Sari la conținut

blackwoo

INACTIV
  • Număr conținut

    264
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de blackwoo

  1. @blackwoo....brusc, mi-ai devenit simpatic :))))
    Salutari Userului SOSO,

     

    desi nu te cunosc si nici nu am auzit de tine ;) iti multumesc pentru ,,declaratie"si sper ca e doar o simpatie ,,virtuala"pentru ca eu poze pe forum nu am ,cont pe hi 5 nu am dar chiar in timp ce scriu aceste randuri mi a venit o idee;ce ar fi sa mi fac un cont pe facebook si sa ma fac si blogger ca am primit mai multe mesaje de incurajare decat injuraturi si as putea sa mi castig existenta ca blogger..!Tu ,SOSO, ca ,,fan "Blackwoo ce parere ai?

     

     

     

    Mesaj completat

    bien sur mon ami comme tue le se tu e mon idol com un dieu pur moi!

    je parle de tua a benua il e tre ensanter de te resevuar lui osi il taime!!

    une sel shose tu dua avuar ton celebre casqu et ta tenu de venjeur masche

    on taten!!!!

    pur la niol jen e de dealu (le vilaj d'ervin)

    je t'aime

    patrick sans corecteur d'ortografe

    Mesaj completat

    Dear Patrick,

     

    Am citit de zeci de ori mesajul tau in franceza,am dat translate pe Google si n am reusit sa inteleg nimic,nici macar nu mai sunt sigur daca esti francez sau esti de pe planeta aia din filmul Avatar si vorbesti limba Na`Vi!!! ;)

     

    P.S.Pentru enduristii interesati sa invete limba Na`Vi si sa ne putem injura linistiti pe forum fara sa ne luam suspendari ,exista un site creat chiar de cel care a ,,inventat o"(Paul Frommer-doctorand in lingvistica si coleg cu Patrick :( ).

    In incheiere un scurt exemplu de traducere din Romana in Na`Vi:Buna,ce mai faci?/Kaltxi nga-ru lu fpom srak?

  2. Buna seara din Buzau,

     

    Ser Patrick,

     

    Je resu un messaj sur mon imeil prive ca tu demand mon permission pur puvoar organize dan mon vill jan se pas chel eveniment enduro avec jan se pas chel personne du Frans u Itali chi se rule an moto..

    Jesper canmem chil a un permi conduir valabla otraman je se pa vuz ede!!!

     

    Parsca jem le fenomen enduro je veo vu lese fer set curs avec un condision:tu doit fer invitasion spesial sur le forum pur moa e mezami plus deo butei de palinka pur moa u bien diz butei de ven du Frans

     

     

    Best Regards,

     

    Blackwoo

     

    Associate Partner of this event

    tel;fax;email:0722BLACKWOO

     

    P.S.Scuza mi traducerea din romana in franceza dar am apelat la ,,Google Translate pentru Gheorghieni''

  3. De ce nu otv?

    Mi se pare de bun simț, daca tot faci anuntul, să specifici și postul tv pe care se va face transmisia ... eu nu's aici ca să trag concluzii cum că o anumită vedetă (care practică "sportul") are nuștiuce emisiune pe nuștiuce canal tv

     

    i m back in ,,business"si vreau sa ma iau de nemultumiti(am fost ,,bland"!)!!!!hai, curaj!!!

  4. intrebare ca sa nu huidui dupa...:

     

    clasa open... este open hard enduro sau open enduro?

     

    am ineteles ca e vorba de "EXTREME ADVENTURE"dar intreb daca open la REA = extrem la un concurs clasic?

    comparativ cu... Bacau de anu asta... am mers la open si am terminat o tura pe vremea respectiva... unde sa ma inscriu? la open sau la hobby?

    sau daca ma inscriu la open si vreau sa o dau cotita pe hobby (fara pretentii la premiere clasament etc) se poate?

    multam.

    te astept la hobby daca ai facut o singura tura la bacau...asta daca e ploaie,dc nu eu zic sa te inscrii la open si daca nu termini in prima zi cei 160 km te bagi de a doua zi la hobby respectiv clasa C respectiv CASTRAVETI si o sa ai timp sa bem si o bere impreuna.

