasi banda cu masina, ca are voie.

     

    Nu prea vad cum asta inseamna 95% vina moto... e 100% vina desteptei care nu se uita in spate cand intra in viraj. Vorba lu' Neo, daca venea un tir in depasire pe acolo (ilegal), cum era cu asiguratu?

  3. sunt si rezistente la impact...am dat ieri de pamant cu ea....nu m-am mai incadrat pe curba dupa ce initial aveam 240....in fine, m-a tavalit cam la 100-120 la ora pe pamant si nu are cine stie ce....rezistent plastic de 20 de ani!

     

    ai avut noroc (ai grija sa nu mai faci). :wave:) tu ai patit ceva?

  4. Salutare.

    Am o bijuterie de VFR din 95 (generatia 4), si ma gandeam sa va zic si eu "buna". Ma bucur sa vad ce de lume stie care e cea mai frumoasa motocicleta din lume :wave:

     

    Mika

     

    PS: se tot vorbea de consum. a mea papa cam 6 in orash... si cam 6-7 in afara, mers destul de repede (180-200). Daca merg potolit, nu cred sa sara de 5, spre ciuda pretenilor cu super-sporturi, pe care ii astept la peco-uri sa bage benzina :lol:)

  5. Super tare .. iti dai seama ce gama diversificata de armament tre` sa avem sub sha ?

    Daca el scoate bata noi tre sa avem bata la noi, daca el scoate uzzy noi tre sa vem uzzy daca el scoate sabie noi tre sa vem sabie :baldy:)

     

    Eu cred ca trebuie doar flegma in ochi si pe cai si pa pa, casti ochii bine cand o intinzi printre masini si lasa prostu sa fiarba la cozi infernale la semafoare urmarindu-te pe tine

     

    "Flegma" folosita ca argument, nu arata decat lipsa ta de bun simtz....

    Si da, daca te vad facand asa ceva, nu am nici o simpatie pt tine daca te ia la bataie "victima" ta.

  6. Nu avea carnet de 5 zile ci de o luna, insa asta nu e foarte relevant. Este vecinul meu si doar ce isi luase motocicleta. Marele lui noroc, a fost ca avea echipament full protection . Stare lui este destul de grava , este internat la reanimare cu fractura de coloana cervicala. Maine va fi transportat la Bucuresti pentru operatie. Ii doresc insonatosire grabnica si sa-i dea Dumnezeu sanatate.

     

    Ei,ce mai stii, e ok tinarul?

  7. si tu l-ai continuat aici. care e diferenta intre voi?

     

    In mod evident nici una, suntem unu si acelash. Si acuma vrei sa semeni si tu cu noi? ;:baldy:

     

    Pe bune, e ok acuma, no hard feelings. Cum a fost prezentata initial povestea... nu era ok.

     

    Pace, si cat mai multi km!

  8. nicidecum... :baldy: nu trebuie sa fii malitios, doar mai atent putin... :baldy:

     

    Eu post malitios? Ahahahahah, tare. Nu ai citit postul initial al lui nenea SNK? Acolo post malitios...

     

    @snk: Bine ca nu s-a intamplat mai rau, dar ai te rog mai multa grija in trafic. Toti gresim, dar cand sunt cu motoru', ma doare mai tare. Sincer. Chiar doare.

     

    Daca vrei, hai sa te iau pasajer un pic, sa vezi cum e live :baldy: (nu durerea, ca am de gand sa evit cazaturile, ci mersul in sine)

  9. Nu stii ce vorbesti, asta e clar! Eu acum o saptamana, am blocat roata pe fata si am cazut tocmai pt faptul ca mi-au sarit 2 tampiti in fata, dintre masini.Dar e clar ca nu circulam cu viteza si ca am incercat sa-i evit, ceea ce am si reusit sa fac (si poate ca asta s-a intamplat pentru ca eu am permis).Nu sunt o supermotociclista, dar eu AM PERMIS si circul cu viteza la care stiu ca mai pot reactiona intr-un fel.Nu sunt de acord nici cu pietonii bezmetici Cei pe care eu i-am evitat, au plecat mai departe si n-au avut nici un stres ca eu am cazut ca sa ii evit pe ei. Dar ceea ce a facut amicul tau, este grav si inadmisibil: NU AVEA PERMIS, A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI si daca accidentul s-a soldat cu victime, este clar ca AVEA VITEZA. Si ce e mai trist este faptul ca parintii lui i-au permis atata vreme sa circule pe drumurile publice, stiind ca nu are permis. Nu exista "nu si-a ascultat parintii"!!!! Nu exista asa ceva!! Exista metode prin care poti determina un copil sa inteleaga ca anumite lucruri si actiuni sunt extrem de periculoase atat pentru viata lui, cat si pentru a celor din preajma.

