Jump to content

mikaVFR

Membru
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About mikaVFR

 • Rank
  young apprentice

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Carnet moto din
  2006
 • Numar Moto
  B-01-ERU... neah, just kiddin'
 • Club
  Biker Gang

Recent Profile Visitors

167 profile views
 1. +1 si de la mine. amabili; daca e ceva, incearca sa te ajute sa rezolvi defectiunea.
 2. in cazul asta tobele nu prea si-au facut treaba, zic eu. ce idiot merge noaptea fara faruri, si mai si depaseste *prin stanga* o masina care semnalizeaza stanga? aici putea foarte bine sa ii salveze viata bunul simt, mintea coapta, ratiunea, ce vrei tu...
 3. pai nu e de "fie ca voi". spune tot acuma
 4. daca o iei asa filozofic, cam de cand te nasti esti pe moarte...
 5. amu, ala cu fabia nu avea de gand sa opreasca la trecere? intreb si eu...
 6. hehe, nu toata lumea, mai mult aia de le stie ei pe toate. Salut, si numa' bine.
 7. Viorica pentru ca are cilindri in V, si pentru ca trage ca vaca!
 8. fara plumb 95 pe cat posibil de la petrom, statiile mai noi. asa ii place cel mai mult.
 9. bine, daca o zici asa, ok, ai dreptate, nimeni nu vrea costuri mari la asigurare. desi, daca ma gandesc bine, poate chiar economisesti bani. accident fara casca --> moarte pe loc, no more costuri cu spitalizari, recuperare, casco la motorul bushit... direct inmormantare - simplu si eficient. daca ne punem problema sa protejam capetele care vor sa mearga pe motor fara casca... mai bine ii lasam de capul lor. oricum stiu ei mai bine, ce dreacu.
 10. well, I call "bullshit" here. in Germanica centura e obligatorie, dupa cum o citat si roadkill (danke mosu). daca faci afirmatii de genul asta, mi se pare normal sa arati ce unde si cum, nu sa zici ca "unu" a castigat candva un proces, si gata cu obligativitatea centurii in germania.
 11. eu sunt de acord cu savage. daca atata te duce capul, cat sa mergi fara casca, nu vad de ce tre sa te oblige cineva sa o porti. --- Mesaj completat în 19 Jan 2008 11:43 ------------- ia da tu aici un link spre o stire cum ca in Germania nu mai e obligatorie centura de siguranta pe toate locurile (si in fata, si spate). chiar sunt curios.
 12. e superluminic, sunt sigur...
 13. Mai sa fie. Chiar e linie continua acolo, trecere de pietoni... dupa mine asta inseamna ca nu face nimeni stanga acolo, nu? Si in nici un caz fara sa se asigure. Iar daca moto era in depasire, era pe contrasens? Poate era inca pe aceeasi banda cu masina, ca are voie. Nu prea vad cum asta inseamna 95% vina moto... e 100% vina desteptei care nu se uita in spate cand intra in viraj. Vorba lu' Neo, daca venea un tir in depasire pe acolo (ilegal), cum era cu asiguratu?
×
×
 • Create New...