  5. Te asteptam!:ok:

     

     

    Romanian Extreme Adventure este cea mai complexa competitie offroad din Europa.

     

    Se desfasoara pe perioada a sapte zile si este destinata motocicletelor, masinilor si atv-urilor.

     

    Pentru piloti e probabil cea mai lunga saptamana din an, dar e o saptamana plina de satisfactii. Se traieste la bivuac, intr-o minicomunitate in care toti sunt legati de pasiuni comune: muntele, natura, competitia, mecanica, pilotajul...

     

    Cine rezista pana la final, are cu siguranta ce povesti pentru multi ani. Cine urca pe podium a patruns deja intr-un club foarte select. Unii piloti vin impreuna cu familia si considera aceasta saptamana un meritat concediu.

     

    Masinile, atv-urile si motocicletele concureaza pe trasee diferite, fiecare categorie avand clase de dificultate diferita. In cazul motocicletelor, exista si o clasa old-boys pentru cei care faceau candva performanta. De anul acesta, organizatorii au ales sa introduca la moto o noua clasa "hobby", mai usoara, cu trasee mai digerabile.

    Multumesc pentru vesti !!!!!!!!!!!!!Asta inseamna ca voi participa si eu la clasa ,,hobby"si ii invit pe toti ,,castravetii"sa vina sa incerce sa ma infrunte!Va anunt ca de doua luni ma antrenez zilnic(inot,alergari sustinute si doua ore de enduro in special noaptea)

    E binevenita ideea introducerii clasei hobby ,pentru ca multi dintre competitorii obisnuiti ai curselor chiar vin sa-si depaseasca limitele , nu neaparat pe ceilalti si avand in vedere ca unii dintre ei s au apucat de enduro la ,,batranete" iar pensiile lor vor fi taiate ar putea sa le rotunjeasca cu premiile de la REA 2010.

     

    Voi reveni cu o lista a ,,castravetilior"pe care ii provoc la MAREA INFRUNTARE -REA 2010.

  6. Foarte tare traseul,exceptional,foarte tehnic si imposibil de parcurs pentru mine(am incercat azi sa l parcurg dar m am oprit la prima urcare)in orice caz mi a placut fff mult chiar daca nu l am parcurs.Inca o data felicitari pentru idee si pentru curaj!

     

    Stefan te incurajez si eu sa mai organizezi asemenea evenimente pentru un cerc restrans si exclusivist si te rog ca data viitoare sa ma primesti si pe mine si ti promit ca voi face totul ca sa l promovezi mai bine,de exemplu as propune un nume pentru evenimentul tau ca sa atragem si nume mari din lumea enduro ca sa l si termine cineva:

     

    ex:BISRACE sau BISOKABERG sau STEPHANMANIACS sau STEFAN-RELOADED

     

     

    P.S.Sper ca nu mi o iei in nume de rau ,ai vazut ca nu am facut nici o observatie sau prognoza meteo inainte......

  7. Old boys in mod normal inseamna sportivi care din cauza varstei nu mai pot concura cu Many,Tara,Alex,Ervin,etc...adica topul enduro-ului.

    Dar asta nu inseamna ca nu mai au tehnica,sau ca sunt praf. Sunt unii dintre ei care se dadeau la curse de pe vremea cand motociclismul off-road se practica pe IJ,sau pe Minsk...

    Parerea mea este ca ai jigni anii de motociclism ce ii au in spate,experienta lor si toate titlurile ce le-au avut de-a lungul anilor daca i-ai baga pe traseul de open.

     

    Ciprian,Ioan Lutas,Ovidiu,Patrick,Laurentiu,Misu sunt doar cateva nume care intra la categoria Old boys. Ar putea da lectii de enduro. Deci clar fac fata la un traseu de Extrem.

     

    Cine are varsta de peste 35 de ani,dar s-a apucat de motociclism de nu foarte multa vreme,se da la Open. Cine are peste 35 de ani dar se simte destul de antrenat se da la extrem. Nu trebuie sa fie regula scrisa,sau obligat sa se dea la Old boys.

    Parerea mea.......

     

    Mesaj completat

     

     

     

    Old boys in mod normal inseamna sportivi care din cauza varstei nu mai pot concura cu Many,Tara,Alex,Ervin,etc...adica topul enduro-ului.