    Eu i-as da cea mai mare pedeapsa, sincer!

     

    looool - ca sa zic asa. Una e sa ai permis, si cu totul alta sa stii sa conduci. La ce vad la noi in trafic, am mari dubii ca 50% din soferi stiu macar regulile de circulatie, de conduita preventiva ce sa mai vorbim.

    Chiar asa, carnet cat. B avea?

     

    Curios e ca nu a incalcat vreo regula de circulatie (din cate stim) - ma refer aici la acordarea prioritatii, limita de viteza, nu la faptul ca nu avea carnet si ca a fugit de la accident (pt astea 2 e cat se poate de vinovat) - ci nu l-a putut evita pe saracu nene (RIP).

  10. Crezi ca e relevant... userul? Ala e unu' care nu s-a asigurat cand a facut stanga si, cumva, tot motoristul e vinovat... Si mai are si nesimtirea sa spuna ca i-a "daramat" si pe el si pe pasagara si ca masina lui e intreaga...

     

    Io ziceam de mine, ca ma mai inscriu la inca un forum... se pare insa ca m-au ban-at deja :baldy:

     

    sau doar au stres postul, sau mutat in alta parte?? Mave.... ?

  11. In 1992 nu existau scoli moto.

    Ideea era alta : daca te avanti in trafic(mai ales in oras) cu viteza mare si nu esti pregatit sa reactionezi intr-o situatie limita...risti enorm. Risti sa mori tu...sa omori pe altii etc.

     

    Asa e, ai dreptate. Multe posibile "bube" am putut sa evit doar pt ca aveam viteza mica.

  12. Doar daca era vreun "Max Biaggi" nedescoperit !(glumesc)

    Nu vreau sa ma dau exemplu dar eu am evitat in ultimul moment un pui de pisica aparut chiar la iesirea dintr-un viraj ! L-am vazut tarziu pentru ca eram atent la niste copii de pe marginea drumului.

    Dureaza 1 secunda sa te trezesti pe jos.

     

    Si ai invatat la schcoala sa faci manevre de evitare? daca da... am gresit instructorul :baldy:

  13. Acum aproximativ o ora a avut loc un alt accident in care a fost implicat un motociclist, la intrarea pe Calea Victoriei dinspre Piata Victoriei. Din cate am inteles de la martori baiatul din poza cu un Audi a taiat toate benzile de la dreapta la stanga si a intrat in fata motociclistului care mergea cu aprox. 40 la ora. Cand am ajuns eu motociclistul era inca pe jos, venise salvarea, are o mana si un picior rupte, era constient si il durea rau. Mai erau si cativa motociclisti opriti care ajutau cum puteau. Motocicleta este un KTM negru, e destul de OK pt. ca n-a fost viteza mare. Nr. B 55 ZAX. Vinovatul, un putoi mic, a zis ca nu l-a vazut pe motorist si tot el era nervos pe motociclisti. Din pacate nu am reusit sa il prind bine in poza. Sunt sigura ca ne va povesti mai multe motociclistul cand se va face bine. Ii doresc multa sanatate si ma bucur mult ca e relativ OK.

     

    Nu uitati: echipament si viteza mica!!!

     

    ce numar avea 'putzoiul', sa stim sa-l "respectam" si noi in trafic...

  14. Cred ca nu stii despre ce vorbesti. 125...scutere, etc fac parte din alt film. Un 600 e cu totul altceva.

    A facut o greseala pe care o fac aproape toti incepatorii : prima situatie de urgenta care impune o franare mai dura, o fandare etc, l-a dat pe jos.

    Cat despre alte amanunte...permis, fuga de la locul accidentului si altele...nu are rost sa mai amintesc.

     

    Acuma, sincer, voi credeti ca daca avea carnet, avea brusc si abilitatea sa evite un om beat care ii cade in cale? (asta daca era beat pietonul).

     

    In fine, pacat de el si viata lui, iar fuga de la locul faptei e de neiertat.

×
×
  • Creează nouă...