    Dar asta nu inseamna ca nu mai au tehnica,sau ca sunt praf. Sunt unii dintre ei care se dadeau la curse de pe vremea cand motociclismul off-road se practica pe IJ,sau pe Minsk...

    Parerea mea este ca ai jigni anii de motociclism ce ii au in spate,experienta lor si toate titlurile ce le-au avut de-a lungul anilor daca i-ai baga pe traseul de open.

     

    Ciprian,Ioan Lutas,Ovidiu,Patrick,Laurentiu,Misu sunt doar cateva nume care intra la categoria Old boys. Ar putea da lectii de enduro. Deci clar fac fata la un traseu de Extrem.

     

    Cine are varsta de peste 35 de ani,dar s-a apucat de motociclism de nu foarte multa vreme,se da la Open. Cine are peste 35 de ani dar se simte destul de antrenat se da la extrem. Nu trebuie sa fie regula scrisa,sau obligat sa se dea la Old boys.

    Parerea mea.......

    buna seara tuturor enduristilor,de aici de departe....

    @braccio braccio esti varza,ce intrebare e asta,cu open sau extrem?bineinteles ca A,B,sau C unde va dori fiecare sa concureze.Il vezi pe Misu sau LO sase bage la un trasEU c SAU open@makexmraid?

    @REA-PRINTESA NOASTRA REA,ca intotdeauna ai cele mai obiective comentarii si stii cat de mult te apreciez ,nu numai ca sportiva dar si ca ,,moderatoare" pe forum de aceea eu propun sa ii iei locul lui Soso,pe bune ,fara gluma.

    Si acum DECIZIA mea in ceeace priveste clasa OLD BOYS:CLASA TB SA EXISTE SI SA PARCURGA ACELASI TRASEU CA SI EXTREMUL cu mentiune ca cei peste x ani care nu s au apucat de enduro cu un an in urma cum as fi eu sa poata participa la ce clasa se simte in stare.....V am spaaaaarrrrrt!

    @ATILLAS -Dear Atillas,am vazut in anuntul tauinca de acum un an ca vinzi ultima pereche de cizme oxtar al pretul de 165 de euro si as dori sa te intreb dc nu ar tb sa i maresti pretul fiind intr adevar ultima pereche oxtar ever ar tb sa fie de colectie.......just joking :wink:

  8. Cauciucul e aproape nou,asa ca nu as prea baga cuie in el,sa nu il stric de nou.Oricum,nu cred ca ies la padure in w-end,o sa caut un loc mai drept sa ma dau,nu vreau sa va tin pe loc.

    Stai linistit Bu -Said sau Sindbad,e plin de Castraveti prin zona asa ca nu tii pe nimeni pe loc ......Esti binevenit la zapada mai ales ca sambata asta se anunta mare iesire mare la Teopaducel-cel mai nou sef al Castravetilor -dupa ce l a detronat pe fostul sef,Make Racing.

    Intra in gasca noastra si te anunt ca il detinem pe cel mai mic castravete-LIO-SEFUL PLECARILOR IN PANTA CU FRANA DE MANA TRASA. :wink: ;) :laugh:

  9. Nu am nimic cu Rocket-ul. . negativ, adica. . dar intotdeauna mi s-a parut ca are motor de cargou petrolier si un radiator mai mare ca o sita de hota de 90. Oi avea eu fani multi de la lucrari stradale (ref. zgomot toba Warrior) dar Rocketul cred ca ma bate la rating printre iubitorii de agregate Caterpillar.

     

    Nu trebuie sa ai ceva cu rocket ul trebuie doar sa incerci unul si atunci cred ca vei intra in randul fanilor acestui motor.Am facut doar 1000 km cu un ROCK si te rog sa ma crezi ca feeling ul este unic.

  10. Am inceput sa simt frigul si venirea iernii si m-a cuprins deja un dor de vreme buna... vorbeam cu niste prieteni de posibilitatea de-a evada macar ptr o sapt iarna asta, pe undeva unde sa fie macar peste 10 grade. Ma gandeam la spania, soare, enduro bine definit pe la ei, dar... departe. Doar avion si cumparat un pachet intreg, cu moto cu tot => buget pe la 1500 euro. Mult peste ce vrem noi. Asa ca am inceput sa ma gandesc la locatii mai caldute si mai aproape, adica... Grecia si Turcia. Grecia totusi nu sta nici ia prea bine la capitoulu temperaturi iarna asa ca am rascolit dupa ceva informatii enduristice prin turcia. Si am primit raspuns de la un club din kemer (pe langa antalya) si un englez care are un bisnis in domeniu fiind stabilit in turcia de vreo 4 ani, pe langa fethye (mai aproape cu vreo 120 km fata de kemer). Ei zic ca au ceva zapada si prin partea aia, dar la peste 1500m pe m-tii taurus, insa temp medii sunt de 10-15 grade in februarie si au zile cand este soare cu 20 chiar 25 grade. In ianuarie cica ploua un pic mai mult. Baietii din kemer au zis ca ar fi bucurosi sa ne plimbe pe acolo, baiatul asta, chris ne poate oferi cazare si ghidaj ptr 6 zile la aprox 500 euro (cu moto ale noastre sau 900 euro cu moto de la el), pe trasee de hard enduro (mi-a trimis niste poze de am zis ca le-a luat de la erzberg). Cam asta am gasit eu.

    Intrebarile mele sunt:

    - mai stie cineva ceva zone, locuri, posibilitati, idei...

    - a fost cineva prin turcia pana acum ptr enduro, mai ales prin febr-martie?

    - stie cineva ce acte sunt necesare ptr a iesi cu moto din tara, spre europa nu-i o problema dar spre turcia avem vama, eu unul nu am moto inmatriculat, am doar o chitanta de mana de la englezul de unde am luat moto

     

    Ok... pai, cam atat.

    Stefan

    Am eu o propunere super tare si seamana a Dakar commbinat cu Erzberg si cu Carpatii nostrii-este vb de Maroc si link ul este http://www.sra-assistance.org/raid_passion_desert.htm sau pe www.sudexpe.com

     

    Este vb de 9 zile,9 etape,2500 km de piste,munti ,dune,ocean pentru cine vrea,

     

    Pentru mai multe detalii ii puteti contacta pe baietii de la Make Racing .

  11. Mersi Mache. Aaaa, pardon Blackwoo. :scratch:

    Citind cu atentie acest topic as dori sa trag si eu o concluzie cu permisiunea colegilor si prietenilor mei enduristi pe care ii salut dupa aceasta lunga pauza ....:

    1.Cluburile sportive care doresc sa organizeze competitii in ROMANIA o pot face in continuare daca se afiliaza la FRM si respecta legile in vigoare.Aceste cluburi pot organiza:etape de campionat national,european,est-european sau mondial,cupe care sa aiba un singur regulament,intalniri si sedinte,festivitati de premiere etc,etc

    2.Celelalte entitati(Persoane fizice,prieteni,gasti de prieteni,societati comerciale sau pe actiuni,ONG-uri,)pot organiza in continuare iesiri,plimbari,raiduri,excursii,chefuri,petreceri,vitei la protap.berbeci la protap,etc,etc ca si pana acum ,conform legilor dupa care isi desfasoara activitatea sau pur si simplu dupa cea mai tare lege-LEGEA BUNULUI SIMT(Votati Antonescu!)

    3.Cluburile care nu vor sa se afilieze la Federatie dar vor sa organizeze sau sa participe la competitii pot lua legatura cu mine sau cu Stefan si ne pot trimite banii pentru licenta in contul RO75BACX458789658475BTRL002542XX deschis la orice banca iar la beneficiar va rog sa treceti Asociatia Federatiilor de Week-Enduro Din Romania si din Strainatate.

     

    P.S.pentru ketemeu:Desi ma confunzi trebuie sa ti spun ca sunt un mare fan al d nei Udrea si cred ca ti se pare ca seman la voce cu ea!

  12. Asta este si bine si rau. Depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile. D.p.dv. al sportivului sau al "afaceristului".

    Siguranta concuretilor, siguranta evenimentului este este un factor important zic eu.

    Asta cu datul in gat asa cum zici tu, se practica in tarile civilizate. Se nu numeste acolo spirit civic.

    finally a good point of view!Congratulations!

  13. ...........tot respectul ,super tare traseul ,in afara de faptul ca am terminat ambreajul ,de,cu ,crossul meu,e mai greu la enduro,da' una peste alta a fost super ,mi/a placut la nebunie cu toate ca agonia plutea in aer la un moment dat :lol:,

    mi/as fi dorit sa ma dau si a doua zi dar mobra ma tradat :|..asta e ,next time,in alta oridine de idei am reusit sa ajung la cp2 destul de greu(din cauza ambreajului care nu stiu ce sa intamplat cu el ,pana in cp 1 a inceput sa imi faca figuri) dar am reusit....bv baieti lasati gurile rele sa vorbeasca si vedeti/va de treaba,cine nu e in stare, sa stea acasa, si sa vorbeasca din fata monitorului :D....inca o data respect pt munca depusa si imaginatia de care dati dovada ca o aveti....

    :rolleyes:

  14. Dragutule Teo. Crede-ma ca eu personal stiu cine e XmRide si cine e Extreme Adventure. Iar tantarul cu armasarul chiar si-asa blonda cum ma stii,nu am cum sa-l confund;eventual sa fac din tantar armasar,dar nu e cazul.

    Discutii contradictorii au existat aproape de pe urma fiecarui concurs. Tot timpul a existat cate un personaj care avea ceva nemultumiri,nelamuriri. Dar nu am mai vazut nicaieri ca un organizator sa dezgroape mortii altui organizator,doar ca sa ramana el basma curata.

    Curios cum,dupa REA,cand au aparut discutiile legate de dormitul unor rideri in padure,nu s-a impacientat nici un alt club buzoian venind si explicand aici pe forum ca nu au nimic de-a face cu Extreme Adventure care,cu tot respectul,in ceea ce priveste capitolul siguranta riderilor nu a excelat. S-a considerat a fi o scapare organizatorica,si cu prima ocazie (Poiana Pinului) s-a demonstrat ca lucrurile pot fi imbunatatite,ba chiar perfectionate.

    Tocmai de aceea consider ca nu poti merge pe ideea ca daca ei o dau in bara,lumea ne baga in aceeasi oala cu ei. Este valabila si viceversa. Daca voi o dati in bara,sunteti Buzau a dat-o in bara. Si cum a gresi este omenesc,niciodata sa nu zici niciodata.

    Concetrati-va asupra organizarii curselor si lasati spalatul rufelor in public,pt ca sunteti barbati,nu niste tate de la piata.

    Plus ca prin imbunatatirea calitatii curselor voastre,veti da exemplu demn de urmat,care cu siguranta va fi urmat.

    Fiecare dintre voi judecati si vedeti lucrurile din alt punct de vedere. Nu sunteti echidistanti si nici nu aveti cum sa fiti. Asta inca nu ar fi o problema. Problema este ca din exterior nu se intelege altceva decat ca doua grupuri mici de oameni,care culmea,impartasesc aceeasi pasiune,sunt in mare razboi.

    Si intariti aceasta ipoteza prin fiecare post gen "ce s-a mai intamplat in ograda vecinului".

    Asta e parerea mea,mai Teo...dragutule! :)

    Felicitari pentru ce ai scris si trebuie sa recunosc ca ai pus punctul pe i.De fapt asta cred ca este problema baietilor de la Buzau,nu vor sa fie confundati tocmai pentru motivele pe care le ai scris tu:concurentii care vin la Buzau trebuie doar sa stie unde se duc pentru ca nereusita unui club sau a altuia poate afecta imaginea pe care fiecare club vrea sa si o cladeasca.

    Exemplu:blackwoo iti ofera premiu,, o excursie de neuitat pe o plaja exotica plina de palmieri'' iar cand ajungi acolo e de fapt plaja de la Mamaia,cu palmierii de la casino care s au ofilit iar pentru cuvantul exotic iti ofera explicatia ca sunt si mexicani la plaja .

    Concluzia:Nu te duce la plaja cu nepriceputi! :)

     

    P.S.Am gasit solutia pentru a nu se mai face confuzie,este chiar pe site ul celor doua entitati :Clubul xm raid va folosi titulatura XM RAID-SAT BISOCA iar celalalt club ramane EXTREM ADVENTURE-BUZAU si in acest fel nimeni nu mai face confuzie .

    p.p.s.Esti foarte frumoasa! :D

  15. :P Vad ca s-a umplut forumul de specialisti in organizare de concursuri, partizani inversunati in lupta impotriva srl-urilor. Ar trebui sa va uitati putin in gradina voastra si sa va revizuiti viziunile asupra acestui aspect. Aveti memorie nu scurta ci foarte scurta :lol: .... Intelegeti voi? Denaturati ceea ce era spiritul enduro si ar trebui sa va fie rusinica.

    De multe ori nici nu e nevoie sa detii un motor. E deajuns sa ai un compiuter, iti creezi un id pe forum si incepi sa iti imprastii frustrarile sub forma de acuze si jigniri celor care poate v-au pus ghidoanele in mana, v-au reparat motoarele in padure (ca sa nu dormiti pe acolo, sau sa le vindeti prin padure), vi le-au scos din noroaie si vagauni.

    Cineva vorbeste de agatat doua panglici prin padure si gata marele concurs. :) Nu stiu daca ai agatat vreo panglica tu prin padure si ai adunat vreodata la start o suta si ceva de oameni. Nici nu stii sa stai in cizme si jignesti oamenii astia care vin sa se dea la concursurile noastre pentru un motiv anume pe care tu nici nu ai cum sa-l intelegi vreodata mare guru in enduro ce esti.

    Dar de, asa este mai nou, orisicine poate organiza un mare concurs. Nici nu conteaza daca stii sa te dai sau nu cu motorul sau daca ai sau nu motor. Te inconjori de un simpatizant-aspirant-maiputin-endurist care sa tina forumul sus, de un endurist-de-terasa cu personalitati multiple (care se da "BELEA" dar doar la cafenea ca in padure nu prea stie decat teorie) si tot asa.

    Ce de specialisti in organizari... mama, mama....

    Gata ca am pierdut prea mult timp...

     

     

    p.s cineva spunea odata: "cainele asta latra de frica" :)

    Desi postul de mai sus nu are nici o legatura cu subiectul topicului trebuie sa am dreptul la replica in numele celor pe care incerci sa i jignesti dar si ca un preambul la invitatia pe care a facut o attilas la negogieri:

     

    vis a vis de afirmatia cu denaturarea spiritului enduro cred ca cel mai bun exemplu este postul tau iar vis a vis de organizarea unui concurs ai dreptate,oricine o poate face daca este un bun organizator si nu neaparat un campion enduro.

    eu sincer,urmarindu ti evolutia trebuie sa recunosc ca la enduro stai binisor dar nu esti campion, dar la organizare mi as permite sa iti dau cateva sfaturi si sa tii cont de ele cand te vei duce la negocieri:

    1.sa nu bati pe nimeni .

    2.daca i bati totusi incearca la enduro ca la capitolul organizare nu ai cum.

     

    O ultima observatie : :P

     

     

    P.S.revin cu un raspuns mai elaborat dupa amiaza,acum incerc sa ma calmez.

  16. @BRACIIO

    Da,s ar putea sa ma superi pe mine pentru faptul ca nu cunosti cuantumul taxei de participare de la etapele de campionat :400 RON IN MEDIE.In alta ordine de socoteli am inteles de la informatorii mei ca nici taxa de 250 ron nu a acoperit cheltuielile concursului de la Poiana Pinului ,dar se pare ca satisfactiile concurentilor si ale organizatorilor au acoperit diferenta :cheers:

  17. Salut,

     

    Eu vin ca spectator dar ce facem cu vremea asta?

    Vremea este cum vreau eu ,adica perfecta pentru enduro!!!!!!!!!!!!!!

    In sprijinul celor afirmate va rog sa va aduceti aminte de remarca mea cu jet ski ul la festivalul ploii de la cislau si de garantia depusa de mine la evenimentul competitional de la Poiana Pinului.

     

    Ca sa dezvolt putin ca m am cam plistisit fara razboi o sa va descriu vremea din acest week-end:vineri la inscrieri va fi noapte dupa ora 18.35 iar sambata avem full soare si temperatura de 14 grade ziua si 9 grade noaptea.Dominica soare si temperaturi in crestere cu 2,3 grade.

  18. O intrebare entru cei care s-au dat si la cursa din 2005 de la Poiana Pinului (si am vazut destui prin poze): cum a fost traseul, asemanator cu cel pe care l-am facut atunci sau mai usor, mai lung , mai greu ? A plouat la cursa ? era noroi in unele portiuni ?

    Dati si voi mai multe amanunte despre cursa, acum ca a fost frumos, ca despre aia de la Cislau ati scris la greu si nu a fost prea placut sa vad atatea comentarii negative...

     

    Despre traseu ii rog pe concurenti sa faca o comparatie cu cursa din 2005(cei care isi mai aduc aminte.....deeh batranetile la unii)eu vreau sa fac doar o clarificare daca cumva ai facut o confuzie si anume ca cursa de la Cislau nu a fost organizata de clubul Extrem Adventure Buzau.Scuze daca am inteles gresit!

  19. De abia acum am reusit sa ajung la calculator sa scriu cateva randuri.

     

    Tin sa multumesc tuturor concurentilor care au participat si care s-au comportat intr-un mod exemplar.

    Ma bucur daca eforturile noastre s-au vazut intr-adevar si sper ca stacheta sa se ridice cat mai sus deoarece toti care participa au de castigat.

     

    Nu pot sa nu multumesc tuturor din clubul Extreme Adventure Buzau pentru implicarea totala pe care au avut-o in organizare si de asemenea seriozitatea cu care au inteles sa abordeze acest eveniment.

    Cu toate ca acest club este unul tanar,se vede ca membrii lui sunt oameni care au o putere extraordinara si chiar daca multi membri au fost la prima experienta in organizare si-au dat tot interesul si au facut totul ca la carte.

     

     

    Domnilor,ma inclin in fata voastra si va urez sa ramanem uniti pentru a demonstra ca impreuna suntem o FORTA.

    Inchei cu palaria in mana in fata voastra a tuturor celor care ati participat cat si a celor care ati pus umarul ca acest lucru sa se intample.

     

    Va stimez

     

    Floyota

     

    Presedinte Extreme Adventure Buzau

    Cu tot respectul pentru dvs as dori sa fac o mica completare:clubul este tanar doar in acte pentru ca am inteles de la baieti ca mai au vreo 12 competitii organizate la Buzau plus doua REA plus ....

  20. Revin cu o precizare pentru cei care nu au fost prezenti la festivitatea de premiere:

     

    Prima de start oferita de catre Dementor-KTM in valoare de 100 ron/concurent in piese sau accesorii sau ce vreti voi, poate fi ridicata (expediata) incepand cu ziua de maine (13 octombrie).

     

    Multumim si pe aceasta cale DEMENTOR KTM,care sustine si performerii si castravetii si cluburile care organizeaza si pe mine personal !!!!!!

  21. Multumin pentru poze si ne vedem la pizza negresit saptamina asta.

    Dupa cum cred ca ati aflat am cistigat si etapa nr.3 din CN de enduro ce s-a desfasurat la Buzau.

    HAHAHA , am fost singurul atv-ist ca si la Brasov! Pacat ca nu am adversari in campionatul intern , lumea cind aude de mine nu se mai inscrie la concurs !!

    Asta inseamna sa fi un campion adevarat, sa inspiri respect si teama!!

    Multumesc anticipat tuturor pentru felicitari!

    Te felicit si eu !

  22. am mai multe poze ... deseara sper sa imi fac timp de ele.

    deocamdata una reprezentativa pentru seara de vineri :disappointed:

    Mesaj completat

    ______________________________________________

     

    si inca una sub genericul "Love is in the air" :cheers:

     

    Mesaj completat

    a treia e cu vedetele serii de sambata (aia cu cracii in sus, nu baietii din stanga)

    Eu iti multumesc personal dar nu esti obiectiv,au fost si probleme la cursa:

    1.am avut un accidentat din vina organizatorilor,un concurent a cazut in vila pe scari si si a luxat degetul iar Diana s a intepat la un deget si e pe cale sa i se infecteze(Asteptem vesti de la ea....)

    2.

    3.

    4.

    .

    .

    .

    .Super tare poza cu Love is in the air.Patrick si prietenii stiu de ce....!

×
×
  • Creează nouă...